Yvonne van Steen

Yvonne van Steen (Rotterdam 1957) is helderziend, -horend, -voelend en -wetend. Sinds 2000 heeft ze heeft een therapiepraktijk voor o.a. psychotherapie, coaching en begeleiding van hoogsensitiviteit onder de naam Praktijk Rayvar. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops.

Yvonne is ook medium. Als kind ontdekte zij al dat er meer was tussen hemel en aarde en kon ze “meer zien en ervaren wat niet zichtbaar of tastbaar was” en dacht dat iedereen dit had. Wat voor Yvonne het werken in haar praktijk compleet maakt, is dat zij ook vanuit haar mediumschap nog dieper mag werken met mensen. Die ontwikkeling gaat nog steeds door en er komen steeds weer “nieuwe mogelijkheden” paradijs (2)bij die ze MAG gebruiken ter ondersteuning.

Yvonne heeft vele reizen naar krachtplaatsen gemaakt, o.a. Griekenland, Egypte, Jordanië, Engeland en Frankrijk. Ze wordt op deze reizen begeleidt door Atlantis-entiteiten. Atlantis heeft haar bijzondere interesse en ze geeft graag lezingen over haar ontdekking dat Atlantis in de huidige tijd nog steeds voelbaar is.