Introductievideo & Eerstvolgende Lezing

 • Zaterdag 20 april 2022, “Drie Engelen Meditatie, lente-editie”, harpmeditatie door Femke Bloem (Klein-Dongen)

  Een drie engelen meditatie is niet zomaar een innerlijke reis, in deze healing-bijeenkomst neemt Femke je niet alleen mee naar een plek van liefde en genezing waar je je helemaal in onder kan dompelen en thuis kan komen. Op deze plek zal zij met haar harp de krachtige energie van de drie engelen doorgeven in zeer verfijnde transmissies die ervoor zorgen dat dat genezing plaats kan vinden daar op die plekken in jezelf waar je je het meest nodig hebt.

  Gaandeweg deze diepgaande innerlijke reis naar je eigen tempeltje in het woud, maak je contact met de kwaliteiten van het seizoen waarin we ons op het moment van het concert in bevinden. Daar in een prachtig landschap ontmoet je jouw eigen drie beschermengelen van Liefde Wijsheid en Kracht die een speciale boodschap en een chakra activatie voor je hebben.

  In deze Lentereis zal je de vreugdevolle kracht van een nieuw begin en sprankelende vitaliteit ondervinden in het met bloemen bezaaide lentelandschap.

  Een van de belangrijkste redenen dat een harpmuziek zo heilzaam inwerkt op zowel het energetische als het fysieke systeem is dat gedurende de meditatie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige en inspirerende werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Net als met andere vormen van sound-healing (zoals bijvoorbeeld met klankschalen) hebben de vibraties van de klanken heel letterlijk en direct een veranderende werking op het fysieke en energetische lichaam. Je gaat vanzelf meetrillen met de harmonie, die een nieuwe gezonde ordening aanbrengt. De harp is heel toegankelijk met haar lieflijke geluid, de trillingen werken daarom op een vriendelijke maar toch heel indringende wijze in op je systeem. Daardoor ontstaat reinigen en tegelijkertijd een vitaliseren, vooral als er ook nog actief meereist wordt door het magische landschap van de kleine tempel in het woud waar de Drie Engelen zich manifesteren.

  Aan het einde van de reis verwerken we de informatie die we hebben ontvangen in een eenvoudige schrijfoefening en maken hiermee een heel bijzonder persoonlijk krachtvoorwerp om mee naar huis te kunnen nemen zodat je je telkens weer opnieuw kan verbinden met de magische wereld van de Drie Engelen.

  Femke Bloem
  Al op jonge leeftijd werd Femke aangetrokken door het mystieke pad. Haar aangeboren talenten om ‘de Kunsten te dienen’ – zoals ze haar scheppende talenten zelf noemt – en haar mediamieke begaafdheid maakten het mogelijk tot een dieper begrip te komen van het grote mysterie dat ten grondslag ligt aan ons bestaan. Leergangen binnen mystieke ordes en verschillende therapeutische opleidingen bieden een gedegen basis om mede-zoekers die vastlopen hun pad verder te helpen vinden en zoveel mogelijk mensen te inspireren om te leven vanuit oorspronkelijkheid.

  Muziek is één van meest toegankelijke manieren is om uitdrukking te geven aan die oorspronkelijkheid, ook wel ’Spirit” of “Source’ genoemd. Met de het prachtige geluid van haar harp én stem ontwikkeld Femke muziek die oproept tot het ervaren van eenheid met het puurste deel van ons zelf, onze Ziel.

  Meer informatie over Femke Bloem en haar werk vind je op haar website: www.femkebloem.nl

  Programma
  14.00 uur: Deur open
  14.30 uur: Aanvang, Introductie
  15.00 uur: Harpmeditatie
  16.00 uur: Pauze
  16.30 uur: Nabespreking
  17.00 uur: Gelegenheid om Femke Bloem persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze harpmeditatie kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Harpmeditatie”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Verschillende artikelen te koop aangeboden

  Nancy Polet verdiept zich al ruim 40 jaar in spiritualiteit en grenswetenschap. In die decennia verzamelde ze vele aan spiritualiteit gerelateerde artikelen. Beeldjes, hangers, stenen etc. Om een beetje ruimte te maken biedt ze een aantal van haar waardevolle artikelen te koop aan.

  Mocht je belangstelling hebben voor één van deze items, stuur even een berichtje aan fc_polet@hotmail.com. Vermeld daarbij om welk item het gaat en dat je het via de website van Sky High Creations hebt gevonden.

  Shungite Elite Hanger

  Prachtige beschermende hanger van Shungite Elite
  Uniek exemplaar van kunstenaar uit de omgeving van Avebury in Engeland. Uit de winkel Elements in Avebury.
  Shungite Elite komt uit Rusland, nog specifieker uit de republiek Karelië, en is bekend als de beste steen tegen straling. Shungite is een helende steen met een unieke samenstelling. Shungite kalmeert, geeft troost, is aardend, versterkt het immuunsysteem en absorbeert negatieve invloeden en elektromagnetische straling. Shugite Elite is sterker dan gewone Shungite.
  Prijs exclusief verzenden.
  € 80,–

  Spinning Chakra’s Hanger

  Spinning Chakra’s hanger.
  Uniek exemplaar. Vintage.
  Diameter 4,5 cm
  Afkomstig van de winkel Stone Age in Glastonbury., Engeland.
  In zeer goede staat.
  Prijs exclusief verzenden.
  € 150,–

  Beeldhouwwerk Leeuw

  Beelhouwwerk uit jade in de vorm van een leeuw. Afkomstig uit Zimbabwe. Handgemaakt uniek exemplaar. Kunstenaar is Chmio.
  Leeuwen van jade zijn zeldzaam.
  Jade is een beschermende en reinigende edelsteensoort. Tegen bijvoorbeeld lichamelijk letsel. Zorgt voor harmonie en evenwicht. Trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten.
  Gewicht: 445 gram
  Formaat: 14 x 8,5 x 6 cm
  Is in nieuwstaat.
  € 295,–

  Lavasteen

  Prachtige lavasteen van Timanfaya op Lanzarote. 240 gram, 10 x 7,5 x 9 cm.
  In zeer goede staat.
  Prijs exclusief verzenden.
  € 75,–

  Woestijnroos

  Prachtige gedetailleerde woestijnroos uit Tunesië. 322 gram, 13 x 8,5 x 7,5 cm.
  In zeer goede staat.
  Prijs exclusief verzenden.
  € 50,–

  Rozenkwarts

  Mooie Rozenkwarts.
  910 gram
  13 x 8 x 8 cm
  € 35,–

  Dolce & Gabbana dameshorloge

  Prachtig en zeldzaam vintage Dolce & Gabbana horloge uit 2008.
  Met ronde schakels.
  Ingelegd met kristallen om het klokje en om de sluiting.
  Lengte 20 cm.
  De kast is 2,5 cm doorsnede.
  Prijs exclusief verzenden.
  € 300,–

 • Introductievideo

  Wat is Sky High Creations?
  Wat voor lezingen worden er gegeven?
  Waar vinden de lezingen plaats?
  Bekijk de onderstaande video en krijg alle antwoorden.

 • Crop Circle Experience

  Sinds 1995 bezoeken wij de graancirkels in het Engelse Wiltshire. Het bezoeken van een verse graancirkel is altijd een bijzondere ervaring. Jan Polet, van Help at Hand – Media Services, nam zijn camera mee en maakte er een impressie van.