Coen Vermeeren

wpf97ad01a_06UFO’s worden in de volksmond nog gemakkelijk terzijde geschoven als onzinnige fantasieën, maar feit is dat er steeds meer betrouwbare bronnen zijn die ‘iets’ gezien hebben. Wat voor ‘iets’? Tja, dat weten wij nou net niet!

Toch wil Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek en hoofd studium Generale van de TU in Delft dit soort vragen stellen. Welke feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat? Wat zijn de verwijzingen in het verre en recente verleden naar UFO’s? Hebben we dan een beeld wat ‘ze’ hier komen doen? Wat zou jij doen als je door de ruimte en tijd kon vliegen? Kunnen we iets slims zeggen over de technologie die ‘ze’ gebruiken? En ja, heb jij al een UFO gezien? Of zijn er goede redenen waarom jij ze nog niet gezien hebt?

9200000009985136In maart 2013 publiceerde Coen Vermeeren zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon” waarin hij uiteenzet dat er alle reden is om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten leert al snel dat er duizenden betrouwbare professionals, hoge militairen, piloten, astronauten, maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen, hiervan al meer dan 60 jaar getuigen. Zij roepen overheden op om de bevolking van deze planeet daarvan in kennis te stellen. Zij roepen universiteiten op om onderzoek te doen en het onderwerp serieus te nemen. In zijn lezingen riep Vermeeren studenten en iedereen in feite op, een ‘eigen zoektocht’ te beginnen, ‘want daar is het leven voor en iets meer fascinerends is er niet’.“

Meer informatie over Coen Vermeeren vind je op www.coenvermeeren.nl.