Zaterdag 28 september 2024, “Morfische Velden en Krachtplekken”, lezing door Arjan Tax (Klein-Dongen)

Arjan Tax
Als kind was Arjan al gefascineerd door spiritualiteit. En begon al op hele jonge leeftijd met wichelroede lopen. En vertelde op 7-jarige leeftijd aan klasgenoten dat bomen energie kunnen geven. Na zijn studie voor hovenier is hij energieën en krachtplekken gaan verwerken in zijn tuinontwerpen, later groeide dit uit tot het creëren van krachtcirkels, het helen in de morfische velden. Om zo een paradijs op aarde te creëren.

Morfische Velden en Krachtplekken
Arjan neemt je mee in de onzichtbare wereld van het morfische veld.
Want de plekken waar in we nu leven zitten vol geschiedenis die van invloed is op onze gemoedstoestand. Daardoor kunnen zich bepaalde patronen blijven herhalen tot dat deze geheeld zijn.

Arjan zal ook uitleggen wat krachtplekken zijn en wat ze kunnen voor ons kunnen betekenen. Hoe dragen krachtplekken bij aan de transformatie naar de nieuwe wereld. Tenslotte bespreekt Arjan de blauwdruk in het leven, wat houdt het in, en hoe kom je erachter dat je je blauwdruk leeft.

Meer informatie over Arjan Tax vindt je op zijn website: www.arjantax.nl

Programma
14.00 uur: Deur open
14.30 uur: Aanvang, lezing deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.00 uur: Gelegenheid om Arjan Tax persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Voorbij Ruimte en Tijd”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Klein Dongen
Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


Donatie
Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.