Sjamanistische sessies met Heather Clewett in mei 2014

Sky High Creations biedt je de in mei 2014 de gelegenheid om een één op één sessie te hebben met Heather Clewett. De afgelopen jaren is sensar sjamaan van de Inka traditie, Heather Clewett, regelmatig in Nederland geweest. Tijdens haar bezoeken heeft ze een groot aantal sjamanistische sessies gedaan.

Heather ClewettIn mei 2014 is Heather weer in Nederland en komt speciaal naar Oud-Beijerland voor een aantal van deze bijzondere, en vaak verhelderende sessies.

Zodra je ziek bent, heb je geen ziekte. Het ontbreekt je dan slechts (deels) aan gezondheid. Althans dat is de visie van sjamanen van de Inka traditie, zoals Heather Clewett. Het gaat er hierbij niet om de ziekte te bestrijden, maar om je gezondheid terug te winnen. Om opnieuw verbonden te worden met je gezonde toestand, je toestand van gezond zijn. Het kan hier een fysieke ziekte betreffen, maar ook een psychische. Heather verwoordt het zelf als volgt:

pic4“During challenging times in and around your personal life – physical and mental health, relationships, business, financial, spiritual – there is a path back towards joy, vitality, excitement, and inspiration. The essence of Shamanic Healing is to reconnect you to your original state of balance and harmony which results in, once again, well-being within all aspects of your life.”

Van maandag 19 t/m vrijdag 23 mei 2014 heeft Heather Clewett ruimte gemaakt om in de thuisbasis van Sky High Creations, Galerie Beelden Bij Beljon in Oud-Beijerland een beperkt aantal privé sessies te doen. Een unieke kans om kennis te maken met een bijzondere en uiterst effectieve benadering van “ziek” zijn.

De sessies duren anderhalf uur. Hiervoor vraagt ze een vergoeding van € 150,–.

Je kunt je aanmelden voor een privé sessie met Heather Clewett door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl of door even te bellen met 06 54752559.

427524_294921920566946_189875263_nDe sessie vinden plaats op de volgende locatie:
Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP Oud-Beijerland
info@skyhighcreations.nl
06 54752559

In het tijdschrift Paravisie verscheen november vorig jaar een artikel over Heather Clewett naar aanleiding van haar workshop Egg Clearing. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

Heather-Clewett

Bezoek de websites van Heather:

AlternativeMedicineSedona.com en InkaVisions.com

contactus