Over Sky High Creations

Wie zijn wij?

Roeland en Nancy 150 pixWij zijn Roeland Beljon en Nancy Polet. Roeland is mobiliteitsadviseur, Nancy is milieujurist. Sinds begin van de jaren 90 zijn wij geïnteresseerd in spiritualiteit en grenswetenschappen. In 1992 bezochten wij de grote piramide van Gizeh en sinds 1994 tref je ons jaarlijks in de graancirkels in het Engelse Wiltshire. Samen zijn wij Sky High Creations.

Sky High Creations organiseert lezingen en events op het gebied van spiritualiteit en grenswetenschappen. Daarbij willen wij een speciale aangename sfeer neerzetten. Dat doen we door de lezingen te laten plaatsvinden op aangename sfeervolle locaties. Ook belangrijk is interactiviteit. Daarom zorgen wij altijd voor voldoende gelegenheid voor de gasten om met elkaar en met de sprekers van gedachten te wisselen. De lezingen sluiten wij altijd af met een hapje en een drankje.

Sky High Creations & Co

1470321_10152034351537154_884552804_nWij kunnen niet alles alleen. Jan Polet, de broer van Nancy en een van de drijvende krachten achter Attema en Polet – Creative Media, regelt een aantal technische zaken. Zo zorgt hij ervoor dat de website in de lucht blijft en dat de mail blijft werken. Maar bovenal maakt hij de filmpjes waarmee wij onze lezingen vaak promoten. Wij bedenken de inhoud en hij smeedt daar een mooi geheel van. En hij is natuurlijk “The Voice” van deze trailers.

Zonder goede hulp zouden onze evenementen niet mogelijk zijn. Dank!

Het logo

Ons logo is een iets gestileerde versie van een graancirkel bij East Meon (Hampshire UK) uit 1995, waar wij zeer goede herinneringen aan hebben.
East MeonAfbeelding1

 

 

 

 

De naam

IMG_9716De naam Sky High Creations is gekozen om aantal redenen. Sky High is een nummer van de Engelse popband Jigsaw uit de jaren ’70. Behalve dat het een enorm feel-good nummer is, is er ook iets bijzonders mee. Er wordt namelijk van dit nummer beweerd dat het door de tijd heen heeft gereisd. Zie hiervoor het boek ‘The music of time’ van Preston B. Nichols met Peter Moon. Het nummer geeft ons het gevoel van tijdloosheid, van loskomen van deze lineaire tijd. Door dit loskomen kun je anders naar de wereld gaan kijken en ‘out of the box’ gaan denken. Wij hopen onder deze naam door middel van lezingen en events een sfeer te creëren waarbij de aanwezigen anders naar de wereld gaan kijken.

 

De locatie

IMG_6448Voorheen organiseerde Sky High Creations de lezingen etc. in Galerie Beelden Bij Beljon in Oud-Beijerland. Vanaf november 2014 hebben wij een nieuw onderkomen gevonden in de kapel van de Sacramentskerk te Breda. De kapel is de ideale plek om onze activiteiten voort te zetten. Het is er sfeervol, ruim en er zijn uitgebreide faciliteiten. Breda is vanuit heel Nederland en België (ook per openbaar vervoer) goed bereikbaar. De kerk ligt op 10 minuten loopafstand van de sfeervolle binnenstad van Breda. Zie ook www.sacramentskerkbreda.nl.

 

Rondleiding door de Sacramentskerk

Betalingsvoorwaarden

Elke lezing, workshop of ander evenement heeft zijn eigen prijs. Deelname kan worden geannuleerd tot twee weken vóór de datum van het betreffende evenement. Wij betalen dan het deelnamebedrag volledig terug. Bij afmelding binnen twee weken tot de datum van het evenement, betalen wij de helft van het deelnamebedrag terug. Bij afmelding binnen één week tot de datum van het evenement betalen wij niet meer terug. Het betaalde bedrag kan altijd worden gebruikt om deelname aan andere evenementen van Sky High Creations (deels) mee te betalen. Dat wordt dan verrekend.