Nieuws

 • Zaterdag 16 december 2023, “Krishna-Tempels en het belang van Krishna in deze tijd”, lezing door Nancy Polet (Klein-Dongen)

  Nancy Polet bezocht afgelopen zomer de Krishna-Tempel Bhaktavidanta Manor in Watford (groot Londen) en de Krishna-tempel Radhadesh in de Belgische Ardennen. Deze bezoeken maakten een grote emotionele indruk op haar. Ze heeft meerdere tempeldiensten bijgewoond en vernam wat het belang van Krishna is in deze Kali Yuga-tijd.

  Bakhtivedanta Manor en Radhadesh
  Deze Krishna-Tempel is tot stand gekomen met financiële hulp van Beatle George Harrisson. Hij was een aanhanger van de inmiddels overleden Śri Śrimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada (1896-1977). Deze Swami heeft Krishna in het westen (Europa en de VS) op de kaart gezet. Door tempels op te richten zoals Bakhtivedanta Manor en Radhadesh, maar ook door vele boeken te schrijven om de inzichten van Krishna onder de aandacht te brengen. Ook voor het uitgeven van deze boeken heeft Harrisson geld beschikbaar gesteld. 

  Krishna en het Kali Yuga-tijdperk
  De Hare Krishna-beweging is geen religie maar een wetenschap, die volledige kennis geeft, zowel op het materiële als het spirituele vlak. Deze kennis is gebaseerd op de Vedische geschriften die ca. 5000 jaar geleden geschreven zijn. Een serieuze, kritische devotee stelt vele vragen teneinde Krishna te leren kennen en begrijpen. De beweging distantieert zich van het Hindoëisme die het pantheïsme, polytheïsme en het kastebewustzijn aanhangt en van het Boeddhisme die de leegte predikt. Christus wordt erkend maar Christenen niet, omdat die zich niet aan de leer van Jezus houden. Ze denken bijvoorbeeld dat dieren geen ziel hebben en daarom geslacht en gegeten mogen worden. Maar zolang er slachthuizen zijn, zullen er slagvelden en dus oorlogen zijn.
  Als je de maha-mantra (de 16 namen van Krishna: Hare Krishna, Hare Krishna, Krishna Krishna, Hare Hare, Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama, Hare Hare chant, sta je in direct contact met een persoonlijke God. Iedereen kan dit, het is de makkelijkste en kortste weg naar Krishna, naar God, naar huis. Met name in deze Kali Yuga-tijd waarin god vergeten wordt en er veel strijd en schijnheiligheid is. Het chanten van de namen van Krishna zorgt er ook voor dat je niet meer hoeft te incarneren en bij de bron waar je uit voort komt, kunt blijven. Je bent dan eindelijk weer thuis.

  Lezing
  In de lezing zal Nancy haar persoonlijke verhaal delen van de bezoeken aan de Krishna Tempels en uitleggen waarom ze daar zo van onder de indruk was. Een relaas vol synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen. Daarnaast zal ze uiteen zetten wat de Hare Krishna-beweging beoogt en waarom je wel of niet deel zou willen worden van deze beweging. Tenslotte zal ze uitgebreid ingaan op het belang van Krishna in de huidige tijd.

  Nancy Polet
  Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Aanvang, Lezing deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Programma deel II 
  17.00 uur: Gelegenheid om Nancy Polet persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Krishna”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL20 ABNA 0505783614 t.n.v. F.C. Polet..

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  De zaal is voorzien van airdonditioning waardoor het klimaat altijd aangenaam is!
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Krishna. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   
 • Crowdfunding-actie; Yurt voor Sky High Creations

  Sky High Creations biedt het publiek sinds 2010 interessante lezingen, workshops en andere evenementen op het gebied van grenswetenschap en spiritualiteit. 

  Sky High Creations zal een volgende stap zetten om het publiek nog meer interessante lezingen en workshops te kunnen bieden. Vanaf begin 2024 zal Sky High Creations een wekelijks programma aanbieden. Om dat te kunnen realiseren zal een yurt in de grote (ruim 800 m2) volwassen (25 jaar) en onbespoten parktuin worden geplaatst. In deze tuin zijn vele natuurwezens voelbaar aanwezig. Met dit alles kan de sfeer worden gecreëerd die bij de evenementen past. Een intieme gelegenheid om met gelijkgestemden te zijn in een wereld die daar doorgaans weinig mogelijkheden voor biedt. Er zal meer gelegenheid zijn om na de evenementen te blijven praten en filosoferen onder het genot van een hapje en drankje. Verder ontstaat nu de mogelijkheid om kleine concerten met bijvoorbeeld harpmuziek te organiseren.

  In de tuin staat een hoge dikke en oude populier die heel geschikt is voor bezoekers om een oud sjamanistisch ritueel te doen. Je kunt tegen de stam aan gaan zitten en de boom alles vertellen wat je hart bezwaart. De boom neemt de last dan van je over.

               

  Voor de lezingen biedt de yurt plaats aan ruim 30 personen waarvoor stoelen met kussentjes aanwezig zijn. Bij workshops is er ruimte voor 10 à 15 personen, waarvoor indien van toepassing yogamatjes, kussentjes en plaids beschikbaar zijn.

  Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en de nodige sanitaire voorzieningen zijn uiteraard aanwezig. 

  Het adres waar de yurt komt te staan is: Nieuwestraat 58, 3291 AS te Strijen. Dat is onder de rook van Dordrecht in de Hoeksche Waard, niet ver van bijvoorbeeld Rotterdam of Breda.

  Sky High Creations heeft persoonlijk contact met ruim 150 sprekers en cursusleiders die gezamenlijk beschikken over een schat aan belangrijke informatie. Nancy bestudeert al ruim 40 jaar spiritualiteit en grenswetenschap en houdt zich sinds de jaren 90 bezig met het organiseren van evenementen. Zo is zij sinds 1995 betrokken geweest bij de diverse Frontier- en Nexus Symposia en momenteel bij het Glastonbury Symposium.

  Om een yurt aan te kunnen schaffen, zijn financiële middelen nodig. Daarom is een crowdfunding-actie gestart. Er is een programma opgesteld waarbij tegenover elke donatie een prestatie staat. Doneert u bijvoorbeeld € 10,–, dan krijgt u € 10,– korting op elke live lezing en workshop die wij organiseren. Zo kost de entree voor een lezing geen € 20,– maar € 10,–.

  Donatie van € 10,– = € 10,– korting op 1 (live) lezing of workshop;

  Donatie van € 100,– = € 10,– korting op 11 (live) lezing of workshop;

  Donatie van € 250,– = € 10,– korting op 28 (live) lezing of workshop;

  Donatie van € 500,– = € 10,– korting op 60 (live) lezing of workshop.

  Hogere donaties worden op prijs gesteld. Daarbij zal in overleg een korting worden vastgesteld.

  Donaties kunnen worden gestort op NL20 ABNA 0505783614 tnv F.C. Polet onder vermelding van “donatie yurt”. Stuur ook altijd een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “donatie yurt”, zodat we je op de juiste kortingslijst kunnen zetten.

  Met deze stap zal Sky High Creations een belangrijke bijdrage te leveren aan de bewustzijnsverhoging en de transitie die momenteel gaande is. Verbinding maakt ons sterker en draagt bij aan het manifesteren van de nieuwe wereld.

  Bij voorbaat dank!

   

  Nancy Polet 

  Sky High Creations 

 • Saturday, December 2nd, “The crop circles of the 2022 and 2023 season”, talk by Roeland Beljon (Via Zoom)

  Crop circles are still very much alive. Especially in Wilthire UK. Every summer these mysterious pictograms still appear in the fields. Although the numbers diminish, the quality of the formations is at the same level as before.

  Crop circles
  Roeland Beljon has been investigating crop circles for the past 29 years. Every season he visits Wiltshire to check out the latest crop circles and experience the most amazing adventures. In this lecture he will show pictures of all the crop circles of 2022 and 23. But more important, he will share his experiences. In 2022 for example manifesting, creating crop circles with the mind was the main theme. This year, the theme was connection.
  Roeland will also address the various ways in which the crop circles can be enjoyed, rather then trying to prove they are “real”.

  Roeland Beljon
  Roeland is a Sociology major and has been working in the field of mobility management and environmental consultancy for over 26 years. He has been visiting Wiltshire and the Crop Circles together with Nancy Polet since 1994. In 1995 they joined the Dutch Centre for Crop Circle Studies. A group of croppies that is still going strong today. Roeland has been chairman of the DCCCS for the past 12 years. In 2010 Roeland and Nancy founded Sky High Creations to bring together like minded people. Since then they have organised hundreds of lectures, workshops and symposia on frontier sciences and spiritual growth. Every summer they organise the “Night of Crop Circling”, an evening that is all about crop circles, right in the heart of crop circle country. 

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: zoom waiting room opens
  8.00 pm CET: start
  9.30 pm CET: questions
  10.00 pm CET: zoom-meeting ends (indication)

  Register now
  You can join this zoom-talk for € 15,– pp. Just send an e-mail to: info@skyhighcreations.nl with “Crop Cirlces” as title. We will send you payment details. When payment has been received, we will send you the link to the zoom meeting in time for the talk.

  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.
  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 55

 • Private Crop Circle Tours with Roeland Beljon

  In the summer of 2022 the crop circle phenomenon is still going strong. Crop circles have been around as long as there are wheat-fields. In the late eighties of the last century the pictograms started appearing, mostly in wheat and barley-fields in Wiltshire in the UK. After that, in the nineties and early two thousands the phenomenon soared sky high. And still in Wiltshire and the surrounding counties we find as many as 30 crop circles each summer. Well worth a visit.

  Highly recommended is a visit to the Crop Circle Information Centre and Exhibition in Honey Street, right in the middle of Crop Circle Country. After that, a guided private tour may be just the thing for you. Roeland will take you in his convertible car to the latest crop circle(s). First he will give you a brief crop circle history and crop circle highlights in the Information and Exhibition Centre. After a cup of coffee or lunch in the adjacent Honey Street Mill Café you will be taken through the wonderful Wiltshire countryside. While driving Roeland will share his crop circle knowledge with you and in the crop circle he will point out what to look for and what to do for the best crop circle experience.

  Usually a guided tour by Roeland will take from 1.00 pm to 5.00 pm. Afterwards he will take you back to the Information and Exhibition Centre. Should it be more convenient, different pick up and drop off points like for example a train station can be negotiated. Also negotiable, visits to sites like Avebury or Silbury Hill added to the crop circle program.

  Prices
  For the afternoon program from 1.00 pm to 5.00 pm  £ 60,– per person.
  Extras like visits to other places that take more time or different pick up points to be negotiated.
  A full day, 9.00 am to 5.00 pm € 110,– per person.
  The end time is an indication. Roeland will see to it that your money is well spent.

  Roeland Beljon
  Roeland is a sociology major and has worked most of his life in mobility and environmental consultancy. He has been involved in crop circles after seeing his first crop circle next to Silbury Hill in 1994 together with his partner Nancy Polet. They joined the Dutch Centre for Crop Circle Studies in 1995 and have been coming over to Wiltshire every summer since. Together they guided the Glastonbury Symposium 2022 Crop Circle Coach Tour. Since 2008 Roeland has been a tour guide on several multiple days Crop Circle tours. In 2011 he became the chairman of the Dutch Centre for Crop Circle Studies. 

  Lectures
  Roeland has done many lectures on the topic and together with Nancy Polet he has been organising the Crop Cirlce event of the year, A Night of Crop Circling in Alton Barnes, since 2015.

  Contact Roeland for a guided tour, a lecture or a custom made program via info@skyhighcreations.nl or +31 6 54752559.

 • Plandemic

  Deze documentaire is zeer de moeite waard als je de achtergrond van de wereldwijde coronacrisis wilt leren kennen. Volgens facebook zit er onjuiste informatie in zodat je de film niet via facebook kunt delen. Ook als je de film op youtube plaatst wordt die direct weer verwijderd. Des te meer reden om te kijken. Via deze link kun je hem zelf downloaden en bekijken.

  Plandemic full movie