Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • UITVERKOCHT! Zondag 24 maart 2024, “Pyramids as Ancient Energy Machines”, lezing door dr. Semir Osmanagic (Klein-Dongen)

  De lezing van Semir Osmanagic in Klein-Dongen komende zondag is uitverkocht. We werken met een wachtijst. Als je ons je naam email en telefoonnummer doorgeeft kunnen we je bekken als er plaats vrijkomt. Dat kan eventueel op de dag zelf zijn. Dit gaat op volgorde van binnenkomst.

  Dr. Semir Osmanagic Ph.D. ontdekte de eerste piramides op het Europese continent in zijn thuisland Bosnië in 2005. In oktober 2013 gaf hij zijn eerste lezing bij Sky High Creations en dat was een zinderende avond. De bezoekers luisterden ademloos naar zijn ontdekkingsreis.

  Het opgravingsgebied in Bosnië omvat bevat 5 piramides en een kilometerslang ondergronds tunnelsysteem dat de piramides met elkaar verbindt. De Boviswaarde van die tunnels overstijgt de 40.000. Daarnaast worden er waarden van 5.000 tot 284.000(!) negatieve ionen per vierkante centimeter gemeten, welke goed zijn voor o.a. stressvermindering, het immuunsysteem en je metabolisme. Ter vergelijking zijn er in huis zo’n 40, buitenshuis zo’n 100 en hoog in de bergen 1000 tot 2000 negatieve ionen per vierkante centimeter.

  Na 10 jaar is dr. Semir Osmanagic weer terug bij Sky High Creations. In die tijd zijn er veel vorderingen gemaakt en heeft hij duizenden enthousiaste bezoekers ontvangen. Osmanagic heeft ook een theorie over de functie van de piramides. Hij zal zijn meest recente ontdekkingen in Bosnië met ons delen.

  Dr. Semir Osmanagic Ph.D.
  Semir Osmanagic is archeoloog, dr. in Maya Studies en heeft jarenlang oude krachtplekken over de hele wereld bestudeerd. Zijn verhaal is wetenschappelijk, spannend, ontluisterend, inspirerend, hoopvol, intrigerend en mysterieus.

  De voertaal van deze lezing is Engels

  Tijdens deze middag is het mogelijk om boeken van Osmanagic te kopen en te laten signeren. Bovendien zullen er tunnelwater en stukken rots worden meegebracht, zodat belangstellenden dit op eigen wijze kunnen ervaren.

   Meer informatie over Semir Osmanagic en zijn werk vind je op: www.piramidasunca.ba

  Programma
  13.00 uur: Deur open
  13.30 uur: Aanvang, lezing deel I
  14.30 uur: Pauze
  15.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  16.00 uur: Gelegenheid om Semir Osmanagic persoonlijk te ontmoeten
  16.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bosnië”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 16 maart 2024, “Het Verhaal voorbij Ruimte en Tijd”, lezing door Bert Janssen (Klein-Dongen)

  Eind 2023 maakte Janet Ossebaard de transitie van deze wereld naar de volgende. Zo’n 30 jaar geleden begon Bert Janssen samen met Janet aan een groot avontuur en de transitie van Janet is voor Bert Janssen het moment geweest om de balans op te maken.

  In de achterliggende jaren heeft hij samen met Janet het nodige meegemaakt en ontzettend veel geleerd, waarbij de vele ‘toevalligheden’ die zijn pad kruisten hem op het spoor hebben gezet van een wereld voorbij onze dagelijkse realiteit. De plaats waar het bekende en het onbekende elkaar ontmoeten. Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat er een ‘Ordenend Principe’ is, waarmee we actief kunnen communiceren en samenwerken. Hoe meer we hiervan bewust zijn, hoe actiever we kunnen participeren. Tijd, ruimte en plaats zijn hierbij niet relevant.

  Bert Janssen zal je in een gloedvol betoog meenemen naar alle hoeken en gaten van dit nagenoeg ongrijpbare, maar ons welgezinde ‘Ordenend Principe’.
  Een verhaal dat begint met de jarenlange ontdekkingsreis die hij samen met Janet Ossebaard ondernam, maar die daar niet mee eindigde.

  Een intens en meeslepend verhaal…
  Over synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen;
  Over graancirkels, leylijnen en andere vormen in het landschap;
  Over wonderen en verwonderen;
  Over tijd, ruimte en acausaliteit;
  Over het ‘complexio oppositorum’, de wereld van schijnbare tegenstellingen en over de kracht van samen;
  En over Janet Ossebaard en wat zij heeft betekend voor de wereld.

  Een verhaal over wat de kern is waardoor vele wonderbaarlijke zaken gebeuren en hoe je daar zelf een rol in kunt spelen.

  En een verhaal dat op allerlei manieren onder je huid gaat zitten en dat nog dagen, zo niet weken, zal nagalmen.

  Bert Janssen
  Bert Janssen is bekroond auteur, avonturier en flamboyant verhalenverteller. Lang geleden is hij de mysterieuze wereld van de kwantumfysica, Gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme, Carl Gustav Jung, oude krachtplaatsen, etc, binnengestapt.
  Inmiddels heeft hij 4 documentaires gemaakt, 5 boeken geschreven en heeft hij zijn opwachting gemaakt in vele radio- en Tv-programma’s.
  In wervelende en sprankelende optredens – gevuld met een lach, een traan, drama en dreunend dynamiet – maakt hij je deelgenoot van verbazingwekkende zaken, messcherpe to-the-point analyses en reikt hij je handvaten aan waar je wat mee kunt.
  Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.
  Meer informatie over Bert Janssen vind je op zijn website: www.bertjanssen.nl

  Programma
  14.00 uur: Deur open
  14.30 uur: Aanvang, lezing deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.00 uur: Gelegenheid om Bert Janssen persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Voorbij Ruimte en Tijd”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 2 maart 2024, “Het ware ontstaan van de staat Israel”, lezing door Janneke Monshouwer (Klein-Dongen)

  Het is oorlog in Israël. Moeten we zeggen het is WEER oorlog of het is NOG STEEDS oorlog in Israël? Het conflict tussen de Israëliërs en de Palestijnen is al zo oud als de bijbel tenslotte. Het stichten van de staat Israël na WOII heeft de zaak op scherp gezet met de huidige oorlogshandelingen als historisch dieptepunt. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Wat is de verantwoordelijkheid van de wereldpolitiek hierin?

  Janneke Monshouwer heeft het ontstaan van de staat Israël tot op de bodem uitgezocht. Het blijkt allemaal anders in elkaar te zitten dan ons op school is geleerd en dan ons door de media wordt voorgehouden. In deze lezing zal Janneke de ware ontstaansgeschiedenis van de staat Israël en de wortel van het conflict uitgebreid uiteenzetten. Verder zal ze ingaan op het Christen-Zionisme, een verschijnsel dat ze van zeer nabij heeft meegemaakt. Ze zal uitleggen hoe de wereldpolitiek van invloed is op het leven in Israël voor zowel de Israëliërs als de Arabische bevolking/Palestijnen. Ook zal Janneke uitgebreid vertellen over de berg Zion bij Jeruzalem, nu de Tempelberg. Dit was vroeger een enorme krachtplek, er wordt gezegd de grootste krachtplek ter wereld. Deze plek werd de navel van de aarde genoemd. Dat is allemaal totaal veranderd helaas. In haar betoog is een ruime plek gereserveerd voor de actuele gebeurtenissen op het wereldtoneel.

  Janneke Monshouwer
  Janneke Monshouwer is onderzoeksjournalist en lid van de VVJ Vereniging van Vrije Journalisten. Ze is een waarheidszoekster. Haar hele leven staat in het teken “Wat is waar en wat is niet waar” en het uitzoeken van de waarheid op alle gebieden: in de politiek, religie, spiritualiteit, wetenschap, gezondheid, klimaat, duurzaamheid, noem maar op, alles waar we nu mee te maken hebben.

  Janneke heeft een “zesde zintuig”, een “derde oog” en een flinke portie intuïtie meegekregen. Dat alles kon ze verder ontwikkelen en ook gebruiken. En dat ontwikkelen gaat steeds door. Houdt nooit op. En dat heeft ze hard nodig omdat ze door haar onderzoekswerk bezig is met “demasqué”: ontmaskeren. De leugen wordt ontmaskerd.

  Janneke werkte bijna 40 jaar full time bij de publieke TV als film- en TV-maakster/producent en onderzoekster (research), waaronder 25 jaar (deels) bij het NOS Journaal als productiemedewerkster. Daarnaast is ze sinds 1980 afgestudeerd spiritueel / psychologisch kunstzinnig therapeut.

  Janneke schrijft boeken en artikelen en geeft lezingen. Kijk voor meer informatie op: https://andernieuws.eu

  Programma
  14.00 uur: Deur open
  14.30 uur: Aanvang, lezing deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.00 uur: Gelegenheid om Janneke Monshouwer persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Janneke Monshouwer”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Klein Dongen
  Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Saturday February 17th 2024, “The Roswell Deception”, Interview with Peter Moon (Zoom)

  The Roswell Deception
  A couple of years ago Douglas Dietrich, a military officer, was assigned to the most boring job of shredding an enormous stack of old classified files. Luckily he started reading was it was that he had to destroy and was totally flabbergasted! What he read would change history as we know it. The whole perspective on war (especially World War II), the economy and politics would never be the same. If only he could find a way to publish this astonishing information. Peter Moon, who is known for his Montauk Series was prepared to put pen to paper and publish The Roswell Deception and the Demystification of World War II.

  The main issue the book deals with is that the world was led to believe that in 1947 a UFO crashed in the desert near the town of Roswell for over 75 years. Allegedly, a couple of aliens, occupants of this UFO had been held in captivity and researched by the military. In the book we will find that it was not a UFO from outer space that crashed, but a tiny Japanese aircraft flown by Japanese! In the rest of the book you find the explanation why there were Japanese pilots flying in the Roswell area and how that has its effect on war, politics and economy globally. This is the best kept secret of our time!

  Interview
  This talk will be in the form of an interview with Peter Moon conducted by Nancy Polet LLM. This way, Peter Moon will explain the most important aspects of the book The Roswell Deception and share more in-depth information on the topic.

  Nancy has been studying frontier sciences and spirituality for 40 years and has read the Montauk Series front to back. In 2003 she has interviewed Al Bielek on the Philadelphia Experiment at the Nexus Conference in Amsterdam. Nancy is spiritual coach, a lecturer, free lance journalist, writes for various magazines and is co-owner of Sky High Creations.

  Peter Moon
  Peter Moon is primarily known for his investigation of space-time projects. Born and raised in California, he was an avid read who studied creative writing and was particularly interested in both the scientific extrapolations of science fiction as well as the high adventure that it provided. His interest in Eastern Religion and Western Occultism culminated in a unique career and association that centered around the private concerns of L. Ron Hubbard, a renowned science fiction writer who was an accomplished occultist but is also known as the controversial founder of Dianetics and Scientology.

  Peter went out on his own in 1983 and moved to Long Island where his unique background enabled him to forge an association with scientist Preston Nichols, one of the world’s foremost experts in the world on electromagnetic phenomena who had been involved in strange experiments at the Montauk Air Force Station on Long Island which included the manipulation of time. Their collaboration in writing “The Montauk Project: Experiments in Time” and its subsequent sequels have now reached legendary proportions.

  Peter’s work caught the attention of time control scientist, Dr. David Anderson of the Time Travel Research Center on Long Island who invited him to Romania and paved the way for him to investigate other space-time projects as discussed in the Transylvania Series. Peter has just released a new series of videos “Time Travel Theory Explained” which explains in simple language the actual scientific principles demonstrating that time travel is within the boundaries of ordinary mathematics and physics.

  Find more info about Peter Moon and the Time Travel Education Center at his website:  https://www.petermoon.net/

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: zoom waiting room opens
  8.00 pm CET: start
  9.30 pm CET: questions
  10.00 pm CET: zoom-meeting ends (indication)

  Registration
  You can join this zoom-interview for € 17,50 pp. If you want to attend the meeting, send us an e-mail at info@skyhighcreations.nl entitled “Roswell Deception”. We will send you payment details. After payment we send you the link to the zoom meeting in due time. Usually a couple of hours prior to the meeting. You can log on from 10 minutes before the talk starts.

  Donation
  If you value our work and want us to be able to continue creating gatherings, lectures, workshops, zoom sessions etc, your financial support is much appreciated. Use this link or the QR code to make a donation:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.
  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 55

 • WEGENS ZIEKTE GEANNULEERD. Zaterdag 10 februari 2024, Vervolglezing: “Krishna en de Bhagavad Gita, de oudste geschreven kennis ter wereld”, Huiskamerlezing door Nancy Polet (Strijen)

  Wegens ziekte moeten wij helaas deze lezing nu annuleren. Wie zich al heeft aangemeld heeft hierover al bericht ontvangen. Tzt zullen wij een nieuwe datum bekend maken.

  Nancy Polet bezocht afgelopen zomer de Krishna-Tempel Bhaktivedanta Manor in Watford (groot Londen) en de Krishna-tempel Radhadesh in de Belgische Ardennen. Deze bezoeken maakten een grote emotionele indruk op haar. Ze voelde de persoonlijke aanwezigheid van Krishna door het beeld van Swami Prabhupada, de meest recente profeet van Krishna. Ze heeft meerdere tempeldiensten bijgewoond en vernam wat het belang van Krishna is in deze Kali Yuga-tijd. Ook bezocht Nancy de Krishna-Tempel op de Schiekade in Rotterdam. Begin januari heeft ze zich enkele dagen voor een retraite teruggetrokken in Radhadesh, wat haar weer meer kennis en inzicht in het Krishna bewustzijn opleverde. Deze lezing is een vervolg op de lezing die Nancy in december 2023 gaf. Het is overigens niet vereist om de eerste lezing bij te hebben gewoond om deze lezing te kunnen volgen.

  Krishna en het Kali Yuga-tijdperk
  Krishna is de hoogste godheid, the cause of all causes. 
  De Hare Krishna-beweging is geen religie maar een wetenschap, die volledige kennis geeft, zowel op het materiële als het spirituele vlak. Deze kennis is gebaseerd op de Vedische geschriften zoals de Bhagavad Gita en de Srimad Bhagavatam die ca. 5000 jaar geleden geschreven zijn. Een serieuze, kritische devotee stelt vele vragen teneinde Krishna te leren kennen en begrijpen. De beweging distantieert zich van het Hindoëisme die het pantheïsme, polytheïsme en het kastebewustzijn aanhangt en van het Boeddhisme die de leegte predikt. Christus wordt erkend maar Christenen niet, omdat die zich niet aan de leer van Jezus houden. Ze denken bijvoorbeeld dat dieren geen ziel hebben en daarom geslacht en gegeten mogen worden. Maar zolang er slachthuizen zijn, zullen er slagvelden en dus oorlogen zijn.
  Als je de maha-mantra (de 16 namen van Krishna: Hare Krishna, Hare Krishna, Krishna Krishna, Hare Hare, Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama, Hare Hare chant, sta je in direct contact met een persoonlijke God. Iedereen kan dit, het is de makkelijkste en kortste weg naar Krishna, naar God, naar huis. Met name in deze Kali Yuga-tijd waarin god vergeten wordt en er veel strijd en schijnheiligheid is. Het chanten van de namen van Krishna zorgt er ook voor dat je niet meer hoeft te incarneren en bij de bron waar je uit voort komt, kunt blijven. Je bent dan eindelijk weer thuis.

  Huiskamerlezing
  In de lezing zal Nancy haar persoonlijke verhaal delen, met name van haar laatste bezoeken aan de Krishna Tempels en uitleggen wat ze daarvan geleerd heeft. Een relaas vol synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen. Daarnaast zal ze uiteen zetten wat de Hare Krishna-beweging beoogt en waarom je wel of niet deel zou willen worden van deze beweging. Tenslotte zal ze uitgebreid ingaan op het belang van de kennis uit de Bhagavad Gita in de huidige Kali Yuga tijd. In deze huiskamersetting is veel ruimte voor interactie, vragen stellen en discussie. Alle deelnemers krijgen een boekje van het ISKON (International Society for Krishna Consciousness) over Krishna Consciousness.

  Heilig Blauw
  Krishna wordt meestal weergegeven in het blauw. Oudere volken toonden hun goden vaker in het blauw, zoals bijvoorbeeld Tibetanen, Egyptenaren en zelfs Kelten. Het zijn aanwijzingen voor het bestaan van een blauw ras, dat in het verre verleden van Mars is gekomen, maar van origine uit het Sirius sterrenstelsel. Nancy zal in haar lezing uitleg geven over de betekenis hiervan.

  Śri Śrimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada
  Swami Prabhupada (1896-1977) was een monnik, een devotée (Toegewijde), dienaar van Krishna en spiritueel leraar. Hij heeft met financiële hulp van Beatle George Harrisson o.a de Tempels Bhaktivedanta Manor in Watford bij Londen en Radhadesh in de Belgische Ardennen opgericht. Ook stichtte hij het ISKON (International Society for Krishna Consciousness). Harrison was een aanhanger van de inmiddels overleden Swami Prabhupada. Deze Swami heeft Krishna in het westen (Europa en de VS) op de kaart gezet. Door tempels op te richten zoals Bakhtivedanta Manor en Radhadesh, maar ook door vele boeken te schrijven om de inzichten van Krishna onder de aandacht te brengen. Ook voor het uitgeven van deze boeken heeft Harrisson geld beschikbaar gesteld.

  Nancy Polet
  Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Aanvang, Programma deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Programma deel II 
  17.00 uur: Napraten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Krishna”. De kosten bedragen € 22,50 persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–) De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL20 ABNA 0505783614 t.n.v. F.C. Polet.. Let op! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  Locatie
  Nieuwestraat 58
  3291 AS Strijen

  Donatie
  Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
  https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.