Piet Vergunst

Piet-04Piet Vergunst is coach, onderzoeker en auteur. Hij heeft ontdekt hoe je op eenvoudige wijze, zonder jarenlange training, het ka-lichaam (het zgn. etherisch dubbel) kunt opladen. Daarvoor heeft hij de Torsie-Spiegel van Kozyrev nagebouwd.

Deze spiegel is een manshoge cilinder waarin je kunt plaatsnemen. Binnenin heerst het torsieveld. Dit veld is de tijd zelf en het informatieveld, ook wel Akasha veld dat ons allen verbind. In deze tijd/ruimte loze ruimte, kan de gebruiker blokkerende overtuigingen, beperkende emoties, angsten en negatieve zelfbeelden opruimen.

25012012504-e1327491258937-225x300Zodra je je ka-lichaam kunt opladen, groeit en transformeert je bewustzijn. Je wordt creatiever en je probleemoplossend vermogen wordt groter. In de spiegel openen zich nieuwe dimensies. In zijn praktijk “Kompas” kan de spiegel worden gebruikt.

Piet Vergunst weet precies hoe de spiegel van Kozyrev werkt en hoe je die kunt gebruiken om het bewustzijn verder te ontwikkelen. Op verzoek bouwt Piet de spiegel van Kozyrev bij mensen thuis.

Meer informatie: www.jouwkoers.com en www.torsieveld.info