Monique Klinkenbergh

thumb1Monique Klinkenbergh is een van de meest geestdriftige graancirkel onderzoekers van dit moment. In 2013 opende zij Crop Circle Information en Coordination Centre in Wiltshire Engeland waar iedereen terecht kan voor de meest recente informatie over graancirkels. Sinds 2008 brengt ze elke zomer in Wiltshire door op zoek naar het Ultieme bewijs.

Monique zit bovenop het fenomeen. Dagelijks vliegt zij in de vroege ochtend over de velden op zoek naar nieuwe formaties. Op die manier heeft ze al voor de tweede keer een “day time event” ontdekt. Dat betekent dat ze een graancirkel heeft gevonden, die er eerder op de dag nog niet was. Monique wil aantonen dat graancirkels een serieus te nemen fenomeen zijn. Daarvoor moet zij onomstotelijk bewijs zien te vinden dat een graancirkel binnen een zeer korte tijdspanne, bijvoorbeeld 15 of 30 minuten ontstaat.

Voordat Monique Klinkenbergh in de graancirkelwereld terechtkwam was ze enkele jaren hoofdredacteur van het kunstmagazine Tableau en bestierde zeer succesvol haar eigen uitgeverij in kunstagenda’s. Zie ook haar website: www.cropcircleacces.com.