Wim Roskam en Marianne Achterdenbos

Akaija

Akaija-normal-300dpiAkaija is een kosmisch sieraad, ontstaan door inspiratie uit het hiernamaals. De boodschap van dit helende instrument is “Wij zijn één”. De lezing gaat over het ontstaan van de Akaija, het sieraad dat Wim Roskam heeft  ontworpen, geïnspireerd door zijn overleden vriendin Linda. Het gaat o.a. over elektronen-spin-inversie als gevolg van elektromagnetische straling waar de Akaija aantoonbaar bescherming tegen geeft. Wim heeft ook een boek geschreven over het ontstaan van de Akaija met als titel “Kiezen voor Vrije Keuze”

Wim Roskam kan aantonen dat de Akaija-vorm zich ook rond de Aarde bevindt, verankerd in 5  punten: De grote pyramide, het tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja, Aneityum-eiland, Paaseiland en een niet meer bestaand eiland in de Atlantische Oceaan, afgebeeld op een oude kaart van Piri Reis in de tijd van Columbus, mogelijk verbonden met Atlantis.

Wim_Marianne_AustralianTreeWim en zijn partner Marianne Achterdenbos zijn in 2012 op Aneityum geweest, een eiland in de Stille Zuidzee waar de Great Circle van Jim Alison overheen loopt en hebben enkele intrigerende ontdekkingen gedaan. Overkoepelende thema van het hele verhaal is ‘Wij zijn Eén’, dat steeds weer terugkomt.

Voor meer informatie zie: www.akaija.com