Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zondag 15 augustus 2021, “Heelmeesters’, holisme uit oud Egypte. Actueel voor nu” Lezing door Richard Hoofs (Live in Breda)

  De oud Egyptische heelmeesters hadden een hoog bewustzijn over leven en dood. Zij werkten vanuit een holistische visie en zagen het als hun taak de ander te helpen weer ‘heel’ te worden. Heling betrof lichaam, persoon en Ziel. Jammer genoeg is deze visie vrijwel geheel uit onze huidige geneeskunde verdwenen. 

  We zijn wel praktisch, maar werken nauwelijks vanuit bezieling. De heelmeesters werkten zowel rationeel als spiritueel. Zowel vanuit de dualiteit als de eenheid. En/En. Regulier en complementair. 

  Richard Hoofs gaat in deze lezing in op de holistische levensvisie van oud Egypte, waarin alles met elkaar in verbinding is. Hoe het voelt het om net als zij vanuit dit bewustzijn te leven en hoe dit ons nu kan helpen. 

  Ook behandelt hij de praktische mogelijkheden van de Egyptische heelkunde in onze huidige tijd. Actueel is nu de Covid Epidemie en de betekenis ervan voor onze samenleving. Hier gaat Richard op in vanuit holistisch en Oud Egyptisch perspectief. “Wat deden de oude Egyptenaren bij een epidemie? Wat voor boodschap bracht het hen en hoe kunnen wij er ons voordeel mee doen? Hoe zagen de grondleggers van onze beschaving de dood, hoe correspondeert dit met huidige wetenschappelijke inzichten (Van Lommel) en wat betekent dit in deze huidige crisistijd voor ons? 

  De heelmeesters lieten zich inspireren door hun totems of Goddelijke krachten (neteroe), zoals Aset (Isis), Sekhmet, Tehuti (Thot). Uitgangspunt is dat ieder mens een eigen unieke gave in zich heeft. Het doel van het leven is om deze persoonlijke gave naar buiten te brengen ten dienste van het grotere geheel. Als ingang hierbij krijgt ieder mens vanuit de ongeziene wereld steun van zijn eigen persoonlijke neter. 

  Heelmeesters, zowel het boek als de lezing, geeft ingang om in verbinding te komen met deze Goddelijke kracht in jou. Als je jezelf door deze zielverbinding kunt laten inspireren zal dit je helpen om jezelf bewust te worden van jouw unieke kwaliteiten. Als je op deze manier jouw kwaliteiten in kunt zetten, realiseer je jezelf en word je schepper van jouw eigen leefwereld. 

  De oude heelmeesters waren meesters in het werken met energie. Zij waren bekend met de 13 chakra’s en werkten hier ook mee. In zowel het boek als de lezing gaat Richard in op de helende werking van deze 13 chakra’s. Hiertoe reikt het jou diverse energetische oefeningen en tips aan. 

  Tenslotte komen ook de praktische mogelijkheden van de Egyptische heelkunde in onze huidige tijd aan de orde. Zoals werken met heling via Egyptische oliën, zandbaden, voetmassage, kruiden, de Ankh, magie, dromen en meditatie, sacrale muziek, dans en seksualiteit.

  Richard Hoofs (1965) is werkzaam als huisarts op antroposofische basis (Mercuur Eindhoven), acupuncturist en coach. Hij publiceerde vanaf 2000 regelmatig wetenschappelijke artikelen en boekrecensies in medische vakbladen, zoals Huisarts & Wetenschap, Medisch Contact en het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde. Deze artikelen hadden met name betrekking op ADHD en kinderpsychiatrie in het algemeen. Hiervoor publiceerde hij in 2002 zijn eerste boek “Dokter is het ADHD?”, gevolgd door “Aandoeningen bij kinderen” in 2004. In 2005 werkt hij mee aan de ontwikkeling van de Nationale Richtlijn ADHD bij het Trimboschinstituut. In 2010 wordt Cirkel van Leven gepubliceerd. Hierin ervaringen van Hoofs als huisarts met het fenomeen bijna-dood-ervaringen en tekenen van leven van overledenen.

  Richard Hoofs is naast traditioneel huisarts ook holist. Zijn reizen naar het verre Oosten, onder andere India, inspireerde hem tot een meer holistische kijk op het leven en op gezondheid. Eerder in 2009 verscheen dan ook zijn eerste spirituele werk over holistische geneeskunde ‘Zelfgenezing op doktersrecept’. Dit boek verbindt de westerse huisartsgeneeskunde met de op levensenergie gebaseerde wijsheden uit het oosten.

  In 2012 volgt dan ‘Een nieuwe wereld binnen je bereik’, over de grote veranderingen die de mensheid en de planeet ondergaan. Uiteraard wordt hier ook door Hoofs de link gelegd met onze gezondheid. Hoofs blijft schrijven en zo zag ‘Nieuwe Geneeskunde’ het licht in 2013. In 2015 gevolgd door ‘Cafe Noir’, een roman deze keer met als thema het verlangen naar heelheid door de meest mystieke verbintenis die de mens kent: liefde en vriendschap in relatie tot onze levensbestemming.

  In 2019 verscheen ‘De Heelmeesters’ dat gaat over de holistische geneeskunde zoals die tot ons is gekomen via de Egyptische sjamanen. Het boek legt de relatie uit tussen de gezondheid van het individu in relatie tot het geheel. In dat opzicht is het een geslaagde verbinding tussen de moderne geneeskunde en de oude Egyptische Heelkunde. De nadruk wordt gelegd op het zelf scheppen, het zelf verantwoordelijkheid nemen, voor niet alleen onze eigen wereld maar ook onze eigen gezondheid. Thema’s van Hoofs eerdere boeken vinden hier een duidelijke synthese. Er staan ook concrete tips en oefeningen in voor de lezer om zijn of haar gezondheid in deze chaotische tijd te ondersteunen. Het boek is prachtig geïllustreerd en vormgegeven.

  ‘Als de Sluier wordt opgelicht. De dood als poort naar een nieuw begin’, is zijn nieuwste boek.  Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. Een troost voor mensen die worstelen met de verwerking van hun verdriet. Ontroerende en bijzondere verhalen van stervenden en hun dierbaren. Huisarts en spiritueel coach Richard Hoofs tekende ze op als arts en betrokkene. Ook zijn eigen leven is erdoor verdiept en verrijkt. Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. En het boek is voor mensen die worstelen met de verwerking van hun verdriet.

  Programma

  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: Lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Richard Hoofs persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Heelmeesters”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). 

  Locatie
  Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   

 • The Pineal Gland, Your Antenna for Inside and Outside, 3-day workshop with dr. Saskia Bosman Ph.D. Saturday July 3rd, 17th and 31st 2021 (Via Zoom)

  The Pineal Gland, Your Antenna for Inside and Outside, A 3-day workshop.
  In January, dr. Saskia Bosman gave the lecture “The Pineal Gland, our Cosmic Antenna” in English and we promised to organise the 3 day workshop of which this lecture is an introduction. If you missed the lecture, you can still purchase the video from our “videos for sale” page. The workshop contains three separate programs that stand on their own. So you can choose to do all three, but you are also fine to just pick either one or two of the workshop days.

  Day-1: The Pineal Gland, Well-Being and Consciousness 
  Saturday July 3rd 2021

  How can you deploy your pineal gland for your well-being and inner growth? This workshop day is about a very small but important gland in the centre of your brain. The pineal gland is the interface between inside and outside. This gland plays a powerful role in our well-being and consciousness. In this workshop day an explanation is given how the pineal gland works and how you can stimulate your own consciousness expansion and well-being. This workshop day is interactive and we learn from each other. In between and after the talks the information is immediately applied in meditative exercises. We will go deeper and do more meditative exercises than in the lecture.

  Introduction: The pineal gland in well-being and self-healing.

  • The role of the pineal gland in the maintenance of our well-being, in diseases and in recovery.
  • The biology of the pineal gland.
  • How the pineal gland regulates our wake-sleep cycle.
  • The pineal gland as an interface between your body and environment.
  • Calcification and decalcification of the pineal gland.

  Experience: Support for your pineal gland.

  You will learn several meditative exercises to support the cleansing and balancing of your pineal gland.

  Introduction: Pineal gland and consciousness.

  • What does the pineal gland have to do with your consciousness?
  • The crystals in the pineal gland cells as possible transmitters and receivers.
  • The pineal gland hormones facilitate different states of consciousness.
  • Evolution of the pineal gland as a third eye.

  Experience: Your pineal gland as an antenna for consciousness.

  Meditations which support the experience of different states of consciousness.

  Day-2: The Pineal Gland, a Light Organ in Space and Time and Beyond
  Saturday July 17th 2021

  Is the pineal gland a light organ? What did ancient cultures know about the pineal gland? During this workshop day we explore the sensitivity of the pineal gland for light and other energies from space. Then we will journey through time and explore ancient and modern cultures and  spiritual movements and their sometimes amazingly detailed knowledge about the pineal gland. Again talks and meditative exercises will be alternated. The meditations enable you to experience the content of the talks. This enables you to apply the information in a practical way. This workshop day is interactive and we will learn from each other.

  Introduction: Light at the boundary.

  • The light-sensitivity of retina-, brain-, pineal gland- and all our body cells.
  • The perception of light behind closed eyelids: phosphenes as portals to our inner universe.
  • The pineal gland, hormones and chakras.
  • Light and the different states of consciousness.

  Experience: Light at the boundary.

  You will learn several meditative exercises for deploying the ‘Light at the boundary’ for your inner growth.

  Introduction: The pineal gland, your greater being and the greater reality.

  • Our pineal gland reaches further than the Earth atmosphere: sensitivity of the pineal gland for solar activity and other astrophysical phenomena.
  • The pineal gland in ancient and modern cultures and spiritual movements: organ for access to the greater, perfect reality (beyond physical reality) and to your greater Being.
  • Ideas about this from quantum physics.

  Experience: Your pineal gland as a multifaceted organ of perception.

  Meditative exercises that enable you to experience the subjects mentioned above in a positive and balanced way.

  Day-3: Quantum energetic work on the Pineal Gland
  Saturday, July 31st 2021

  This day will be full of practical uses of your pineal gland. We will travel in space and time. We will utilize the quantum physical properties of the pineal gland cells and their crystals, including non-local effects. We will surf on the cycles of time and of our bodies. We will use the sound waves of our voice to tune the pineal gland to even higher frequencies than before. At the same time we will stay grounded in the Earth, our planet that is rising in frequency together with us.

  Introduction: Importance of the pineal gland for relaxation.

  The importance of the pineal gland for your relaxation: end stress, bore-out and burnout!

  Experience: Calming and simultaneously awakening the pineal gland.

  • The pineal gland and the natural rhythmic pulsation of cerebrospinal fluid.
  • The pineal gland as a multi-functional sense organ.
  • Awakening the pineal gland with fire energy from the Earth.

  Introduction: faster than light.

  The pineal gland and its quantum physical properties: faster than light!

  Experience:

  • Time traveling with your pineal gland.
  • More sounds you can make for your pineal.
  • Synchronizing all your biological clocks.

  Your teacher: Dr. Saskia Bosman Ph.D. Biologist
  Saskia Bosman Ph.D. is a biologist and independent researcher. For over 40 years Saskia delves deeply into the human being, especially DNA, cells, the brain, consciousness and evolution in the context of the environment (Earth and Universe). Saskia, as a biomedical scientist, offers this workshop based on her scientific interest, knowledge and experience in the relationship between body and mind, purposefully connecting matter and consciousness. Her personal and societal purpose is to contribute to conscious human evolution. For her articles on the pineal gland: Pineal gland and PinealTIGpaperupdated. See also https://inspiradiance.nl/workshops-in-english/

  Dates:
  Day 1, Saturday July 3rd 2021: The Pineal Gland, Well-Being and Consciousness 
  Day 2, Saturday July 17th 2021: The Pineal Gland, a Light Organ in Space and Time and Beyond 
  Day 3, Saturday, July 31st 2021: Quantum energetic work on the Pineal Gland

  Program
  The workshop starts at 10.30 am CET or Amsterdam time, that is 9.30 am in the UK
  10.15 am: Waiting room opens
  10.30 am: Workshop starts
  1.30 pm: Lunch break
  2.30 pm: Workshop Continues
  5.30 pm: Workshop ends, questions and answers
  6.00 pm: Zoom meeting closes

  Video
  Should you want to follow the workshop, but you are not able to attend live, we record every workshop day so that you can follow it in you own time. This is also an option if you live in the USA or any country for which our time zone is inconvenient. Also, should you run into technical difficulty that can not immediately be solved, this is a convenient service. We usually send the link to the video one or two days after the workshop because of the editing process.

  Registration
  If you want to attend on ore more of the on-line workshop days, send us an e-mail at info@skyhighcreations.nl entitled “Pineal Gland”. Clearly state which of the workshops you want to attend by date and title. Each workshop day costs € 80,– pp. You can either transfer the correct amount to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). Or ask us to send you a paypal invoice. After payment we send you the link to the zoom meeting in due time. Usually a day prior to the workshop. You can log on from 15 minutes before the workshop starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559. 

  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.
  If you want to be on the international mailing-list, send an email to info@skyhighcreations.nl

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.

 • Wednesday July 28th 2021, The 7th! “A Night of Crop Circling” (Via Zoom)

  In 2015 Sky High Creations organised the first “Night of Crop Circling” in Alton Barnes, right in the middle of crop circle country in Wiltshire UK. Since then we did one every year.  In the summer of 2021 we will have the 7th “Night of Crop Circling”. Like the previous years, a series of 6 short lectures on various crop circle related topics. Once more via zoom, but next year live again for sure!

  Confirmed speakers for 2021 are:

  Dr. Zef Damen (NL)

  Zef finished his MSc study at the Technical University Eindhoven, The Netherlands, in 1971, in Digital Technology (cum laude). During his study, in 1969, he won a prize in the international contest of the Dutch Giro Service (Postcheque- en Girodienst) to find a method for automatic reading of handwritten giro-forms. At this event, he was invited by the director-general of the PTT, Dr. Hendrik Reinoud, to come and work with the PTT. This marked his introduction into the Dr. Neher Laboratory, the technical laboratory of the Dutch PTT. In the field of Postal Technology, he worked on automatic letter sorting machines, automatic address reading machines, training equipment, and more general, on pattern recognition and image processing, and postal systems engineering. For long, he has been interested in patterns of all kinds. Later on, in 1994, he graduated at the Technical University Delft on a thesis about Flexible Mail Processing, an Application of Integral Postal Engineering. He holds several patents on pattern recognition. After more than 30 years, he retired as a senior scientist. His hobbies now include: nature photography, building (small) mechanical clocks, and, of course, crop circle reconstructions.

  Presentation: Crop Circle Reconstructions
  Since 1998, Zef has made over 370 crop circle reconstructions, accurate representations of crop circle patterns with interesting, geometrical characteristics. All these reconstructions can be found on his website. In his presentation, he will explain why he thinks reconstructions are important. For example, to find the intelligent design (“blueprint”) behind these formations. But, what are crop circle reconstructions? Crop circle reconstructions are geometric constructions of geometric elements (like lines, circles, squares, triangles, etc.) that depend on each other, to form tightly connected constructs. He can guarantee, that the outcome of his reconstructions is an accurate and reliable representation of the pattern in the field, by applying the scientific method of model building. Within this method, the result of the reconstruction is directly compared with (various) aerial images of the crop circle formation. In his presentation, he will go deeper into this way of making a reconstruction, and will give some examples. And only in this way he is able to show, that many crop circle formations include “tricks” within their design. Very often, the most obvious solution happens to be not the right one! More info can be found at Zef’s website: www.zefdamen.nl

  Marién Grace (USA)

  Marién Grace, Director of the Bay Area Crop Circle Study Group in the San Francisco Bay Area, uses her commitment to our most beautiful unfolding in this evolutionary process of life to unveil potential meaning from the manifestations in our fields. Her deep exploration into Embodied Sacred Geometry, psyche investigation, unified field theories, intuitive fractal maths, serious gardening and playful wonder inform her delighted exploration into the intersection of our incarnated realms with the support of the beyond.

  Presentation: Cultivating a New Relationship with the Cosmos, Crop Circles in Service to Our Evolutionary Aim
  At this moment of intense poignancy in our evolutionary history, humans are clearly being asked to cultivate a different relationship to reality, one that encourages respect and nourishment rather than one which is disrespectful and toxic to life. Does the crop circle phenomenon encourage this new relationship in a healthy and revealing way? How might the crop circle record reveal to us proper orientation in relationship to this grand Other?

  Rieks Schreuder (NL)

  Since 1991 when Rieks had his first ‘encounter’ with crop circles* they never left his mind. Every year he was looking forward to what that year’s season might bring and a few times he was very happy to spend his holidays amidst the circles. Rieks has experienced strange things while he was there and that made the feeling that there is something strange going on only stronger. Sometimes he published his findings on The Cropcircle Connector but most of the findings were kept in hibernation on his harddisk. Until he started his website crop circle faction (facts and imagination). That way he can organise his thoughts and somebody may be as amazed as he is himself. 

  Presentation: Crop Formations 2019, A Tour de France Extraordinaire
  The 2019 crop circle season had very interesting features. Especially the circles which appeared in France. This year 16 crop formations were made there. The spatial relationship to each other tough is the more interesting part. Rieks found out where the formations are lying and if their distances to each other have special characteristics like for instance a Phi-relationship.  The day of appearance and the Sunrise/Sunset and Moonrise/Moonset on that day is considered as well and might perhaps answer the question “why there”? The French crop formations brought him a lot of surprises and he hopes they will surprise you too. More info can be found at: https://cropcirclefaction.wixsite.com/cropcirclefaction

  Prof. dr. Jerry Kroth Ph.D. (USA)

  Jerry Kroth is an Associate Professor in the graduate counseling psychology program at Santa Clara University. He teaches psychotherapy and personality theory, dreamwork, and research methods. He has an abiding therapeutic interest in working with dreams, personal oracles, and the applications of dream theory to psychohistory. Dr. Kroth has been a member of the International Psychohistorical Association since 1983.

  Presentation: “Spiralling into mass extinction”
  Dr. Jerry Kroth, author of Messages from the Gods: on the extraterrestrial origin of crop circles, will speak about a very recent crop circle that appeared July 2, 2021. He will first discuss some of the conventional interpretations that have been profferred, but he will offer quite a different and far more foreboding interpretation. He calls his talk “spiraling into mass extinction.”

  Guy Shepherd (UK)

  Guy Shepherd and his motorbike are a familiar site for those who have roamed the crop circles the past few years. Although relatively new to the phenomenon, Guy has seen around 50 crop circles up close in just three years time. Of course, being a resident of crop circle country, Wiltshire, the Vale of Pewsey to be exact, makes that easier for him. First and foremost, Guy has a passion for people and jewellery. His dedication to this is manifested in his magical home and gallery, The Smithy. Guy uses this base to entertain clients and friends, walk the Wessex downs, motorcycle beyond, take photographs and write novels. His spiritual attachment to the local permanent stone circles and more occasional crop varieties, fuel this haven for the arts, happiness and well being.

  Presentation: “My extraordinary crop circle journey”
  It is fair to say that the crop circle phenomenon changed Guy’s life forever. This talk is about his own journey in life, how he got into crop circles, how it influenced him to write a novel (Circum Navigation) before he had even visited one, how much of his imagined fiction actually came true afterwards and the incredible characters and experiences, both good and bad, he has encountered on his personal visits to over fifty local formations. It is about enthusiasts, researchers, farmers, hoaxers, drone pilots the military etc. This is a truly exciting story.
  The novel “Circum Navigation” can be obtained via Amazon.
  More info about Guy Shepherd and his work can be found at: www.guyandmax.com and www.smithy.gallery

  Roeland Beljon (NL)

  Roeland is a Sociology major and has been working in the field of mobility management and environmental consultancy for over 20 years. has been visiting Wiltshire and the Crop Circles together with his partner Nancy Polet since 1994. In 1995 they joined the Dutch Centre for Crop Circle Studies. A group of croppies that is still going strong today. Roeland has been chairman of the DCCCS for the past 10 years. In 2010 Roeland and Nancy founded Sky High Creations to bring together like minded people. Since then they have organised hundreds of lectures, workshops and symposia on frontier sciences and spiritual growth. The “Night of Crop Circling” is their highlight of the year. 

  Presentation: “The Crop Circle Ghost Phenomenon”
  Every now and again a special kind of crop circle appears. It is not really a crop circle, but the shape of a crop circle that was there the previous year reappears. Sometimes in different crop. Usually the shape is visual because the growth of the crop is disturbed in the spaces where the crop was flattened in the original crop circle. What does that tell us?

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: zoom meeting opens
  8.00 pm CET: Introduction by your hosts Nancy Polet and Roeland Beljon
  8.05 pm CET: Zef Damen
  8.25 pm CET: Mariën Grace
  8.45 pm CET: Rieks Schreuder
  9.05 pm CET: Jerry Kroth
  9.25 pm CET: Guy Sheperd
  9.45 pm CET: Roeland Beljon
  10.05 pm CET: questions and answers
  10.30 pm CET: zoom meeting ends (end time is just an indication)

  Registration
  If you want to attend this on-line event, send us an e-mail at info@skyhighcreations.nl entitled “Night of Crop Circling”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time (usually a day prior to the lecture). You can log on from 20 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559. 
   
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice. 

   

 • Zondag 25 juli 2021, LIVE discussie-bijeenkomst “Covid-Crisis, De Situatie is Onvoorspelbaar” (LIVE in Breda)

  Een tweedeling in de samenleving tekent zich af, in bijvoorbeeld Griekenland en Frankrijk ben je binnenkort niet meer welkom in horeca, musea etc. als je niet gevaccineerd bent. Wat nu?

  Op zaterdag 26 juni jl. hebben we de discussiebijeenkomst “Leven na het NIET nemen van het vaccin georganiseerd”. Daarin was het thema hoe mensen die zich (nog) niet willen laten vaccineren om kunnen gaan met de wereld om hen heen. Daarvoor hebben wij op zaterdag 20 maart een discussiebijeenkomst georganseerd “The Great WE-set, zo gaan we dat doen”, waarin vooral werd besproken hoe het leven voortgang zou kunnen vinden voor hen die geen heil zien in de Great RE-set zoals die door het World Economic Forum wordt gepropageerd.

  Maar in deze tijd gaan de veranderingen snel en de politici draaien voortdurend aan de knoppen. De situatie is onvoorspelbaar. De achtergrond waartegen de bevolking eigen beslissingen moet nemen is verre van constant. Wordt in Engeland op 5 juli nog aangekondigd dat per 19 juli alle restricties gaan vervallen, later in de week werd die keutel al grotendeels weer ingetrokken. Volgens Hugo de Jonge rukt de “Deltavariant” ook in Nederland op. Zijn Nederlandse vakantiegangers straks nog wel welkom in Frankrijk en Spanje? Alle beslissingen grote, zoals wel of niet vaccineren en kleine zoals wel of niet op vakantie gaan staan allemaal op losse schroeven. Argumenten die vandaag gelden, zijn morgen alweer achterhaald.

  Daarom willen we op zondag 25 juli LIVE de discussie voortzetten. Wederom zullen we aan de hand van enkele stellingen gaan praten over de steeds veranderende situatie en hoe kritische burgers daarmee om kunnen gaan. Het idee is dat wederom het publiek voornamelijk aan het woord is en dat we elkaar helpen in het vinden van oplossingen en het uitvoeren daarvan.

  Een element van deze middag is het LIVE samenkomen. We merken dat er behoefte bestaat om samen te komen met anderen die min of meer op dezelfde manier staan tegenover de toestand in de wereld nu. 

  We zullen beginnen met het vaststellen van de situatie op dat moment. Wat is op 25 juli de stand van zaken? Is iedereen om ons heen gevaccineerd? Zijn er beperkingen voor niet gevaccineerden en wat zijn die beperkingen dan? In hoeverre is de wereld verder open gegaan of zijn er alweer versoepelingen terug gedraaid? Vervolgens kunnen we samen bepalen wat de consequenties zijn en hoe we daarmee om gaan.

  Daarna zal er zoals gezged een discussie plaatsvinden aan de hand van vragen en stellingen zoals:

  • Wat gebeurt er met niet gevaccineerden als er toch een verborgen agenda achter het vaccinatieprogramma zit?
  • Wat gaat er gebeuren als Geert Vandebossche gelijk krijgt?
  • Hoe gaat het najaar van 2021 eruit zien? (Deltavariant)
  • Zijn er zoveel mensen gevaccineerd dat niet gevaccineerden met rust worden gelaten?
  • Of komt er toch een vaccinatieplicht? 
  • Worden de restricties toch opgeheven? Of dreigt er een nieuwe lockdown?
  • Wat gaan we doen als de mensen om ons heen ziek worden of onverklaarbaar gedrag gaan vertonen?
  • Privacy wetgeving verhindert dat aan mensen wordt gevraagd of ze gevaccineerd zijn. Maar hoelang blijft dat zo? En wordt die regel niet dagelijks op grote schaal overtreden? Door werkgevers, vrienden, familie en collega’s?
  Programma

  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: introductie en start discussie
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: vervolg discussie
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Als je mee wil discussiëren of juist vooral wil toehoren kun je aanmelden via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “discussiebijeenkomst Breda”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). 

  Locatie
  Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 11 juli 2021, “De Uitverkorenen en hun Slachtoffers”, lezing door Peter den Haring (Breda)

  WE GAAN WEER LIVE!!!
  Na bijna een jaar opgesloten te hebben gezeten mogen we vanaf 26 juni 2021 weer bijeenkomsten organiseren met een onbeperkt aantal gasten. Dat doen we in de grote zaal van de Sacramentskerk in Breda, want daar kun je zelfs met 1,5 meter afstand nog steeds ruim 100 gasten kwijt. Het zal duidelijk zijn dat wij geen deurbeleid gaan voeren en NIET gaan werken met de app van Hugo de Jonge om vast te stellen of je wel of niet gevaccineerd bent of een negatieve test hebt. 

  De Uitverkorenen
  In de spirituele wereld moet je een goede radar hebben om het kaf van het koren te scheiden. Hoe weet je nu of je met een integere goeroe, medium of spiritueel leider te maken hebt? Vele getuigen verklaren dat de hemel voor hen is opengegaan bij bepaalde spirituele voorgangers en anderen doen verslag van ronduit ontluisterdende ervaringen bij dezelfde personen.

  Peter den Haring bezocht in zijn leven talloze bijeenkomsten met mediums en goeroes van diverse pluimage. Ook verbleef hij soms voor langere tijd in hun ashrams met uiteenlopende ervaringen. Inmiddels heeft hij voor zichzelf een sensor ontwikkeld om de zin en onzin van elkaar te scheiden. Gaat het publiek bijvoorbeeld vermoeid naar huis? Is er sprake van niet te verifiëren info? Worden de chanellers echt overschaduwd? Worden er echt sterrenpoorten geopend en is dat wel zo wenselijk? Volgelingen willen graag Speciaal, Anders, Hoger, Verder, Belangrijk en Zuiver zijn. Kan het zijn dat het godellijke helemaal niet houdt van alleen maar goed? Een valse profeet begint met vleierij. Dan wordt je bang gemaakt dat je blokkades, trauma’s en kwetsuren hebt. Vaak worden je rijkdommen of genzende krachten voorspeld. Ook wordt er vaak een gezamenlijke tegenstander geschapen. Blindelings volgen van een nepgoeroe kan het resultaat zijn. Peter is door schade en schande wijs geworden en deelt in de lezing zijn ervaringen.

  Peter den Haring
  Peter den Haring (1946) studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode, aangevuld met de cursus Journalistiek aan het Instituut voor Perswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte als journalist en reclamecopywriter en deed veertien jaar ervaring op in uitvoerend jongerenwerk. Hij was o.m. jarenlang directeur van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje. Een verblijf van ruim twee jaar in de Indiase ashram van Bhagwan ‘Osho’ Rajneesh (tot juli 1981) bracht Peter in contact met uiteenlopende vormen van therapie en meditatie. Daarna was hij twee jaar verbonden aan de Stichting Preventie en Voorlichting Druggebruik en trainde gevangenispersoneel in het omgaan met drugsproblematiek.

  Sinds 1987 werkt Peter als zelfstandig coach en therapeut. Schoolde zichzelf zeer gevarieerd bij (o.m. aura lezen, hypnotherapie, Therapeutic Touch en Shiatsu. Hij liep stage in Rio de Janeiro bij Dr. Zina Voltis Gruzman, een psychiater met een specialisatie op seksuele problematiek en Tantra. Inmiddels heeft Peter zich vooral toegelegd op steun aan overgevoelige mensen (HSP), astrologie en de Chinese Quantum Core Method, een systeem van directe correctie van verzwakkingen via energieaanpassingen in het aurageheugen.

  Van zijn hand verschenen diverse boeken zoals “Het Domino-orakel” en “De Belofte”, een SF Spirituele Fantasy roman over het legendarische Atlantis.

  Verder schreef Peter talloze artikelen voor tijdschriften als Onkruid, Bres, Jonas, Spiegelbeeld, Prana, Bewust Zijn, Educare, Orhtofyto, Leef NU, Happinez, Paravisie en Frontier Magazine.

  Tegenwoordig is Peter redacteur van de gratis internetperiodiek TIJDGEEST MAGAZINE

  Meer informatie over Peter den Haring is te vinden op zijn website:  http://peterdenharing.nl/

  Programma

  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: Lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Peter den Haring persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “De Uitverkorenen”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). 

  Locatie
  Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.