Nancy Polet

In de herfst van 2010 richtten Nancy Polet en Roeland Beljon Sky High Creations op. Nancy gaf zelf de eerste lezing getiteld “De transformerende kracht van graancirkels” De lezing ging gepaard met een expositie van de zandcirkelcodes van Richard van Rijswijk.

In de jaren daarvoor gaf Nancy meerdere lezingen over graancirkels, o.a. op het Frontier Symposium van 2005 in Krasnapolsky in Amsterdam.

Nancy verdiept zich al ruim 40 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Nancy schreef voor Frontier Magazine, Vamzz, Spiegelbeeld en Paravisie en interviewde markante personen uit de grenswetenschappen zoals Peter Moon (The Montauk Series), Bud Hopkins, Sir Laurence Gardner, Judith Moore, Jim Marrs en Al Bielek (The Philadelpiha Experiment). In 2007 is ze ingewijd in de Kriya Yoga. 

In het dagelijks leven is Nancy Polet ruim 20 jaar werkzaam geweest als milieujuriste. Door haar juridische achtergrond is ze analytisch, kritisch en grondig. Ze is in staat zich helemaal in een onderwerp vast te bijten.

Haar specialiteiten zijn onder meer: Kundalinie-ontwaken, Krishna, Kriya Yoga, Mahavatar Babaji, de Egyptische Godin Sekhmet. Dion Fortune, Magie, Glastonbury, Graancirkels, Plant Medicine, Kindermisbruik in geloofssystemen en bij de overheid, The Montauk Series, Mysteriesholen (Scientology, Egypte, The Golden Dawn), Paul Brunton, Jozef Rulof, Alien/Military Abductions, Philip K. Dick.

Sekhmet
Eén van de specialisaties van Nancy Polet is Sekhmet. In december 2016 gaf ze er de lezing “Als Sekhmet tot je spreekt” over in Oud-Beijerland en in Juli 2017 op het Glastonbury Symposium met als titel “When Sekhmet Becomes Alive”. Haar hele verhaal over haar ontmoeting met Sekhmet in “The British Museum” in 2016 en het avontuur en het onderzoek dat daarop volgde staat beschreven in het artikel “Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van februari 2017. In augustus 2017 werd een video registratie gemaakt van de lezing “When Sekhmet Becomes Alive” door Miles Johnston.

“Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van maart/april 2017.

The Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” on Youtube:

Als Sekhmet tot je spreekt in het tijdschrift Paravisie van februari 2019.

“De laatste Brul van de Witte Leeuw” in het tijdschrift Paravisie van december 2019.

 

Dion Fortune
Een andere de specialisaties van Nancy is Dion Fortune. In maart 2013 heeft zij een lezing gegeven, getiteld: “Het Glastonbury van Dion Fortune”. In de lezing heeft ze verteld over hoe zij na haar mystieke ervaring in 2010 in de White Spring in Glastonbury, op het spoor kwam van magiër, occultiste en schrijfster Dion Fortune. Op 28 mei 2014 gaf Nancy een lezing met als titel: “Het Glastonbury van Dion Fortune, het vervolg” waarin zij dieper in ging op haar queste en het werk van Dion Fortune. Op 22 november 2015 gaf Nancy op het symposium “5 jaar Sky High Creations” de lezing “Synchronicities happen” waarin synchroniciteit en Alexandrian Witchcraft centraal stonden.

Begin 2013 heeft Nancy ook een aantal artikelen over haar mystieke ervaring en het leven van Dion Fortune geschreven. Het artikel over het leven van Dion Fortune genaamd “The life and spiritual magic of Dion Fortune”, is gepubliceerd in VAMzzz nr. 04 van Benjamin Adamah en Sylvia Carilho.

The life and spiritual magic of Dion Fortune by Nancy Polet
Vamzzz1

 

 

 

 


Het artikel “Ontmoeting met een Keltische Godin in Glastonbury” is verschenen in het tijdschrift Spiegelbeeld van maart 2014.

06

 

 

 

 

 


Het artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” is verschenen in het tijdschrift Frontier van juli 2014.
Het leven en de magie van Dion Fortune