Introductievideo & Eerstvolgende Lezing

 • Zaterdag 8 april 2023, “De graancirkels van 2022 en meer” Lezing door Roeland Beljon (Dongen)

  In april begint het graancirkelseizoen doorgaans in de Zuid-Engelse koolzaadvelden. Een mooi moment om nog eens te reflecteren op het vorige graancirkelseizoen en op een rijtje te zetten hoe het ook alweer zat met die graancirkels. Wat doen we eigenlijk in die graanvelden? Hoewel de aantallen graancirkels de laatste jaren afnemen, was het seizoen van 2022 één van de meest bijzondere van de afelopen decennia. Word je al nieuwsgierig? Kom dan naar deze lezing.

  Lees als voorbereiding op de lezing het artikel “De graancirkels van 2022, Alles draait om manifestatie”, dat verscheen in het blad Paravisie van september 2022: https://www.skyhighcreations.nl/nl/de-graancirkels-van-2022-alles-draait-om-manifestatie/

  Roeland Beljon
  Roeland studeerde Sociologie en is voorzitter van het Dutch Centre for Crop Circle Studies (DCCCS). Sinds 2010 organiseert samen met zijn wederhelft Nancy Polet lezingen en evenementen op het gebied van spiritualiteit en grenswetenshap. Daarnaast schrijft hij artikelen en geeft lezingen over graancirkels. Sinds 1994 brengt hij elke zomer door in het Engelse Wiltshire om zich in het graancirkelfenomeen onder te dompelen.

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Programma deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Programma deel II 
  17.00 uur: Gelegenheid om Roeland persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Graancirkels 2022″. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Introductievideo

  Wat is Sky High Creations?
  Wat voor lezingen worden er gegeven?
  Waar vinden de lezingen plaats?
  Bekijk de onderstaande video en krijg alle antwoorden.

 • Crop Circle Experience

  Sinds 1995 bezoeken wij de graancirkels in het Engelse Wiltshire. Het bezoeken van een verse graancirkel is altijd een bijzondere ervaring. Jan Polet, van Help at Hand – Media Services, nam zijn camera mee en maakte er een impressie van.