Bert Janssen

Bert is een bekroond auteur, onderzoeker en ontdekkingsreiziger, die zijn opwachting heeft gemaakt in een groot aantal documentaires en te gast is geweest in vele radio- en tv-programma’s.

Zijn interesse in de kracht van vormen, geometrie en harmonie heeft hem binnengeleid in de mysterieuze wereld van de graancirkels, Gotische kathedralen, en oude krachtplaatsen. Hij reist de hele wereld over om deze mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren, hetgeen heeft geleid tot de productie van drie documentaires.

Bert Janssen schreef vele artikelen over het onderwerp van graancirkels, de achterliggende geometrie en de rol die het landschap van Engeland in het mysterie speelt. Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’ en de mind-provoking thriller ‘Sophia’s Ei’.

Bert Janssen is met voortduring op zoek naar de intrigerende intersectie van wetenschap en spiritualiteit – de plaats waar Hemel en Aarde elkaar ontmoeten – daar waar materie en geest zich met elkaar vermengen en één worden.

Kijk voor meer informatie op bertjanssen.nl of cropcirclesandmore.com