Nieuws

 • Zaterdag 9 november 2024, “Drie Engelen Meditatie, Herfst-editie”, harpmeditatie door Femke Bloem (Klein-Dongen)

  Een drie engelen meditatie is niet zomaar een innerlijke reis, in deze healing-bijeenkomst neemt Femke je niet alleen mee naar een plek van liefde en genezing waar je je helemaal in onder kan dompelen en thuis kan komen. Op deze plek zal zij met haar harp de krachtige energie van de drie engelen doorgeven in zeer verfijnde transmissies die ervoor zorgen dat dat genezing plaats kan vinden daar op die plekken in jezelf waar je je het meest nodig hebt.

  Gaandeweg deze diepgaande innerlijke reis naar je eigen tempeltje in het woud, maak je contact met de kwaliteiten van het seizoen waarin we ons op het moment van het concert in bevinden. Daar in een prachtig landschap ontmoet je jouw eigen drie beschermengelen van Liefde Wijsheid en Kracht die een speciale boodschap en een chakra activatie voor je hebben.

  In deze Herfstreis zal je de heerlijke rijke vruchten plukken en de transformerende magie van de ritselende herfstbladeren ontvangen.

  Een van de belangrijkste redenen dat een harpmuziek zo heilzaam inwerkt op zowel het energetische als het fysieke systeem is dat gedurende de meditatie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige en inspirerende werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Net als met andere vormen van sound-healing (zoals bijvoorbeeld met klankschalen) hebben de vibraties van de klanken heel letterlijk en direct een veranderende werking op het fysieke en energetische lichaam. Je gaat vanzelf meetrillen met de harmonie, die een nieuwe gezonde ordening aanbrengt. De harp is heel toegankelijk met haar lieflijke geluid, de trillingen werken daarom op een vriendelijke maar toch heel indringende wijze in op je systeem. Daardoor ontstaat reinigen en tegelijkertijd een vitaliseren, vooral als er ook nog actief meereist wordt door het magische landschap van de kleine tempel in het woud waar de Drie Engelen zich manifesteren.

  Aan het einde van de reis verwerken we de informatie die we hebben ontvangen in een eenvoudige schrijfoefening en maken hiermee een heel bijzonder persoonlijk krachtvoorwerp om mee naar huis te kunnen nemen zodat je je telkens weer opnieuw kan verbinden met de magische wereld van de Drie Engelen.

  Femke Bloem
  Al op jonge leeftijd werd Femke aangetrokken door het mystieke pad. Haar aangeboren talenten om ‘de Kunsten te dienen’ – zoals ze haar scheppende talenten zelf noemt – en haar mediamieke begaafdheid maakten het mogelijk tot een dieper begrip te komen van het grote mysterie dat ten grondslag ligt aan ons bestaan. Leergangen binnen mystieke ordes en verschillende therapeutische opleidingen bieden een gedegen basis om mede-zoekers die vastlopen hun pad verder te helpen vinden en zoveel mogelijk mensen te inspireren om te leven vanuit oorspronkelijkheid.

  Muziek is één van meest toegankelijke manieren is om uitdrukking te geven aan die oorspronkelijkheid, ook wel ’Spirit” of “Source’ genoemd. Met de het prachtige geluid van haar harp én stem ontwikkeld Femke muziek die oproept tot het ervaren van eenheid met het puurste deel van ons zelf, onze Ziel.

  Meer informatie over Femke Bloem en haar werk vind je op haar website: www.femkebloem.nl

  Programma
  14.00 uur: Deur open
  14.30 uur: Aanvang, Introductie
  15.00 uur: Harpmeditatie
  16.00 uur: Nabespreking
  16.30 uur: Gelegenheid om Femke Bloem persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze harpmeditatie kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Harpmeditatie”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 12 oktober 2024, “De Dramadriehoek”, lezing door Daniël Derweduwen” (Klein-Dongen)

  “Ontsnap aan de dramadriehoek: Vind je kracht en heel je emoties en familiepatronen”
  Voel je je vaak gevangen in een eindeloze cyclus van drama en ongeluk in je leven? Heb je het gevoel dat je vastzit in een patroon van het altijd voor anderen zorgen, ten koste van je eigen welzijn? Deze lezing onthult hoe je deze cyclus kunt doorbreken en je ware kracht kunt vinden.

  Deze lezing gaat niet alleen over het herkennen van patronen, maar biedt ook praktische tools en inzichten om ze te doorbreken. Ontdek hoe je uit de vicieuze cirkel van slachtofferschap, daderschap en helperschap kunt stappen en je ware pad in het leven kunt vinden.

  Je leert hoe je je eigen geluk en gezondheid in handen kunt nemen, en hoe je jezelf kunt helen. Deze lezing is een must voor iedereen die zich afvraagt waarom ellende en drama hen blijven achtervolgen, en die klaar is om een positieve verandering in hun leven te maken.

  Het verhaal van Daniël Derweduwen

  Mijn verhaal begint met… pijn

  Enorme kansen schuilen achter lijden. Zo ook bij mij. Mijn moeder, een schat van een mens, is helaas op veel te jonge leeftijd gestorven aan de ‘welvaartsziekte’ kanker. Kortzichtigheid van de medische wereld en de onjuiste behandelmethodiek deden haar helaas geen goed. Ikzelf tuimelde ook van de ene fysieke en mentale klacht in de andere. Een hernia, omgekeerde peristaltiek, eczeem, migraine, slapeloosheid en een op hol geslagen spijsvertering: ik overdrijf niet als ik zeg dat mijn situatie levensbedreigend was.

  Mijn lijden en ervaringen wezen me in de richting van het spirituele pad en zijn nodig geweest om mijn missie vorm te geven. Retraites naar het verre Oosten, de leer van Ayurveda, de kennis van het germanisme en invloeden van diverse spirituele stromingen brachten me waar ik nu sta. En ik sta niet stil: iedere dag onderzoek ik, iedere dag leer ik, iedere dag ervaar ik.

  Mijn boodschap – die altijd te maken heeft met voeding, gezondheid en emoties – weerspreekt vaak westerse denkbeelden. We zijn met zijn allen helaas van de waarheid afgegleden: westerse behandelmethodieken en de macht van de farmaceutische industrie maken ons eerder ziek dan gezond. Het is makkelijk om hier boos om te worden en je te verliezen in negativiteit. En toch geloof ik in het positieve van de mens. Alleen vanuit heelheid, overvloed en optimisme kun je een verschil maken.

  En echt: ik snap heel goed dat je kunt verdwalen in de wirwar van voeding, gezondheid en emoties. Ik zie het als mijn taak om mijn ervaringen en kennis – die niets anders is dan reeds bestaande, eeuwenoude kennis – simpel en laagdrempelig over te brengen. Maar let op: deze kennis mag nooit als dogma of ‘blind’ voor waarheid worden aangenomen. Net als ik zul je zelf moeten ervaren wat voor effecten deze visie en kennis hebben op jouw leven.

  Wij mensen zijn het resultaat van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie: een natuur waar jij onderdeel van bent, waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet wat het beste voor je is – altijd.

  Meer informatie over Daniël Derweduwen en zijn werk vind je op zijn website: https://danielderweduwen.be/

  Programma
  13.30 uur: Deur open
  14.00 uur: Aanvang, Deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Deel II
  17.30 uur: Afsluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Kindstuk”. De kosten bedragen € 25,– per persoon (Aan de zaal is de prijs € 27,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 28 september 2024, “Morfische Velden en Krachtplekken”, lezing door Arjan Tax (Klein-Dongen)

  Arjan Tax
  Als kind was Arjan al gefascineerd door spiritualiteit. En begon al op hele jonge leeftijd met wichelroede lopen. En vertelde op 7-jarige leeftijd aan klasgenoten dat bomen energie kunnen geven. Na zijn studie voor hovenier is hij energieën en krachtplekken gaan verwerken in zijn tuinontwerpen, later groeide dit uit tot het creëren van krachtcirkels, het helen in de morfische velden. Om zo een paradijs op aarde te creëren.

  Morfische Velden en Krachtplekken
  Arjan neemt je mee in de onzichtbare wereld van het morfische veld.
  Want de plekken waar in we nu leven zitten vol geschiedenis die van invloed is op onze gemoedstoestand. Daardoor kunnen zich bepaalde patronen blijven herhalen tot dat deze geheeld zijn.

  Arjan zal ook uitleggen wat krachtplekken zijn en wat ze kunnen voor ons kunnen betekenen. Hoe dragen krachtplekken bij aan de transformatie naar de nieuwe wereld. Tenslotte bespreekt Arjan de blauwdruk in het leven, wat houdt het in, en hoe kom je erachter dat je je blauwdruk leeft.

  Meer informatie over Arjan Tax vindt je op zijn website: www.arjantax.nl

  Programma
  14.00 uur: Deur open
  14.30 uur: Aanvang, lezing deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.00 uur: Gelegenheid om Arjan Tax persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Voorbij Ruimte en Tijd”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 31 augustus 2024, “Drie Engelen Meditatie, Nazomer-editie”, harpmeditatie door Femke Bloem (Klein-Dongen)

  Een drie engelen meditatie is niet zomaar een innerlijke reis, in deze healing-bijeenkomst neemt Femke je niet alleen mee naar een plek van liefde en genezing waar je je helemaal in onder kan dompelen en thuis kan komen. Op deze plek zal zij met haar harp de krachtige energie van de drie engelen doorgeven in zeer verfijnde transmissies die ervoor zorgen dat dat genezing plaats kan vinden daar op die plekken in jezelf waar je je het meest nodig hebt.

  Gaandeweg deze diepgaande innerlijke reis naar je eigen tempeltje in het woud, maak je contact met de kwaliteiten van het seizoen waarin we ons op het moment van het concert in bevinden. Daar in een prachtig landschap ontmoet je jouw eigen drie beschermengelen van Liefde Wijsheid en Kracht die een speciale boodschap en een chakra activatie voor je hebben.

  In deze Nazomerreis zal je de warme koestering en heilzame voeding ontvangen in het gouden licht van de oogsttijd.

  Een van de belangrijkste redenen dat een harpmuziek zo heilzaam inwerkt op zowel het energetische als het fysieke systeem is dat gedurende de meditatie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige en inspirerende werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Net als met andere vormen van sound-healing (zoals bijvoorbeeld met klankschalen) hebben de vibraties van de klanken heel letterlijk en direct een veranderende werking op het fysieke en energetische lichaam. Je gaat vanzelf meetrillen met de harmonie, die een nieuwe gezonde ordening aanbrengt. De harp is heel toegankelijk met haar lieflijke geluid, de trillingen werken daarom op een vriendelijke maar toch heel indringende wijze in op je systeem. Daardoor ontstaat reinigen en tegelijkertijd een vitaliseren, vooral als er ook nog actief meereist wordt door het magische landschap van de kleine tempel in het woud waar de Drie Engelen zich manifesteren.

  Aan het einde van de reis verwerken we de informatie die we hebben ontvangen in een eenvoudige schrijfoefening en maken hiermee een heel bijzonder persoonlijk krachtvoorwerp om mee naar huis te kunnen nemen zodat je je telkens weer opnieuw kan verbinden met de magische wereld van de Drie Engelen.

  Femke Bloem
  Al op jonge leeftijd werd Femke aangetrokken door het mystieke pad. Haar aangeboren talenten om ‘de Kunsten te dienen’ – zoals ze haar scheppende talenten zelf noemt – en haar mediamieke begaafdheid maakten het mogelijk tot een dieper begrip te komen van het grote mysterie dat ten grondslag ligt aan ons bestaan. Leergangen binnen mystieke ordes en verschillende therapeutische opleidingen bieden een gedegen basis om mede-zoekers die vastlopen hun pad verder te helpen vinden en zoveel mogelijk mensen te inspireren om te leven vanuit oorspronkelijkheid.

  Muziek is één van meest toegankelijke manieren is om uitdrukking te geven aan die oorspronkelijkheid, ook wel ’Spirit” of “Source’ genoemd. Met de het prachtige geluid van haar harp én stem ontwikkeld Femke muziek die oproept tot het ervaren van eenheid met het puurste deel van ons zelf, onze Ziel.

  Meer informatie over Femke Bloem en haar werk vind je op haar website: www.femkebloem.nl

  Programma
  14.00 uur: Deur open
  14.30 uur: Aanvang, Introductie
  15.00 uur: Harpmeditatie
  16.00 uur: Nabespreking
  16.30 uur: Gelegenheid om Femke Bloem persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze harpmeditatie kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Harpmeditatie”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Wednesday July 31st 2024, “A Night of Crop Circling” 10th edition! (Live in Alton Barnes)

  In 2015 Sky High Creations organised the first “Night of Crop Circling” in Alton Barnes, right in the middle of crop circle country in Wiltshire UK. Since then we did one every year. And this summer we will be back for the 10th edition! As always, a series of 6 short lectures on various crop circle related topics by crop circle enthusiasts of very different backgrounds. 

  Confirmed speakers for 2023 are:

  Roeland Beljon (NL)

  Roeland is a Sociology major and has been working in the field of mobility management and environmental consultancy for over 26 years. has been visiting Wiltshire and the Crop Circles together with Nancy Polet since 1994. In 1995 they joined the Dutch Centre for Crop Circle Studies. A group of croppies that is still going strong today. Roeland has been chairman of the DCCCS for the past 12 years. In 2010 Roeland and Nancy founded Sky High Creations to bring together like minded people. Since then they have organised hundreds of lectures, workshops and symposia on frontier sciences and spiritual growth. The “Night of Crop Circling” is their highlight of the year. 

  Presentation: “A Tribute to Janet Ossebaard, Crop Circle Queen Extraordinaire”
  Unfortunately, the renowned crop circle researcher Janet Ossebaard died in november last year. We feel obliged to pay tribute to this remarkable crop circle queen who has meant so much for many croppies all over the world.

  Dan Vidler (UK)

  Dan Vidler has spent the last 21 years documenting the interiors of crop circles, reporting on the details found within, that can often only be seen at ground level. Visiting the crop circles in Sussex during the season of 2003, Dan began finding intricate features, seemingly unnoticed by all but the most careful observers. Since then, in his website ukcropcircles.co.uk Dan has compiled an online archive of evidence from the fields, committed to reporting this aspect of the crop circle phenomenon as a contribution to the wider picture of research into this incredible mystery.

  Presentation: Layers of Mystery: Investigating Crop Circles at Ground Level
  Our view of crop circles is so often from the air; we marvel at the wonderful creations gracing the fields each summer and the incredible complexity, geometry and juxtaposition within the ancient landscapes in which they are placed.
  Those of us lucky enough to be able to visit the circles on the ground are treated to the same complexity, intricacy and magic, but rather than as a whole, we see individual elements of the flattened and woven stems, reflecting, sometimes in minute detail, the majesty of the overall design.
  Layers of Mystery will be published this summer. The book will be an extensive archive of over 35 different crop circle ground features, details of woven, layered, swirled and spiraled stems, documented throughout more than two decades’ research inside the formations of southern England.
  The presentation will highlight some of Dan’s most memorable findings from a selection of the most enigmatic and awe inspiring crop circles to have appeared over the years, illustrated, as always, with incredible close up photos of details found in the fields.

  ShawnShawn Randall (USA)

  Shawn Randall has a Masters Degree in Transformational Psychology at the University of Philosophical Research in Los Angeles, California. To achieve this she has written a thesis called: “The Phenomena of Crop Circles, Opening a Nonlocal Window and Evolving Consciousness”. Shawn is regarded the foremost teacher of channeling in the US. She has been researching the crop circles since the nineties.
  www.shawnrandall.com

  Presentation: “Crop Circle Related Light forms and Balls of Light, a new perspective on communication”
  Shawn will share some examples and undocumented events of apparent telepathic communication between humans and various light phenomena of the non-human circlemaking intelligence.  We all are aware that various forms of light and particularly balls of light are often seen before; during and after a crop circle appears. Yet aside from the 2 credible films/video termed “Oliver’s Castle’ formation and Barbury; Castle’), balls of light have been illusive. And puzzling indeed. Countless stories about balls of light are shared among friends one meets in a crop circle. Countless stories have gone by the wayside unshared and unexplored. Anecdotal narratives that need exploring and analysis!

  Enzo Brabazon

  Enzo has been “circling” crop circle country for many years. With a camera always stuck to his hand and an apparent link with the phenomenon he had made numerous videos and pictures of typical crop circle light phenomena.

  Presentation: “Beyond the Circles: A Journey from Crop Formations to Subterranean Mysteries”
  Join Enzo for an exploration of unexplained phenomena to bridge the world of crop circles with groundbreaking archaeological discoveries. Drawing from his personal experiences and meticulous research, Enzo will share:
  – Insights into the intricate relationship between consciousness and crop circle formation
  – A mysterious “orb hole” phenomenon and its potential connections to interdimensional energies
  – Exclusive footage of anomalous orb activity directly linked to physical evidence
  – Details of a remarkable excavation that challenges our understanding of geology and potentially, of reality itself
  This presentation weaves together sacred geometry, Jung’s theories of collective consciousness, and cutting-edge concepts from information theory and quantum physics. 
  Enzo will also showcase artifacts from his excavation, including uniquely propertied stones that defy conventional explanation (also available on his table!) 
  Prepare to be challenged, your curiosity set alight, as we dive into a convergence of science, spirituality and the unexplained.

  Scott Onstott

  Scott Onstott first became aware of crop circles in the 2000s and published a crop circle coloring book in 2005. An architect by training, Scott spent years drawing crop circles in his CAD program. This experience taught him firsthand about the sacred qualities of geometry and opened his mind to taking unexplained phenomena seriously. This openness, seen through his architect’s eyes, allowed Scott to perceive things differently and see patterns of unexplained order in art, architecture, urban design, and the cosmos. In the 2010s, Scott created the “Secrets in Plain Sight” documentaries, which were viewed by millions. This journey ultimately led him to co-create SacredGeometryAcademy.com in the 2020s.

  Presentation: “Crop circles illuminating our cultural shadow”
  In recent decades, crop circles have mystified people worldwide. Often dismissed as pranks or natural phenomena, these intricate patterns offer a unique lens to examine our collective psyche. This lecture explores how crop circles illuminate our cultural shadow, revealing hidden aspects of society and the collective unconscious.

  Rich Mallet
  Living in the heart of Crop Circle Country, Rich has been visiting crop circles for over 25 Years. Tonight he will share his most fascinating stories and experiences of this intriguing and magical mystery.

  Presentation: “Rich Mallett – My take on the Crop Circle Phenomenon”
  Rich Mallet lives and breathes Crop Circles. Over the years he has developed his own particular view of the phenomenon. In his mind there is no doubt that there is a genuine phenomenon going on here and he has the experience to corroborate that.

  Musical entertainment
  Upon arrival of our audience and during the break we will have musical entertainment by Fraukje Ramona Weishaupt playing crop circle music on the harp. Fraukje is is a professional musician as well as a crop circle enthusiast. She is well loved in the crop circle circle community for her yearly harp concert in the crop circles.

  Stalls
  There will be a couple of stalls with crop circle related items

  Programme

  7.30 pm: Doors open
  8.00 pm: Roeland Beljon
  8.20 pm: Dan Vidler
  8.40 pm: Shawn Randall
  9.00 pm: Coffee break
  9.30 pm: Enzo Brabazon
  9.50 pm: Scott Onstott
  10.10 pm: Rich Mallet
  10.30 pm: End
  11.00 pm: Coronation Hall closes

  LIVE AND ON ZOOM
  If you are in the UK, or to be specific in Wiltshire, it is of course best if you come over to the Coronation Hall and join us live. But if you are unable to come over, we will do the Night of Crop Circling on zoom too! This will be a live broadcast so calculate carefully what the times are in your part of the world. We will start at 8.00 PM UK time. For example that is 9.00 PM in central Europe and Noon in California.
  If you want to join via zoom, registration is required. You can register until 24 hours before we start. We will send the link to the zoom session on July 31st, well before we start. 
  If you want to register, send us an email with “NOC ZOOM” as title. We will send you a paypal invoice for € 17,50. After payment you will receive the link a couple of hours before the Night of Crop Circling starts.
  Mind you! Everyone that has registered and paid, also receives a link to the video recording of the event. That is also the backup for any technical difficulty that you or we may encounter during the event.
  If you want to join us live in Alton Barnes

  Videos
  Have a look at our video page to see some of the lectures in the previous years.

  On the Videos for sale page you can find the recordings of the Nights of Crop Circling since 2020 to purchase.

  Pictures
  Or see the pictures of the 2022 Night of Crop Circling2019 Night of Crop Circling2018 Night of Crop Circling2017 Night of Crop Circling, the 2016 Night of Crop Circling or the 2015 Night of Crop Circling

  Details
  Date: Wednesday July 31st 2024
  Location: Coronation Hall, Alton Barnes, Wiltshire UK SN8 4LB
  Close to the Milk Hill White Horse
  Tickets cash only at the door £ 17,50, exact change is much appreciated.
  Coffee or tea £ 1,–

  Important note:
  Please don’t block our neihgbours entrances when parking