Loura van Goch

Loura 2Loura van Goch is gespecialiseerd in holistisch en energetisch leven, wat betekent dat ze inzicht heeft ontwikkeld in de verhoudingen tussen lichaam, emoties, denken en spirit. Zij heeft hiervoor een lange weg afgelegd, vele barriëres overwonnen, uitdagende reizen en levenskeuzes gemaakt.

Loura ziet het als haar taak en missie anderen te helpen met het overwinnen van het verleden, het leren zien van wie jij werkelijk bent, de uitdagingen die jouw leven biedt aan te gaan op een manier die liefde brengt, energie verhogend is en wezenlijke vreugde en dankbaarheid geeft.

Zij heeft een energetisch huidverzorgingsinstituut gehad, als expat in Qatar gewoond en na een scheiding 2 kinderen bijna alleen opgevoed. Door de oosterse en westerse denkwijze te bestuderen, door persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie en door te werken met mensen als energetisch massage therapeut en transformatieve life coach, heeft Loura zich ontwikkeld in het bewust-aanwezig-zijn van de energie die met alles verbonden is. Ze kan jou niet gelukkig maken maar je wel de weg tonen daar naar toe.

Loura 3Loura is hooggevoelig, wat haar de kans bood om achter de woorden en daden van mensen te kunnen kijken en te onderzoeken wat er werkelijk toe doet in het leven. In de tijd dat zij zich ontwikkelde tot massage therapeut heeft zij zich verdiept in het chakra systeem, de Chinese 5 elementen leer met de bijbehorende meridianen, alsmede de werking van acupressuur en energetische reflex-zones van het lichaam in gezicht, handen, oren en voeten.

Loura kan voelen hoe jouw energetische lichaam in jouw fysieke lichaam past. Ze kan waarnemen waar emotionele blokkades en weerstanden zich vastgezet hebben en hoe je deze kunt loslaten, zodat er ruimte komt voor hogere energie die maakt dat jij jezelf steeds meer kan laten zien en ervaren. Wij zijn immer wezens die hier op aarde een fysieke ervaring hebben. En door te ervaren kunnen we onszelf realiseren, her-creëren en manifesteren.

LouraReïncarnatie en leven na de dood zijn voor Loura vaststaande feiten. Zij heeft haar partner verloren en ook daarmee heeft zij weer nieuwe ervaringen gehad met de energie van de overledene die soms tastbaar aanwezig was. In haar jeugd heeft zij lichamelijke en emotionele trauma’s opgelopen, welke haar grote inzichten hebben gegeven in het stellen van grenzen, maar ook dat wij groter zijn dan de beproevingen waar het leven ons voor stelt.

Haar leven is een roller coaster geweest, waarin het leek of ze meerdere levens in één leven moest leiden. Iedere keer is zij weer opgestaan na het vallen, met een wilskracht en de overtuiging dat wat zij diep in zichzelf voelde de waarheid was en zich in de realiteit moest kunnen manifesteren. Hiervoor is zij diep gegaan tot op de bodem van haar bestaan en als een phoenix herrezen, gevoed door alles, trouw aan haar overtuiging dat leven in overvloed ons bestaansrecht is. Jezelf dit toestaan is een van de belangrijkste voorwaarden hiervoor.

Iedereen is hier op aarde met een speciale gave, een toevoeging aan de wereld. Niet iedereen weet precies wat die gave is. Loura helpt je die te ontdekken.

Door haar levenservaring en wijsheid kan Loura jou het inzicht geven dat nodig is om jouw leven naar een hoger niveau te brengen, dat van het All-een zijn. Dat doet zij door te motiveren, te inspireren en te transformeren.

Wie is Loura? Interview

Om Loura beter te leren kennen, hebben wij een interview met haar opgenomen:

 

Meer informatie vind je op haar website.