Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 11e bericht!

  Sky High Creations logo

  Oproep voor de 11e groepsmeditatie op zaterdag 8 januari 2022.
  Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

  Huidige situatie 
  In Nederland heeft de rechtbank besloten dat de huidige lockdown gehandhaafd blijft tot 14 januari. Advocaat Bart Maes zegt vrijwel zeker beroep aan te gaan tekenen.
  In Engeland komt geen lockdown, premier Boris Johnson vindt mondmaskers en afstand houden voldoende. In Oostenrijk daarentegen bestaan de lockdownmaatregelen uitsluitend voor ongevaccineerden, die alleen maar naar de supermarkt mogen. In Frankrijk is president Macron op een missie het bloed onder de nagels van ongevaccineerden vandaan te halen. Vanaf 15 januari mogen zij geen restaurant of bioscoop meer in. In Israël is momenteel de campagne voor de vierde prik gaande. Ondanks dat, bereikt het aantal besmettingen daar een recordhoogte. In Australie dreigt Novak Djokovic te worden uitgezet omdat hij een bedreiging zou vormen voor hun nul covid besmettingen politiek. Het lijkt erop dat regeringen in de war zijn over de aanpak van de crisis. De neuzen staan duidelijk niet meer allemaal dezelfde kant op.

      

  Veel gestelde vragen

  • Moet ik mij aanmelden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
  • Wat als je verhinderd bent?
   Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
  • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
   Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

  Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
  • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
  • Bij sommige deelnemers die de meditaties op een eigen moment hebben uitgevoerd, komen deze toch als zeer krachtig over.


  Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 3

  Dr. Moriarty
  Er is een occult gezegde: “Als de leerling er klaar voor is, verschijnt de meester vanzelf”.
  Aan het einde van de eerste Wereld Oorlog, in 1917, ontmoette Violet Dr. Theodore Moriarty, een vrijmetselaar, solo magiër en occultist, met een speciale interesse in psychologie en healing. Hij was ervan overtuigd dat lichamelijke en geestelijke ziekte alleen verklaard kon worden door vorige levens te onderzoeken.
  Moriarty kon aura’s lezen, zijn astrale lichaam projecteren en voorwerpen uit het niets doen verschijnen in zijn kamer. Hij wist hoe het Universum werkte en hij kon zich vorige levens herinneren als priester in Egypte en Atlantis. Hij geloofde sterk in astrologie en wist entiteiten en gedachtenvormen te neutraliseren door hun energie in zijn aura te absorberen.
  Moriarty trainde Violet totdat ze voldoende kennis had van de Westerse Mysterie Traditie.
  In 1926 schreef ze een roman van korte verhalen over hem: “The Secrets of Dr. Taverner”. In dit boek veranderde ze de naam van Moriarty in Taverner, maar ze houdt vol dat de verhalen in het boek letterlijk de waarheid zijn en zelfs een beetje gematigd zijn om het geschikt te maken voor uitgave.
  In de introductie van het boek schrijft ze: “Aan ‘Dr. Taverner’ heb ik het meeste te danken en zonder ‘Dr. Taverner’ zou er geen ‘Dion Fortune’ zijn”. 
  (wordt vervolgd)

  De opdracht van de 11e meditatie

  De opdracht van deze week is: “Roep de reinigende Golven van Vernietiging aan voor alles wat overbodig, egoïstisch en inefficiënt is in ons land”. 

  Nancy over het onderwerp: “Wereldwijd dient alles wat overbodig is te verdwijnen. De tijd voor een minder egoïstisch en meer efficiënt gedrag van onze overheden is aangebroken”.

  Instructies 11e meditatie, zaterdag 8 januari  2022, van 20.00 tot 20.15 uur

  De instructies zijn gewijzigd.

  Openen Sacred Space

  Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

  Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

  Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Roep de reinigende Golven van Vernietiging aan voor alles wat overbodig, egoïstisch en inefficiënt is in ons land”.  Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

  Stap 3: Stel je de 7e Meester van Wijsheid of archetype voor. De 7e meester van de paarse of violette straal (het 7e of kruinchakra) is Mahavatar Babaji, de goeroe van Paramahansa Yogananda. Mahavatar Babaji (Great Avatar, Revered Father) is de onsterfelijke Yogi-Christus/Boeddha, die werkt voor de spirituele verlossing van deze tijd. Baba betekent ‘vader’ en ‘ji’ wil zeggen ‘eerbied’, dus Babaji betekent ‘Eerwaarde Vader’. Iedere keer dat je de naam Babaji met eerbied uitspreekt, word je gezegend.
  Violet is de kleur van het kosmisch bewustzijn. Het staat bekend als een steriele kleur die pijn kan verzachten en spanning in het lichaam kan verlichten Violet fungeert als een schild tegen negativiteit en is een beschermende kleur voor hen die spiritualiteit zoeken. Het wordt ervaren als een kleur die het ego helpt op te lossen. Het element is de kosmos en het zintuig is gelukzaligheid.
    

  Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

  Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Mahavatar Babaji.

  Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Roep de reinigende Golven van Vernietiging aan voor alles wat overbodig, egoïstisch en inefficiënt is in ons land”.

  Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

  Sluiten Sacred Space

  Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

  Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

  Volgende meditatie

  Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
  Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

  Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

  Veel succes en dank voor je medewerking!

  Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

  Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

  Workshop over Sekhmet in december 

  Bij voldoende belangstelling wordt de workshop “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet begin 2022 herhaald (Live in Dongen)

  SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

  Hartelijke groeten,

  Nancy Polet

 • Saturday December 18th 2021 “Krampus”, Lecture by Geraldine Beskin (Via Zoom)

  Krampus is scary, Krampus is old, smelly and horrible. He does nasty things – and yet, he is oh, so trendy. Explore the long history of this very European monster who has become a darling in the Folk Horror world. 

  Especially interesting for Dutch people as Krampus is the handsman of “Sinterklaas”, whom was later transformed to Santa Claus or father Christmas in most of the Western world. Sinterklaas, nowadays is only celebrated in The Netherlands and Belgium. For most of the recent history this helper of Sinterklaas was known as “Zwarte Piet”, a man in colorful clothing with a black face from climbing up and down the chimneys. There appear to be many similarities between the way Christmas and Sinterklaas are celebrated and the history of Santa Claus and his handsman Krampus. Strangely, the roots of these celebrations lie in Austria, where Santa Claus and his handsman Krampus were first described.

  Geraldine Beskin of London’s The Atlantis Bookshop enjoyed researching this small piece of folk history that shows a centuries old unbroken line of celebration. Her Talk is fully illustrated and she looks forward to hearing of any encounters you may have had with Krampus.

  Geraldine comes from a family of magicians and is one of the worlds leading experts on magic. Together with her daughter Bali she owns the worlds best bookshop on magic, The Atlantis Bookshop in London, that was founded in 1922. Her family has been running this mecca of magic for over 60 years. It is an institution in the heart of London, just a stonethrow away from The British Museum in Museumstreet. 

  Geraldine has been fortunate to know many of the teachers and authors who updated the language and attitudes towards magic and took it from the Medieval and Victorian times through the Swinging Sixties and beyond. As a bookseller, Geraldine has been able to research many subjects in and around the field of magic. Geraldine has many great stories to tell. 

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  8.20 pm CET: zoom meeting opens
  8.30 pm CET: start
  10.00 pm CET: questions
  10.30 pm CET: zoom meeting ends 
   
  Registration
  If you want to attend this on-line lecture, send us an e-mail at info@skyhighcreations.nl entitled “Krampus”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time. You can log on from 10 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559. 
   
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice. 
   
  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.

 • “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet (Live in Dongen)

  Bij voldoende belangstelling (vanaf 10 deelnemers) organiseren wij deze workshop nogmaals op een nader te bepalen tijdstip.

  Sekhmet in het British Museum
  Nancy Polet had in de zomer van 2016 een zeer indringende en persoonlijke mystieke ervaring met de Egyptische Godin Sekhmet in het British Museum in Londen. 
  Nancy voelde de drang een bezoek te brengen aan The Egyptian Hall van The British Museum. Eenmaal ter plaatse zoog een enorm beeld van de Godin Sekhmet haar naar zich toe. Nancy’s adem stokte en haar partner Roeland zag haar schrikken. Een ongrijpbaar diepe herinnering kwam boven. Nancy kende dit beeld en voelde een enorme bezitterigheid. Ze voelde duidelijk: “Ze is van mij en ik ben van Haar”. Nancy’s tranen begonnen te stromen en ze kon niet ophouden Haar in de ogen te kijken. Ze ervoer een bewustzijn en een enorm troostende liefde. Voor Nancy was dit beeld “levend” en bezield. 
  In de jaren daarna kreeg Nancy veel informatie en vele downloads van Sekhmet. Begin 2020 werden de downloads Nancy te zwaar en hield ze Sekhmet op afstand. Vervolgens belandde Nancy in “De Donkere Nacht van de Ziel”. Inmiddels is Nancy als herboren uit deze periode ontwaakt en is de connectie met Sekhmet onder de voorwaarde van wederzijds respect hersteld.

  Onderzoek naar Sekhmet
  Naar aanleiding van deze en andere persoonlijke ervaringen heeft Nancy grondig onderzoek gedaan naar Sekhmet, gebaseerd op vele Egyptologische boeken en geschriften, spirituele boeken, channelings en overleveringen, maar ook op basis van diverse gesprekken met gelijkgestemde mensen.
  Sekhmet is door Egyptologen niet uitgebreid bestudeerd, terwijl Zij de krachtigste en belangrijkste Egyptische Godin is. Op spiritueel gebied worden er steeds meer spirituele boeken over Sekhmet gepubliceerd. De schrijvers getuigen allemaal van persoonlijke spirituele ervaringen met een “levende” Sekhmet, zowel in Karnak als in diverse musea.
  Daarnaast verschijnen op facebook steeds meer aan Sekhmet gewijde pagina’s waar mensen ervaringen kunnen delen.

  De huidige crisis op aarde
  Sekhmet is de originele kracht die de schepping bestuurt. In tijden van chaos komt Sekhmet naar de aarde om deze weer in balans te krijgen door de chaos weg te branden om plaats te maken voor nieuwe energie en hogere frequenties. Je zou kunnen zeggen dat Sekhmet in deze tijd flink aan het huishouden is.
  Maar ook laat ze Haar aanbidders door een transformatie gaan. In dat geval verslindt Ze als het ware alles wat mensen in hun leven willen veranderen, waarna heling plaatsvindt, de gezondheid zich herstelt en/of men de uitdagingen van deze tijd aan kan. Nancy heeft dit proces aan den lijve ondervonden.
  Sekhmet is dus zowel een vernietiger als een healer, maar staat vooral voor vrouwelijke kracht. Na duizenden jaren patriarchaat heeft de wereld dringend behoefte aan vrouwelijke kracht, zodat de huidige situatie in de wereld drastisch kan verbeteren.
  Sekhmet trekt mensen aan die het nodig hebben om in hun kracht te gaan staan en hun rug recht te houden. 

  Inhoud workshop 
  Nancy zal haar persoonlijke ervaringen en onderzoek naar Sekhmet delen, ondersteunt door prachtige foto’s en video’s. Er zijn diverse manieren waarop je Sekhmet om hulp en kracht kunt vragen om niet in de angst te schieten gedurende de huidige crisis. De benodigde attributen om dit te beoefenen zullen hiervoor uitgereikt worden.

  Lion Beings en Witte Leeuwen
  In deze workshop zal ook de connectie tussen Sekhmet, de Lion Beings en de Witte Leeuwen aan de orde komen.
  De Lion Beings zijn afkomstig van Sirius en maken zich aan steeds meer mensen kenbaar. De Witte Leeuwen zijn afkomstig uit Zuid-Afrika. Er bestaat een legende rond de Witte Leeuwen: De wereld zal ten onder gaan als de brul van de laatste Witte Leeuw te horen is. Witte Leeuwen worden met uitsterven bedreigd en vele bevinden zich nu in dierentuinen, waaronder Ouwehands Dierenpark the Rhenen. 

  Geleide-meditatie
  De lezing zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de “levende” energie van Sekhmet te ervaren.
  Nancy heeft meerdere lezingen over Sekhmet gegeven in binnen- en buitenland. De ervaring leert dat vele mensen die zich aangetrokken voelen tot Sekhmet tijdens de geleide-meditatie een persoonlijke boodschap van Haar ontvangen. Dit varieert van persoonlijk relevante informatie, een spiritueel cadeautje of een aai van de poot van een leeuw over het gezicht. 
  Iedere deelnemer krijgt een kopie van de geleide-meditatie mee naar huis zodat men de meditatie thuis kan herhalen.

  MELD JE AAN!
  Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

  Programma
  9.00 uur: Ontvangst in Natuurlijk Henriëtte
  9.30 uur: Uitleg praktijk
  9.45 uur: Sekhmet: theorie
  11.45 uur: Thee- en koffiepauze
  12.00 uur: Sekhmet: praktijk
  12.45 uur: Vragen en opmerkingen
  13.00 uur: Lunchpauze
  14.00 uur: Lion Beings: theorie
  14.30 uur: Witte Leeuwen: theorie
  15.00 uur: Vragen en opmerkingen
  15.15 uur: Thee-en koffiepauze
  15.30 uur: Wie en wat is Sekhmet?
  16.00 uur: Geleide meditatie
  16.30 uur: Napraten
  17.00 uur: Sluiting van Natuurlijk Henriëtte

  Artikelen en videoregistratie
  Hieronder vind je het artikel “Als Sekhmet tot je spreekt” in het maart/april nummer 2017 van Frontier Magazine en in het februari-nummer van het tijdschrift Paravisie van 2019 alsmede het artikel “De laatste brul van de Witte Leeuw” in Paravisie van december 2019. Tenslotte staat er een link naar de videoregistratie die in 2017 is gemaakt van de lezing “When Sekhmet becomes alive” door Miles Johnston van The Bases Project. Klik op de afbeelding om de artikelen te lezen of de video af te spelen.

  “Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van maart/april 2017.

  “Als Sekhmet tot je spreekt” in het tijdschrift Paravisie van februari 2019.

  “De laatste brul van de Witte Leeuw” in het tijdschrift Paravisie van december 2019.

  The Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” on Youtube:

  Nancy Polet
  Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze workshop is vereist. Heb je interesse? Meld je dan snel aan; het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Stuur een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Sekhmet”. Wij nemen dan contact met je op. De kosten bedragen € 75,– per persoon. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 75,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559

 • Wednesday, December 1st 2021 “Stamps to Samsara”, Lecture by Randell (Via Zoom)

  Imagine being immune to all sorts of illusions and lies! With crop circles viewed as stamps placed to mother Earth, Randell will demonstrate how they connect with essential spiritual teachings and resonating energies. As such, they enable us to overcome the world of illusions known as Samsara.

  Randell is a visual artist and has been investigating the crop circle phenomenon for many years. Most years he travels to the UK in the summer to visit the crop circles. He takes aerial pictures and regularly publishes articles about crop circles on his website. He also wrote a book in Dutch that is called “Beeldtaal Gewasformaties” and is about the shape of crop circles.

  Crop circle shapes
  In this lecture Randell will speak about the versatility of crop circles but mainly focus on the shape of crop formations. As a visual artist that is what he knows best. The matter of how these shapes end up in the fields is not that important to him but everyone can draw their own conclusions from the pictures he presents.

  Messages
  More important is the decoding of the hidden messages in these intruiging shapes in the fields. The crop circles refer to many different subjects usually in a very refined way. Sublime artistic beauty goes hand in hand with deep scientific insights. Apparently the phenomenon is able to address the latest scientific discoveries and make very accurate statements about it that go even further. You may understand the importance of the crop circle phenomenon in these confusing times of political turmoil, extreme technological development, a corrupt financial system, environmental diasters and now of course the covid crisis. Randell wil explain that everyone can connect personally with the phenomenon.

  Randell
  Randell  was born and raised in Sas van Gent in the province of Zeeland in The Netherlands.  At the age of 19 he moved to Amsterdam to be part of the squatter movement. A group of activists against capitalism. His art addresses theme’s like social injustice, human evolution and the mind. Shapes are very familiar to him. As a child he made paranormal drawings. These drawings turned out to be clsely connected to some crop circles of a few years back. The soul connection that Randell has with the vision of crop circle artists came as no surprise. Throughout his career as an artist Randell  was always attracted tot he mystical land paranormal. Seemingly his career that took place outside of society was some kind of school to prepare him to be able to connect to some higher level of  spiritual growth.

  This is a lecture in the series “Nights of Crop Circling the Long Versions”. Randell gave a lecture in 2017 at our “Night of Crop Circling” in Alton Barnes, Wiltshire UK.

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: zoom meeting opens
  8.00 pm CET: start
  9.30 pm CET: questions
  10.00 pm CET: zoom meeting ends (End time is just an indication)
   
  Registration
  If you want to attend this on-line lecture, send us an e-mail at
  info@skyhighcreations.nl entitled “Randell”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time (usually a day prior to the lecture). You can log on from 20 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559. 
   
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice. 
   
  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.
  If you want to be on the international mailing-list, send an email to info@skyhighcreations.nl

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.

 • Pijnappelklier 3 daagse workshop door dr. Saskia Bosman, 6 en 27 november en 4 december 2021 (Live in Oud-Beijerland)

  Deel I van deze reeks heeft plaatsgevonden op zaterdag 6 november. Je kunt deel II en III gemakkelijk bijwonen als je deel I gemist hebt.

  De Pijnappeklier, jouw Antenne voor Binnen en Buiten

  Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei? Deze workshop gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid èn ons bewustzijn. De pijnappelklier is lichtgevoelig en kan zelf licht uitzenden. De pijnappelklier wisselt allerlei vormen van energie en informatie uit met de Kosmos en je grotere Wezen. In deze workshopcyclus wordt uitleg gegeven over de werking van de pijnappelklier en hoe je deze zelf voor je gezondheid en bewustzijnsgroei kunt inzetten. De workshop is interactief en we leren van elkaar. Na de inleidingen wordt de opgedane kennis direct praktisch toegepast met meditatieve oefeningen.

  Pijnappelklier driedaagse
  Deze reeks bestaat uit drie workshopdagen. Deel I op zaterdag 6 november 2021, deel II op zaterdag 27 november en deel II op zaterdag 4 december 2021. Je kunt de dagen ook afzonderlijk volgen. Als je er één gemist hebt, kun je de andere delen nog steeds makkelijk volgen. De reeks wordt vaker gegeven, dus als je zou willen kun je de gemiste delen later nog eens inhalen.

   

  WORKSHOP DAG 1, za. 6 november 2021, 10:00-17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur):

  Inleiding: de pijnappelklier in gezondheid en genezing.
  Over de rol van de pijnappelklier voor het behoud van onze gezondheid, bij ziekten en tijdens genezing.

  • De biologie van de pijnappelklier.
  • Hoe de pijnappelklier onze waak-slaapcyclus regelt.
  • De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving.
  • Verkalking van de pijnappelklier en wat eraan te doen.

  Ervaring: ondersteuning voor je pijnappelklier.
  Je leert enkele meditatieve oefeningen om de reiniging en balancering van je pijnappelklier te ondersteunen.

  Inleiding: pijnappelklier en bewustzijn.
  Wat heeft de pijnappelklier met ons bewustzijn te maken?

  • De kristalletjes in de pijnappelkliercellen als mogelijke zenders en ontvangers.
  • De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk.
  • Evolutie van de pijnappelklier als derde oog.

  Ervaring: je pijnappelklier als kosmische antenne.
  Meditaties die de ervaring van verschillende bewustzijnsstaten ondersteunen. Opening van het innerlijk oog, activering van de pijnappelklierkristallen en van de pijnappelklier als kosmische antenne.

  WORKSHOP DAG 2, za. 27 november 2021, 10:00-17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur):

  Inleiding: Licht op de grens.

  • De lichtgevoeligheid van netvlies-, hersen-, pijnappelklier- en al onze lichaamscellen.
  • Licht zien met ogen dicht: fosfenen, toegangspoort tot ons innerlijke universum.
  • De pijnappelklier, hormonen en chakra’s.
  • Licht en de verschillende bewustzijnsstaten.

  Ervaring: Licht op de grens.
  Je leert enkele meditatieve oefeningen om het ‘licht op de grens’ in te zetten voor jouw innerlijke groei.

  Inleiding: De pijnappelklier, jouw grotere Wezen en de grotere realiteit.

  • Onze pijnappelklier reikt verder dan de atmosfeer dik is: gevoeligheid van de pijnappelklier voor zonneactiviteit en andere verschijnselen in de ruimte.
  • De pijnappelklier in oude en nieuwe spirituele stromingen: orgaan voor toegang tot de grotere, volmaakte realiteit en tot je grotere Wezen.

  Ervaring: je pijnappelklier als veelzijdig waarnemingsorgaan.
  Meditatieve oefeningen om bovenstaande op een positieve, gebalanceerde manier ervaarbaar te maken: gevoeligheid regelen van je kosmische antenne, de pijnappelklier en het Ananda centrum.

  WORKSHOP DAG 3, za. 4 december 2021, 10:00-17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur):

  Inleiding: belang van de pijnappelklier voor ontspanning.
  Het belang van de pijnappelklier voor je ontspanning; een eind aan stress, bore-out en burnout.

  Ervaring: de pijnappelklier tot rust brengen en tegelijk wakker maken.

  • De pijnappelklier en het hersen-ruggenmergvocht ritme.
  • De pijnappelklier als multifunctioneel zintuig.
  • De pijnappelklier wakker maken met vuur-energie uit de Aarde.

  Inleiding: sneller dan licht
  De pijnappelklier en zijn quantumfysische werking; sneller dan licht!

  Ervaring:

  • Tijdreizen met de pijnappelklier.
  • Nog meer klanken maken voor je pijnappelklier.
  • Gelijk zetten van al je biologische klokken.

  Cursusleider
  Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze workshops aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

  Lokatie: Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland, Beneden Molendijk 35, 3262 AA Oud-Beijerland. In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Datum, tijd: zaterdag 6 november, 27 november en 4 december 2021 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Deelnameprijs per persoon: € 95,- per losse workshopdag inclusief een werkboek (per dag). Boek je de hele serie ineens dan betaal je slechts
  € 275,– i.p.v. € 285,–.

  Aanmelden voor deze workshopreeks kan via het contactformulier van Sky High Creations of door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Pijnappelklier”. De kosten bedragen € 95,– per persoon per workshopdag of € 275,– voor de 3 workshops samen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het juiste bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Vermeld duidelijk voor welke data je aanmeldt.

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559.