Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Saturday May 22nd 2021, “A Conspiracy History of the World” lecture by Andy Thomas (Via Zoom)

  Why do people believe in conspiracy theories, and what is the evidence to support them? Truth and mysteries researcher Andy Thomas explores an intriguing alternative history of humankind, as seen through the eyes of those who question the establishment version of events, taking in everything from the Roman Empire, the Gunpowder Plot and the World Wars, to JFK, Watergate, the Moon landings, Princess Diana, 9/11, the ‘New World Order’ and other huge controversies in a compelling and fascinating journey.Now that COVID doubts and the US Capitol invasion have put conspiracies under a new spotlight it is even more important we understand why people continue to question authority and Andy puts the past and the present into useful context in an insightful presentation.

  Andy Thomas
  Andy Thomas is one of the UK’s best-known researchers into conspiracies, unexplained mysteries and cover-ups, and is the author of many books, including Conspiracies: The Facts – The Theories – The Evidence and The Truth Agenda. Andy’s renowned guide to crop circles, Vital Signs, was nominated for Kindred Spirit magazine’s Best Book award. He also writes on history and folklore and his book Christmas: A Short History from Solstice to Santa was published globally in 2019. Andy has given thousands of lectures in Britain and around the world over nearly three decades and he is one of the organisers of the Glastonbury Symposium conference, the longest-running annual alternative event in the UK, now 30 years old. Andy has made numerous radio and TV appearances over the years, and mainstream spots have included programmes for the BBC, NBC, The History Channel and The National Geographic Channel, and he writes regularly for Nexus Magazine.

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: zoom meeting opens
  8.00 pm CET: start
  9.30 pm CET: questions
  10.00 pm CET: zoom meeting ends 
   
  Registration
  If you want to attend this on-line lecture, send us an e-mail at
  info@skyhighcreations.nl entitled “Andy Thomas”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time (usually a day prior to the lecture). You can log on from 20 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559. 
   
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice. 
   
  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.
  If you want to be on the international mailing-list, send an email to info@skyhighcreations.nl

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.

 • Zaterdag 5 juni 2021, “Het pad van Inwijding, Shamballa, Corona en 2025” workshop door Eric Huysmans (Via Zoom)

  In deze tweede workshop grijpt Eric terug op het behandelde in de eerste workshop van 29 mei en zal daar dieper op ingaan. Deze workshop is daardoor ook los te volgen. Hij zal specifiek ingaan op het pad van Inwijding, de fasen en hindernissen daarin, de testen die de discipel moet ondergaan, en de betekenis van Shamballa en haar impacts in dit geheel.

  Shamballa is het ‘centrum waar de Wil van God bekend is’. Het is het planetaire hoofdcentrum van de aarde dat zich bevindt in haar fysiek-etherische veld en daarom voor het normale menselijke oog niet zichtbaar is. Het vertegenwoordigt de kracht van de Wil. Dit is een onmetelijke, oeverloos stromende kracht die werkzaam is in ons, in de aarde en in de Kosmos.

  Als je hierin open bloeit kom je in de diepe doelstelling van je ziel, en je Hogere en Goddelijke Zelf. Zo ontwaak je in de weg naar Shamballa en de weg van de Meesters van de Spirituele Hiërarchie. Je komt in een zelfrealisatie- en transmutatieproces waardoor je bewustzijn zich steeds verder ontvouwt tot een oceaan die zeer diep, zeer krachtig en zeer groot is. Dit zal alle aspecten van je leven beïnvloeden en je uiteindelijk een diepe genade en zegening brengen.

  Ook zal Eric de relatie leggen met Corona, een inwijdingsproces waar de mensheid als geheel nu doorheen gaat (Coronation), het jaar 2025 en de route daarnaartoe. Hierbij is ruimte voor ieders persoonlijke ervaringen, vragen en zorgen in dit proces.

  De werkwijze is hetzelfde als in de eerste workshop. Naast kennisoverdracht en uitwisseling van ervaringen zullen via diepe meditaties nu ook de hoge en krachtige energieën van Shamballa nadrukkelijker worden aangeroepen, opgeroepen en verspreid ter verdieping van ieders individuele bewustzijn en het algemene menselijke bewustzijn.

  In deze zin is deelname aan deze workshops niet alleen een verrijking voor jezelf, maar vooral ook een dienst aan de mensheid. En daar is de ziel op uit. Het is haar natuur.

  In beide workshops wordt geput uit de kennis van deTijdloze Wijsheid over de Esoterische Filosofie, – Psychologie (de zeven Stralen), – Astrologie en – Heling.

  Eric Huysmans
  Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops, cursussen en groepsmeditaties geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven. Zie www.sensability.nl

  Reeks van 2
  Zoals gezegd is deze workshop deel II van 2 workshops. Deel I vindt plaats op zaterdag 29 mei 2021. Meer info hierover vind je hier. Heb je de eerste workshop gemist dan kun je de video nog kopen. Neem contact op via e-mail: info@skyhighcreations.nl. Deze twee workshops worden ingeleid met de lezing “De ontwikkeling van het Bewustzijn en de Corona-crisis” op zaterdag 15 mei 2021. Meer info hierover vindt je hier.

  Locatie
  Vanwege de overheidsmaatregelen zijn wij genoodzaakt deze workshop via zoom aan te bieden. Mocht de mogelijkheid bestaan om de workshop alsnog live te organiseren, dan zullen wij dat doen in kerkje van Vrijzinnigen Nederland in Oud-Beijerland. Wij maken dat dan direct bekend. We zullen de workshop dan toch ook via zoom beschikbaar maken voor wie niet naar Oud-Beijerland kan komen.

  Datum, tijd:
  Zaterdag 29 mei 2021, 10:00-17:00 uur, daarna nog even gezellig napraten tot ca. 17:30 uur.

  Deelnameprijs per persoon 
  € 125,- per workshopdag  

  Aanmelden 
  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Pad van Inwijding”. Zet er duidelijk bij of je aanmeldt voor de één van de workshops of voor beide. De kosten bedragen € 125,– per persoon per workshopdag in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het juiste bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 29 mei 2021, “Het pad van Discipelschap, Corona en 2025” Workshop door Eric Huysmans (Via Zoom)

  Het occulte pad van Discipelschap gaat niet over rozen. Als de spirituele aspirant zijn aanvankelijke focus op persoonlijke ontwikkeling verlegt naar dienstbaarheid aan de ontwikkeling van het algemene bewustzijn, begint hij het pad van Discipelschap te betreden. Zijn aandacht voor zijn persoonlijke belang verschuift naar de aandacht van de ziel voor het groepsbelang. Dit gaat gepaard met crisises omdat de persoonlijkheid zich steeds meer moet gaan schikken naar de toewijding van de ziel. Persoonlijke behoeftebevrediging moet steeds meer wijken voor dienstbaarheid.

  In deze workshop legt Eric uit wat het pad van Discipelschap inhoudt, welke fasen en hindernissen erin zijn te onderkennen, wat de betekenis van Corona is voor dit pad en welke mijlpaal het jaar 2025 in dit alles is. In dat jaar vindt de honderd jaarlijkse Grote Samenkomst van de Meesters van de Spirituele Hiërarchie plaats, en wordt een beslissing genomen of zij al dan niet naar buiten zullen treden. Deze beslissing hangt sterk af van de vorderingen die de mensheid dan heeft gemaakt. De spirituele aspiranten en discipelen spelen hierin een belangrijke rol. Hun inspanningen dienen de komende jaren sterk gericht te zijn op het plaveien van het pad voor de Meesters om hun naar buiten treden mogelijk te maken in de decennia na 2025. In deze ongekende wereldwijde crisis die het voortbestaan van de huidige beschaving bedreigt, is dit van levensbelang. Belangrijker werk is er niet.

  De werkwijze, zowel in de ochtend (10.00-13.00 uur, met halverwege pauze) als in de middag (14.00-17.00 uur, idem), zal een mix van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en diepe meditaties zijn, waarin we de energieën van de Meesters zullen aanroepen (invocatie), oproepen (evocatie) en verspreiden. Dit zal bijdragen aan de individuele verdieping van het bewustzijn van de deelnemers, en, belangrijker nog, aan de bewustzijnsontwikkeling van de mensheid in het algemeen.

  Eric Huysmans
  Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops, cursussen en groepsmeditaties geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven. Zie www.sensability.nl

  Reeks van 2
  Deze workshop is deel I van 2 workshops. Deel II vindt plaats op zaterdag 5 juni 2021. Meer info hierover vind je hier. Deze twee workshops worden ingeleid met de lezing “De ontwikkeling van het Bewustzijn en de Corona-crisis” op zaterdag 15 mei 2021. Meer info hierover vindt je hier.

  Locatie
  Vanwege de overheidsmaatregelen zijn wij genoodzaakt deze workshop via zoom aan te bieden. Mocht de mogelijkheid bestaan om de workshop alsnog live te organiseren, dan zullen wij dat doen in kerkje van Vrijzinnigen Nederland in Oud-Beijerland. Wij maken dat dan direct bekend. We zullen de workshop dan toch ook via zoom beschikbaar maken voor wie niet naar Oud-Beijerland kan komen.

  Datum, tijd:
  Zaterdag 29 mei 2021, 10:00-17:00 uur, daarna nog even gezellig napraten tot ca. 17:30 uur.

  Deelnameprijs per persoon 
  € 125,- per workshopdag  

  Aanmelden 
  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Pad van Discipelschap”. Zet er duidelijk bij of je aanmeldt voor de één van de workshops of voor beide. De kosten bedragen € 125,– per persoon per workshopdag in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het juiste bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 15 mei 2021, “De ontwikkeling van het Bewustzijn en de Corona-crisis” Lezing door Eric Huysmans (Via Zoom)

  De Corona-crisis is een wereldgebeurtenis en een katalysator voor wereldverandering, die de mogelijkheid geeft tot een sprong voorwaarts in de ontwikkeling van het Bewustzijn. Deze crisis is een inwijdingsproces waar de mensheid als geheel doorheen gaat, en kan daarom ook de Coronation worden genoemd. Deze lezing gaat door op de lezingen van mei en december 2020 en biedt veel nieuwe en actuele informatie.

  De evolutie is niet primair een ontwikkeling van soorten, maar een permanente, noodzakelijke ontwikkeling van Bewustzijn. Bewustzijn is de Bron van alles. Zonder Bewustzijn zijn er geen soorten of vormen, is er niets (no-thing).

  De Tijdloze Wijsheidsleringen geven hier zeer interessante informatie over. Deze leringen vormen de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn. Ze overbruggen wetenschap, religie en filosofie, en kunnen worden beschouwd als de wetenschap van de Esoterische Filosofie, waaronder ook de Esoterische Psychologie en- Astrologie vallen.
   
  Lezing
  In de lezing op 15 mei zal Eric Huysmans de kennis uit de Tijdloze Wijsheid combineren met de diepere betekenis van de Corona-crisis: het schudt de mensheid wakker over de werkelijke en tot nu toe grotendeels verborgen machtsverhoudingen in de wereld. Hij zal o.a. ingaan op de grote geopolitieke en technologische ontwikkelingen, en op de zich verhevigende strijd tussen de materialistische en spirituele krachten. Ook draagt hij suggesties aan voor wat ons in deze strijd te doen staat, op weg naar het belangrijke jaar 2025. Dit alles wordt bekrachtigd door een of twee meditaties.

  Workshops
  In de twee daaropvolgende workshops (29 mei en 5 juni van 10.00 tot 17.00 uur) gaat hij dieper op dit onderwerp in, waarbij hij de gebieden bestrijkt van de Esoterische Filosofie, – Psychologie, – Astrologie en – Heling. Deze workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

  Naast overdracht en uitwisseling begeleidt hij enkele diepgaande meditaties waarbij de deelnemers zich verbinden met de heersende krachten en energieën van de groepsziel, de Meesters en de tekens, stralen en planeten. Dit zal een diepe impact hebben op je bewustzijn en de ontwikkeling daarvan.

  Meer info over de workshop op 29 mei klik hier.
  Meer info over de workshop op 5 juni klik hier.

  Eric Huysmans
  Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops, cursussen en groepsmeditaties geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven. Zie www.sensability.nl

  Programma
  14.40 uur: Opening wachtkamer
  15.00 uur: Aanvang lezing
  17.00 uur: discussie en vragen stellen
  17.30 uur: Einde lezing (eindtijd is indicatief)

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bewustzijn”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Saturday May 8th 2021, “Crop Circles, the Chase goes on”, Lecture by Roeland Beljon (Via Zoom)

  Nights of Crop Circling, The Long Versions, featuring Roeland Beljon
  For the past 6 years, we have been doing “A Night of Crop Circling” in the middle of the crop cirlcle season. Every time we had 6 speakers that could do a talk of just 20 minutes. Now, in these dark times we decided to lighten life up a bit by giving these speakers the chance to do a full lecture. Crop Circles are a welcome distraction from the madness of the world we live in. 

  The chase goes on
  Roeland Beljon has been visiting crop circles together with his life partner Nancy Polet since 1994. In all these years he documented many of them, using measuring tapes, cameras, pen, paper and questionaires. He has experienced some remarkable events, both in the UK and the Netherlands which he will share in his presentation. Roeland has contributed to research of others and he has his own opinion on the outcome. Through the years his view on the phenomenon and how it should be researched (if at all) has changed. Looking back, Roeland sees that his life turned out very different than it would have without the crop circles. He has traveled much further down the rabbit hole than he ever would have imagined.

  The 2020 Season
  Roeland will start by quickly showing the crop circles from last season. Even though it was a very strange year for crop circling, we were blessed with a fair amount of crop circles, some of which were very beautiful. Others seemed to be closely related to current events. And there was some actual crop circle chasing involved…

  27 years
  In his talk Roeland will show what 27 years of crop circling has been like, what adventures it brought as well as life changes. He will share the experience of a real circle chase. He will also show how
   the way crop circles are found changed through the years and the way crop circles are photographed, and how technology does not bring us any closer to the truth. He will show many great pictures of crop circles which is a treat for crop circle enthusiasts. Furthermore he will talk about how the view on crop circles changed through the years especially for farmers and last but not least for himself.

  Ghosts
  A small section of the lecture will be dedicated to one of the most intriguing features that can only be found in some crop circles, the ghost formations. Ghosts are a dead give away for a crop circle to be a product of the genuine phenomenon. But there are several forms of ghosts and not all of them are equally special.

  Roeland Beljon
  Roeland is a sociology major and works in the field of mobility management and environmental consultancy. He has been chairman of the Dutch Centre for Crop Circle Studies since 2011 and an active member since it was founded in 1995. Together with his partner Nancy Polet he has been visiting the crop circles every year since they discovered their first one next to Silbury Hill in 1994.
  In 2010 Roeland and Nancy founded Sky High Creations and together they have organised many lectures and workshops and symposia on frontier sciences and spiritual growth. Every summer, they organise “A Night of Crop Circling” in Alton Barnes, right in the middle of crop circle country, Wiltshire UK. Since politics in the world changed in march 2020 they turned to zoom as their main venue which has the advantage that the whole world can participate now. 

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: zoom meeting opens
  8.00 pm CET: start
  9.30 pm CET: questions
  10.00 pm CET: zoom meeting ends 
   
  Registration
  If you want to attend this on-line lecture, send us an e-mail at
  info@skyhighcreations.nl entitled “The Chase goes on”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time (usually a day prior to the lecture). You can log on from 20 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559. 
   
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice. 
   
  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.
  If you want to be on the international mailing-list, send an email to info@skyhighcreations.nl

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.