Agenda

 • Zaterdag 30 oktober “De ‘Coronation’ en de Esoterische Filosofie, Psychologie en Astrologie”, lezing door Eric Huysmans (Live in Oud-Beijerland)

  In deze heftige, en voor spiritueel bewuste mensen vaak moeilijke, inwijdingstijd met de ‘Coronation’  is het zaak het hoofd koel te houden, het hart zacht en de intuïtie scherp. De Tijdloze Wijsheid kan ons daar zeer bij helpen. De daarin doorgegeven kennis, wijsheden en energieën voeden onze mind, ons hart en onze ziel.

  De kern van de Tijdloze Wijsheid gaat over de esoterische werkelijkheid achter de exoterische wereld van de verschijnselen. Esoterie beschouwt de innerlijke wereld van de energieën achter en ín de externe, waarneembare vormen. Alleen in de innerlijke wereld zijn de betekenissen en oorzaken te vinden die de externe wereld van de waarneembare gevolgen voortbrengt. En juist in deze overgangstijd, waarin de mensheid in een staat van ontreddering verkeert, vaak zonder dat zelf nog goed door te hebben, is het van levensbelang dat we de werkelijke oorzaken van de malaise in de wereld om ons heen gaan zien. Hoe zouden we anders tot werkelijke oplossingen kunnen komen?

  En wie kunnen ons daar beter over vertellen dan de Meesters van Wijsheid, onze Broeders en Zusters die ons vooraf zijn gegaan op onze lijdensweg van onwetendheid, onwil of onvermogen, en die een stuk verder zijn op het pad van Bewustzijnsontwikkeling dan wij? Zij, bij monde van Meester Djwhal Khul, voorzien ons van een enorme rijkdom aan kennis en inzichten waar wij nog maar een tipje van kunnen begrijpen. Maar laten we vooral beginnen met een poging hiertoe te doen. Dat is, zeker nu, van enorm belang om goed uit deze crisis te komen, en deze te benutten waar die voor bedoeld is: ons wakker maken in het besef dat wij een Ziel zijn, dat er Meesters zijn die ons (kunnen) leiden, en dat er een Hoger Plan is dat door hen bewaakt wordt.

  In deze lezing zal Eric Huysmans ons meenemen in de eerste beginselen van de Esoterische Filosofie, – Psychologie en – Astrologie.  
  De Esoterische Filosofie beschouwt de Grote Vragen en Antwoorden in de volle breedte.
  De Esoterische Psychologie zoomt in op de Ziel, de ware psyche en de ware mens, aan de hand van de zeven stralen.
  En de Esoterische Astrologie richt zich op de betekenis en invloed van de dierenriem-tekens, de planeten en de zeven stralen op de ontwikkeling van de Ziel; van de individuele ziel en van de ziel van de mensheid als geheel.

  Deze drie wetenschappen reiken alle nodige handvatten aan om gelouterd uit deze crisis tevoorschijn te komen en de volgende stap te maken in de evolutie van ons bewustzijn: ontwaken in ons Ware Zelf van Licht, Liefde, Wijsheid en Kracht.

  Naast overdracht en uitwisseling zullen we ons via enkele diepgaande meditaties verbinden met de krachten en energieën van de Meesters, de planeten en het thans heersende teken Schorpioen. Dit zal je hoofd verkoelen, je hart verzachten en je intuïtie aanscherpen, en daarmee een diepe impact hebben op de ontwikkeling van jouw -, en het totale menselijke bewustzijn!

  Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops en cursussen geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven, en is het vierde boek onderweg. Zie www.sensability.nl

  MELD JE AAN!
  Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: Lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Eric Huysmans persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Coronation”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  kapelle-03 5 x 10Locatie:
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   

 • Pijnappelklier 3 daagse workshop door dr. Saskia Bosman, 6 en 27 november en 4 december 2021 (Live in Oud-Beijerland)

  De Pijnappeklier, jouw Antenne voor Binnen en Buiten

  Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei? Deze workshop gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid èn ons bewustzijn. De pijnappelklier is lichtgevoelig en kan zelf licht uitzenden. De pijnappelklier wisselt allerlei vormen van energie en informatie uit met de Kosmos en je grotere Wezen. In deze workshopcyclus wordt uitleg gegeven over de werking van de pijnappelklier en hoe je deze zelf voor je gezondheid en bewustzijnsgroei kunt inzetten. De workshop is interactief en we leren van elkaar. Na de inleidingen wordt de opgedane kennis direct praktisch toegepast met meditatieve oefeningen.

  Pijnappelklier driedaagse
  Deze reeks bestaat uit drie workshopdagen. Deel I op zaterdag 6 november 2021, deel II op zaterdag 27 november en deel II op zaterdag 4 december 2021. Je kunt de dagen ook afzonderlijk volgen. Als je er één gemist hebt, kun je de andere delen nog steeds makkelijk volgen. De reeks wordt vaker gegeven, dus als je zou willen kun je de gemiste delen later nog eens inhalen.

   

  WORKSHOP DAG 1, za. 6 november 2021, 10:00-17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur):

  Inleiding: de pijnappelklier in gezondheid en genezing.
  Over de rol van de pijnappelklier voor het behoud van onze gezondheid, bij ziekten en tijdens genezing.

  • De biologie van de pijnappelklier.
  • Hoe de pijnappelklier onze waak-slaapcyclus regelt.
  • De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving.
  • Verkalking van de pijnappelklier en wat eraan te doen.

  Ervaring: ondersteuning voor je pijnappelklier.
  Je leert enkele meditatieve oefeningen om de reiniging en balancering van je pijnappelklier te ondersteunen.

  Inleiding: pijnappelklier en bewustzijn.
  Wat heeft de pijnappelklier met ons bewustzijn te maken?

  • De kristalletjes in de pijnappelkliercellen als mogelijke zenders en ontvangers.
  • De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk.
  • Evolutie van de pijnappelklier als derde oog.

  Ervaring: je pijnappelklier als kosmische antenne.
  Meditaties die de ervaring van verschillende bewustzijnsstaten ondersteunen. Opening van het innerlijk oog, activering van de pijnappelklierkristallen en van de pijnappelklier als kosmische antenne.

  WORKSHOP DAG 2, za. 27 november 2021, 10:00-17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur):

  Inleiding: Licht op de grens.

  • De lichtgevoeligheid van netvlies-, hersen-, pijnappelklier- en al onze lichaamscellen.
  • Licht zien met ogen dicht: fosfenen, toegangspoort tot ons innerlijke universum.
  • De pijnappelklier, hormonen en chakra’s.
  • Licht en de verschillende bewustzijnsstaten.

  Ervaring: Licht op de grens.
  Je leert enkele meditatieve oefeningen om het ‘licht op de grens’ in te zetten voor jouw innerlijke groei.

  Inleiding: De pijnappelklier, jouw grotere Wezen en de grotere realiteit.

  • Onze pijnappelklier reikt verder dan de atmosfeer dik is: gevoeligheid van de pijnappelklier voor zonneactiviteit en andere verschijnselen in de ruimte.
  • De pijnappelklier in oude en nieuwe spirituele stromingen: orgaan voor toegang tot de grotere, volmaakte realiteit en tot je grotere Wezen.

  Ervaring: je pijnappelklier als veelzijdig waarnemingsorgaan.
  Meditatieve oefeningen om bovenstaande op een positieve, gebalanceerde manier ervaarbaar te maken: gevoeligheid regelen van je kosmische antenne, de pijnappelklier en het Ananda centrum.

  WORKSHOP DAG 3, za. 4 december 2021, 10:00-17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur):

  Inleiding: belang van de pijnappelklier voor ontspanning.
  Het belang van de pijnappelklier voor je ontspanning; een eind aan stress, bore-out en burnout.

  Ervaring: de pijnappelklier tot rust brengen en tegelijk wakker maken.

  • De pijnappelklier en het hersen-ruggenmergvocht ritme.
  • De pijnappelklier als multifunctioneel zintuig.
  • De pijnappelklier wakker maken met vuur-energie uit de Aarde.

  Inleiding: sneller dan licht
  De pijnappelklier en zijn quantumfysische werking; sneller dan licht!

  Ervaring:

  • Tijdreizen met de pijnappelklier.
  • Nog meer klanken maken voor je pijnappelklier.
  • Gelijk zetten van al je biologische klokken.

  Cursusleider
  Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze workshops aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

  Lokatie: Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland, Beneden Molendijk 35, 3262 AA Oud-Beijerland. In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Datum, tijd: zaterdag 6 november, 27 november en 4 december 2021 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Deelnameprijs per persoon: € 95,- per losse workshopdag inclusief een werkboek (per dag), koffie en thee. Boek je de hele serie ineens dan betaal je slechts
  € 275,– i.p.v. € 285,–.

  Aanmelden voor deze workshopreeks kan via het contactformulier van Sky High Creations of door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Pijnappelklier”. De kosten bedragen € 95,– per persoon per workshopdag of € 275,– voor de 3 workshops samen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het juiste bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Vermeld duidelijk voor welke data je aanmeldt.

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559.

 • Zondag 14 november 2021 “Covid-19 ‘Vaccins’, wat zit daar nou eigenlijk in?”, Lezing door Désirée Röver (Live in Breda)

  Désirée L. Röver is een medisch research journalist met vele jaren ervaring in het veld van de levensconforme geneeskunde. Jarenlang schreef zij artikelen voor artsen en therapeuten die zich bezighouden met voedings-, energetische- en functionele geneeskunde, fytotherapie, biofotonen, acupunctuur, e.d.

  Vele malen was zij dagvoorzitter op medische congressen. Naast de vele internetradio en videogesprekken die zij met gerenommeerde gasten uit binnen- en buitenland voerde, geeft zij presentaties over een breed scala van onderwerpen. Daarnaast houdt zij zich al meer dan 25 jaar bezig met het fenomeen vaccinatie. In 2009 publiceerde zij een boek over de HPV-vaccins, bedoeld om baarmoederhalskanker te voorkomen… Helaas zijn alle bange vermoedens die zij daarin uitsprak, allemaal uitgekomen.

  Covid-19
  Inmiddels is de wereld beland in het scenario van een slechte film. Door middel van de dreiging van een “levensgevaarlijk” virus wordt de bevolking onder druk gezet zich te laten vaccineren. Wie zich daar kritisch over uitlaat wordt weggezet als een complotdenker.  Wie twijfelt zich te laten vaccineren krijgt ijskoud de schuld in de schoenen geschoven van alle “maatregelen” die nog moeten worden genomen om het aantal “besmettingen” in te dammen. Een overbelaste zorgsector wordt ons wederom in het vooruitzicht gesteld, terwijl inmiddels ruim 80% van de bevolking gevaccineerd zou zijn. Intussen wordt met allerlei statistiek geprobeerd de bevolking murw te maken en ontvankelijk voor de “boodschap” dat vaccineren de enige uitweg uit deze situatie is. De derde prik is inmiddels aangekondigd.

  Het wordt critici van het overheidsbeleid niet makkelijk gemaakt om er zelf achter te komen wat de waarheid is achter de vaccinatiecampagne. Wat zit er in die vaccins? Hoe werken ze echt? Wat zijn de gevaren ervan? Zijn ze wel effectief? Doen de vaccins wat ze beloven of is het middel erger dan de kwaal?

  Désirée Röver zocht het allemaal uit en zet het overzichtelijk op een rijtje. Alle argumenten die je nodig hebt om voor jezelf te beslissen of je je wel of niet wil laten vaccineren tegen covid-19.

  Wist je bijvoorbeeld dat?
  – Covid-19 ‘vaccins’ geen vaccins zijn, maar chemo-therapeutische gen-therapie technologie? Het zijn medische operating systemen op nano-niveau die de genetische structuur van de ontvanger voorgoed en onomkeerbaar veranderen.
  – De definitief klinische onderzoeksrapporten van de vier voorlopig goedgekeurde Covid-19 ‘vaccins’ nog ver in de toekomst liggen? Moderna: december 2023, Pfizer: december 2023, Astra Zenica: maart 2024, Johnson en Johnson: december 2023. 
  – Een positieve PCR test direct wordt bijgeteld als een ‘Covid geval’? En dat er op de overlijdensakte als doodsoorzaak wordt aangegeven ‘sterven aan Covid’ ook al had de patient verschillende onderliggende ziektebeelden of is hij van de kerktoren gesprongen.
  – Afgenomen DNA -3 meter of 3.000 km van jou verwijderd- reageert op je emotionele status? En dat zelfs op dat exacte moment? Dus hoe reageert het DNA in je lichaam als iemand ergens ver weg (clandestien) met uw afgenomen DNA speelt?
  – Het onlogisch is om voor een PCT test een onwijs lange wattenstaaf in de neus te duwen terwijl het de speekseldruppeltjes zouden zijn die worden geacht de infectie te verspreiden? 
  – De PCR test wordt gebruikt om DARPA hydrogel met nanopartikels, theragrippers en grafeenoxide in het lichaam te inmpanteren en dat daarmee de werking van de pijnappelklier wordt ondermijnd en de denkende mens uiteindelijk kan veranderen in een controleerbare bio-robot? 
  – Mondmaskers, PCR test wattenstokken en Covid-19 ‘vaccins’ allemaal grafeenoxide  bevatten en het Pfizer ‘vaccin’ zelfs voor 99% uit grafeenoxide bestaat?
  – De grafeenoxide het immuunsysteem aantast en cytokinenstormen kan veroorzaken? Daardoor kan het dubbele longonstekingen veroorzaken.
  – De ‘vaccins’ een reactie van het lichaam veroorzaken die een verdikking van de ader van het hart naar de longen veroorzaken die binnen 2 à 3 jaar leiden tot de dood? 

  Griepprik
  Inmiddels wordt er ook gedreigd met een enorme griepgolf. Daarom is er inmiddels een campagne gestart voor de griepprik. Daarbij wordt voor het eerst in de geschiedenis het argument van stal gehaald dat je met een griepprik ook “anderen” beschermd. En dus is het nu ook jouw schuld als een ander met griepverschijnselen in het ziekenhuis beland omdat jij je griepprik niet hebt gehaald.

  Keuzevrijheid
  De keuze is nog vrij, je mag zelf bepalen of je een covid-19 vaccinatie en/of een griepprik wil halen of niet. De sociale druk is echter wel zo groot dat je gerust van dwang mag spreken. Bovendien word je in je beweigingsvrijheid beperkt. Geen verplichting maar wel dwang. En hoewel het formeel not done is om de vraag te stellen of je wel of niet gevaccineerd bent, moet je toch voortdurend in de verdediging om je keuze toe te lichten. En dan is het handig om eens goed op een rijtje te hebben wat de risico’s van het vaccineren nou eigenlijk zijn.

  MELD JE AAN!
  Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: Lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Désirée Röver persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Prik”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  De Sacramentskerk in Breda
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 20 november 2021, drs. Maureen Venselaar: “Een nieuwe verklaring van de bijna-doodervaring” (Live in Breda)

  In deze lezing presenteert drs. Maureen Venselaar een nieuwe én alomvattende verklaring van de bijna-doodervaring. Uitgangspunt: wij zijn sterrenstof en worden altijd bepaald door de natuurwetten, bij leven, bijna-dood en leven na de dood;
  Trefwoorden: Leven en bewustzijn zijn gradueel in de ruimte en tijd. Holistisch integraal mensbeeld; non-dualistisch wereldbeeld; de doodsflits en het levenseinde; leven na de (bijna)dood, een ‘laatste reis’; Wat bepaalt leven en bewustzijn? Verbanden met wereldbeschouwingen zoals bv Hindoeïsme, Christendom en Taoisme.

  In de wetenschap bestaan tot nu toe twee mainstream verklaringen van de bijna-doodervaring. De eerste is dat de BDE een puur neurologisch verschijnsel is, veroorzaakt door o.a. zuurstofgebrek en medicatie. De tweede is dat de BDE een metafysiek (bovennatuurlijk) verschijnsel is.

  Maar recentelijk concludeerde de gerenommeerde Coma Science Group aan de universiteit van Luik, dat de neurologische verklaring (oa. prof.dr.D.Swaab) nog altijd tekort schiet en dat er voor de metafysieke verklaring (oa drs.v.Lommel) geen enkel bewijs is.

  Geesteswetenschapper en BDE-deskundige drs.M.Venselaar  ontwikkelde ondertussen, naar aanleiding van een tienjarige detailstudie via veldonderzoek en literatuurstudie een nieuw verklaringsmodel, die internationaal goede reviews krijgt zoals: De meest wetenschappelijke verklaring ooit”; “Fascinerend”; “Visionair”; “Briljant”; “Revolutionair”; “Geweldig hoe alfa-en betawetenschappen samenkomen”; “De studie en theorie zijn een meesterwerk”; “Past als een handschoen”; “De lezing wordt met veel passie en kennis gebracht”; “Hoort bij de top van lezingen”; “Fantastische lezing”;”Grote klasse”.

  Haar interdisciplinaire BDE theorie is gebaseerd op (astro)fysica. De fysica betreft, in deze, de fysica van ons lichaam (onze atomen) en de astrofysica betreft hier de natuurwetten en fenomenen in het universum.

  Venselaar definieerde Vijf Fasen, in relatie tot een theoretisch volledige BDE:

  1. het loskomen van het lichaam
  2. de heenreis (oa. de tunnelervaring)
  3. de voorlopige eindbestemming in het licht
  4. de terugreis
  5. de hernieuwde eenwording

  Toelichting core statement van de BDE theorie via (astro)fysica (in het verlengde van het gedachtegoed van o.a. Stephen Hawking):                

  Wij zijn sterrenstof en onderdeel van het universum, en worden altijd bepaald door de natuurwetten, bij leven,  bijna-dood, en leven na de dood.  Leven en bewustzijn zijn gradueel in de ruimtetijd afhankelijk van de mate van lijden/trauma en van het naderen van het levenseinde. Er is een toenemende distantie tot het fysieke lichaam naarmate de BDE vollediger c.q. dieper wordt. De connectie blijft, maar wordt relatief in ruimte en tijd.

  Venselaar onderscheid daarbij de klassieke BDE van de BDE-achtige ervaringen, en baseerde haar theorie op het gegeven dat  op de grens van het leven, onze zintuiglijke waarneming afneemt, ons waakbewustzijn wegvalt, en in ons lichaam een proces op gang komt dat ervoor zorgt dat er een bijzondere hoeveelheid licht vrijkomt. Dit wordt o.a.  door neurowetenschappers de doodsflits genoemd. Soms is dit door omstanders van bijna-doden ook waargenomen.  En volgens Venselaar staat deze doodsflits en emissie van licht aan de basis van onze nieuwe verschijningsvorm op het moment van de (bijna)dood, waarmee we opnieuw bewust-zijn en volgens BDE’ers een inkijkje krijgen in het leven na de dood.

  Maureen Venselaar
  Drs. Maureen Venselaar is geesteswetenschapper (afgestudeerd op de problematiek van jonge thuislozen), BDE-deskundige en grondlegger van de nieuwe verklaring van de bijna-doodervaring. Over deze nieuwe theorie geeft zij lezingen. Zij is ook auteur van het boek  “De (bijna-) dood ontrafeld”. In dit boek beschrijft zij haar compleet nieuwe visie op de BDE (bijna-dood ervaring) op basis van de vijf fasen theorie. Tevens bevat het 10 nieuwe BDE kenmerken. 

  MELD JE AAN!
  Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: Lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Maureen Venselaar persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bijna-dood-ervaring”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   

 • Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Breda)

  Sekhmet in het British Museum
  Nancy Polet had in de zomer van 2016 een zeer indringende en persoonlijke mystieke ervaring met de Egyptische Godin Sekhmet in het British Museum in Londen. 
  Nancy voelde de drang een bezoek te brengen aan The Egyptian Hall van The British Museum. Eenmaal ter plaatse zoog een enorm beeld van de Godin Sekhmet haar naar zich toe. Nancy’s adem stokte en haar partner Roeland zag haar schrikken. Een ongrijpbaar diepe herinnering kwam boven. Nancy kende dit beeld en voelde een enorme bezitterigheid. Ze voelde duidelijk: “Ze is van mij en ik ben van Haar”. Nancy’s tranen begonnen te stromen en ze kon niet ophouden Haar in de ogen te kijken. Ze ervoer een bewustzijn en een enorm troostende liefde. Voor Nancy was dit beeld “levend” en bezield. 
  In de jaren daarna kreeg Nancy veel informatie en vele downloads van Sekhmet. Begin 2020 werden de downloads Nancy te zwaar en hield ze Sekhmet op afstand. Vervolgens belandde Nancy in “De Donkere Nacht van de Ziel”. Inmiddels is Nancy als herboren uit deze periode ontwaakt en is de connectie met Sekhmet onder de voorwaarde van wederzijds respect hersteld.

  Onderzoek naar Sekhmet
  Naar aanleiding van deze en andere persoonlijke ervaringen heeft Nancy grondig onderzoek gedaan naar Sekhmet, gebaseerd op vele Egyptologische boeken en geschriften, spirituele boeken, channelings en overleveringen, maar ook op basis van diverse gesprekken met gelijkgestemde mensen.
  Sekhmet is door Egyptologen niet uitgebreid bestudeerd, terwijl Zij de krachtigste en belangrijkste Egyptische Godin is. Op spiritueel gebied worden er steeds meer spirituele boeken over Sekhmet gepubliceerd. De schrijvers getuigen allemaal van persoonlijke spirituele ervaringen met een “levende” Sekhmet, zowel in Karnak als in diverse musea.
  Daarnaast verschijnen op facebook steeds meer aan Sekhmet gewijde pagina’s waar mensen ervaringen kunnen delen.

  De huidige crisis op aarde
  Sekhmet is de originele kracht die de schepping bestuurt. In tijden van chaos komt Sekhmet naar de aarde om deze weer in balans te krijgen door de chaos weg te branden om plaats te maken voor nieuwe energie en hogere frequenties. Je zou kunnen zeggen dat Sekhmet in deze tijd flink aan het huishouden is.
  Maar ook laat ze Haar aanbidders door een transformatie gaan. In dat geval verslindt Ze als het ware alles wat mensen in hun leven willen veranderen, waarna heling plaatsvindt, de gezondheid zich herstelt en/of men de uitdagingen van deze tijd aan kan.
  Sekhmet is dus zowel een vernietiger als een healer, maar staat vooral voor vrouwelijke kracht. Na duizenden jaren patriarchaat heeft de wereld dringend behoefte aan vrouwelijke kracht, zodat de huidige situatie in de wereld drastisch kan verbeteren.
  Sekhmet trekt mensen aan die het nodig hebben om in hun kracht te gaan staan en hun rug recht te houden. Er zijn diverse manieren waarop je Sekhmet om hulp en kracht kunt vragen om niet in de angst te schieten gedurende de huidige crisis.

  Inhoud lezing en geleide-meditatie
  Nancy zal haar persoonlijke ervaringen en onderzoek naar Sekhmet delen, ondersteunt door prachtige foto’s en video’s. Meerdere methoden om Sekhmet om hulp of kracht te vragen zullen aan bod komen. De lezing zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de “levende” energie van Sekhmet te ervaren.
  Nancy heeft meerdere lezingen over Sekhmet gegeven in binnen- en buitenland. De ervaring leert dat vele mensen die zich aangetrokken voelen tot Sekhmet tijdens de geleide-meditatie een persoonlijke boodschap van Haar ontvangen. Dit varieert van persoonlijk relevante informatie, een spiritueel cadeautje of een aai van de poot van een leeuw over het gezicht. 

  Lezing over Lion Beings en Witte Leeuwen en groepsmeditatie
  Begin volgend jaar zal Nancy een vervolglezing over Sekhmet geven waarbij de connectie zal worden gelegd met de Lion Beings en de Witte Leeuwen. Deze lezing zal worden afgesloten met een groepsmeditatie, in de lijn van de groepsmediaties van Dion Fortune tijdens de 2e WO. Voor meer info over Dion, zie de laatste 2 artikelen hieronder.
  De aanwezigen zullen hierbij worden gevraagd zich te concentreren op symbolen en het archetype van Sekhmet, de buitenaardse Lion Beings en de Witte leeuwen op aarde. Het doel is om de negatieve krachten die Nederland overheersen te neutraliseren. We gaan ons een Nederland verbeelden, waar we zonder angst of pandemie, in vrijheid, blakende gezondheid en harmonie leven.

  Artikelen en videoregistratie
  Hieronder vind je het artikel in het maart/april nummer 2017 van Frontier Magazine, het februari-nummer van Paravisie van 2019 en een link naar de videoregistratie die in 2017 is gemaakt van de lezing “When Sekhmet becomes alive” door Miles Johnston van The Bases Project. Klik op de afbeelding om de artikelen te lezen of de video af te spelen.

  “Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van maart/april 2017.

  Als Sekhmet tot je spreekt in het tijdschrift Paravisie van februari 2019.

  The Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” on Youtube:

  “Ontmoeting met een Keltische Godin in Glastonbury” in het tijdschrift Spiegelbeeld van maart 2014.
  06

   

   

   

   

   


  “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.
  Het leven en de magie van Dion Fortune

   

   

   

   

   

  Nancy Polet
  Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30: lezing deel II en geleide-meditatie
  17.00 uur: borrel en gelegenheid om Nancy Polet persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Sekhmet”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop inclusief 1 consumptie. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  De Sacramentskerk te Breda
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559