Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 29 januari 2022, “Klank als poort naar de vijfde dimensie en de terugkeer van de Godin”, lezing met klankschalenconcert door Michelle Shanti (Live in Dongen)

  Klank, en vooral de juiste frequenties van verschillende soorten klank, zorgen ervoor dat wij als mens meer contact kunnen maken met het Goddelijke deel in onszelf. Daarnaast heeft klank ook een positief effect op de gezondheid van ons lichaam. Omdat wij voor 70 procent uit water bestaan, en dit water direct met de harmonieuze klanken buiten ons resoneert.

  Van 432 naar 440 Hz
  De huidige muziekstemming van 440 Hz is in Europa in 1939 ingevoerd door de Duitse minister van Volksvoorlichting Joseph Goebels onder het bewind van Adolf Hitler. Oorspronkelijk was de muziek gestemd op 432 Hz. Na de 2de Wereldoorlog is 440 Hz wereldwijd de standaard muziekstemming geworden op radio en televisie en in de gehele muziekindustrie. Dit is niet zonder reden, de nieuwe frequentie maakt het moeilijker voor de luisteraar om in contact te komen met de Ziel en intuïtie.

  Vijfde dimensie
  In deze tijd van ontwaken, van de transitie van de derde naar de vijfde dimensie, is het belangrijk dat we de juiste frequenties van klank inzetten voor heling van trauma’s en voor het verhogen van onze frequentie, zodat we de transitie naar de nieuwe wereld vergemakkelijken.

  De Godin
  Een belangrijk aspect van de overgang naar de vijfde dimensie is de terugkeer van de Godin, waarbij de kracht van water en klank centraal staat. De overgang naar het Aquarius-tijdperk houdt in dat de oude patriarchale samenleving wordt verlaten om plaats te maken voor vrouwelijke kracht en energie. Over de hele wereld staan vrouwen op en ontdekken en activeren het Goddelijke vrouwelijke in zichzelf. Het tumult waarin we in deze tijd leven is de laatste stuiptrekking van de patriarchale samenleving.

  Michelle Shanti
  Michelle Shanti vertelt over de zes lagen van bewustzijn die aangeraakt worden door de juiste frequenties van klank, en hoe die ingezet kunnen worden voor heling van trauma’s en het verhogen van je eigen trillingsfrequentie. Naast het vertellen van verhalen en delen van informatie over de kracht van klank vindt Michelle ervaren heel belangrijk, en geeft ze ook een klankschalenconcert.

  Michelle Shanti is uitgever, schrijfster van o.a. het boek “Godin op Hoge Hakken” en spreker. Ze begeleidt inmiddels alweer twintig jaar vrouwen in hun persoonlijke, spirituele en seksuele ontwikkeling.

  Meer informatie over Michelle Shanti en haar werk vind je op https://michelleshanti.nl/

  Programma (Zaterdag 29 januari 2022)
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Lezing deel I
  15.30 uur: Pauze
  15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  16.45 uur: Gelegenheid om Michelle Shanti persoonlijk te ontmoeten
  17.00 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Klank”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 19 januari 2022, “2044, het mysterie van de vijfde dimensie”, lezing door Robert Bridgeman (Via Zoom)

  Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 13 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme en woont momenteel in het transformatiecentrum Terra Nova, middenin het mysterieuze Katharenland aan de Franse Pyreneeën.

  Robert is, samen met zijn vrouw Monique, de founder van de Bridgeman Foundation. Zijn zielsmissie is om de mensheid te helpen in de kwantumsprong naar de vijfde dimensie.
  “Belangrijke elementen voor mij zijn witte magie, voorouderheling, reïncarnatietherapie, multi-dimensionaliteit, innerlijke alchemie, Christusbewustzijn, het Heilige Vrouwelijke, Moeder Aarde, entiteiten, demonen en lichtwezens”.

  2044
  Het jaar is 2044. De mensheid leeft in een matrix van onderdrukking die is ingezet in het jaar 2020. Onbewust van de krachten die de wereld in hun greep houden, werkt Simon als hooggeplaatst ambtenaar binnen het ministerie van Waarheid in Den Haag. Dan wordt hij ontvoerd door een verzetsbeweging en ontdekt de waarheid. Wat voor krachten besturen de overheid achter de schermen? Welke rol spelen buitenaardse beschavingen in de galactische oorlog waarin de mens speelbal is? Wie houden de mensheid gevangen in steden en afgescheiden van zichzelf, en bovendien van de Bron van alles? Belangrijker nog: waarom? Welke beslissingen moet Simon nemen om de mensheid te bevrijden uit het duister? 2044: een droom, of een nachtmerrie?

  Lezing
  In de lezing zal Robert de verbinding maken met de huidige tijd. Het proces dat de mensheid doormaakt onderweg naar de vijfde dimensie. Het Aquarius-tijdperk is net begonnen. Wat betekent dat voor ons en hoe kunnen we de huidige wereldwijde ontwikkelingen in dit kader plaatsen? Hoewel het boek 2044 fictie is, worden vele zaken beschreven waar de mensheid aan ondergevig is, zoals de krachten die onze overheden besturen, buitenaardse invloeden etc. Natuurlijk is er aandacht voor het licht aan het einde van de tunnel en de groei die we nu kunnen doormaken als we daarvoor kiezen.

  Meer informatie vind je op: https://bridgeman.nl/

  Programma
  19.40 uur: Opening wachtkamer
  20.00 uur: Aanvang lezing
  21.30 uur: Discussie en vragen
  22.00 uur: Einde lezing (eindtijd is indicatief)

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “2044”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 28e Bericht!

  Sky High Creations logo

  Oproep voor de 28e Groeps-meditatie op zaterdag 7 mei 2022.

  Ik roep op om deel te nemen aan een Groeps-meditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

  Uitnodiging Live Meditatie

  Vanaf komende zaterdag, 7 mei 2022 zul je de meditatie ook live mee kunnen maken o.l.v. Nancy in de tuin. Zo kunnen we samen de vibratie nog sterker neerzetten. Participanten die verder weg wonen of in het buitenland kunnen mogelijk waarnemen dat de vibratie omhooggaat.
  Je bent welkom van 19.00 tot 21.00 uur. De meditatie zelf is van 20.00 tot 20.15 uur. Neem zelf een yogamatje o.i.d. mee. Thee, koffie en iets lekkers staan klaar, de kosten zijn € 5,– pp. Als je ter plekke mee wil Mediteren, stuur dan een email naar fc_polet@hotmail.com. Dan ontvang je het adres en aanwijzingen voor het parkeren.
  De wereld heeft jullie nodig!!!

  Huidige situatie

  Op zondag 1 mei jl. was er weer een heel drukbezochte Mars voor Vrede en Vrijheid in Amsterdam. Dat is nog steeds nodig en gezien de grote opkomst realiseert men zich dat ook.
  Wereldwijd duren onwenselijke situaties voort. Het conflict in Oekraïne is daar een voorbeeld van. In Beijing zijn weer corona-maatregelen van kracht, zo zijn bijvoorbeeld complete woonwijken afgegrendeld.
  In de VS is onrust ontstaan na berichten dat Abortus weer verboden zal worden in een deel van de staten. Donald Trump heeft in zijn ambtstermijn drie zeer conservatieve rechters benoemd, naar eigen zeggen met het doel om de abortuswet weer terug te draaien.

  Veel gestelde vragen

  • Moet ik mij aanmelden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
  • Wat als je verhinderd bent?
   Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
  • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
   Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn.

  Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
  • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een Meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

  Het onderwerp van de 28e Meditatie

  De opdracht van deze week is: De Kwaliteiten van de Ingewijde“. 

  Dion, aangepast door Nancy

  De Ingewijde is wat hij/zij is door het bezit van bepaalde basiskwaliteiten die door training zijn geperfectioneerd. Ten eerste moet hij/zij niet egocentrisch zijn, maar een sympathieke relatie hebben met al het leven. Wie occulte Kennis zoekt om te helpen bij het oplossen van de eigen problemen is een stap dichter bij het Pad dan degenen die dat zoeken om de honger naar Kennis te stillen, en zij zijn weer een stap dichterbij dan degenen die Kennis zoeken om Macht te verkrijgen, maar ze zijn nog niet op het pad. Ze kunnen hulp krijgen als er uitzicht is op Spirituele Groei, maar het werk van degenen die trainen voor inwijding is niet om mensen te helpen, maar om hen te leren helpers te zijn. Wie zou zich nou eenmaal aanmelden als slachtoffer van een luchtaanval? Dus wie occulte Kennis zoekt om te helpen bij het oplossen van de eigen problemen zou de dosering weleens te sterk kunnen vinden. Net zoals de oude Hebreeuwse wet die Priesters voorschreef om ongeschonden en foutloos te zijn, zo moeten degenen die zichzelf aanmelden voor de hogere Inwijdingen hun eigen problemen uitgewerkt hebben en in balans zijn voordat ze naar het altaar kunnen komen.
  De Ingewijde wordt herkend aan zijn/haar sereniteit en onpersoonlijke houding ten aanzien van alle relaties in het leven. Hij/zij weet stil te zijn en de krachten die hij/zij in werking heeft gezet het Werk te laten doen. Hij/zij weet het rijpen van de Zielen af te wachten en dringt geen voortijdige groei op. De Ingewijde gaat niet zomaar goed lopen doen; hij/zij zal nooit onuitgenodigd de Spirituele privacy van een ander schenden. Hij/zij handelt bij wat IS, niet bij wat hij/zij doet. Hij/zij werkt aan zichzelf, maakt iets van zichzelf en vervolgens zullen de Krachten die uit hem/haar stralen zonder enige moeite van hem/haar Zegenen en Verlichten. Als hij/zij kalm is, kalmeert hij/zij ook de omgeving. Als hij/zij Wijsheid heeft, nemen degenen in zijn/haar omgeving onbewust dezelfde houding aan en is er geen noodzaak om ongevraagd advies aan te bieden. Omdat hij/zij weet wat Eewigheid betekent en geduldig genoeg is om de tijd haar werk te laten doen. Hij/zij wordt gekenmerkt door twee dingen: de kracht om stil te zijn en te wachten en de kracht om volledig alleen te zijn. Totdat we weten hoe we stil moeten zijn, zowel mentaal als fysiek, kunnen we de Kracht niet aan; en totdat we volledig alleen kunnen zijn in perfecte Balans en Tevredenheid, kunnen we het Werk niet doen dat in polariteit gedaan dient te worden. Tenslotte is de Ingewijde bereid om Werk te doen zonder daar resultaat van te zien en zijn/haar rol te spelen in het Grote Plan dat zich ontvouwt door de eeuwen van planetaire tijd heen.

  Instructies 28e meditatie, zaterdag 7 mei 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

  De Instructies zijn gewijzigd.

  Openen Sacred Space

  Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

  Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

  Stap 2: Denk aan het onderwerp van de Meditatie. Deze week is dat: “De Kwaliteiten van de Ingewijde”. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

  Stap 3:
  Zorg dat je rug recht is;
  Doe je kin iets naar beneden;
  Rol je tong op tegen je gehemelte;
  Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
  Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
  Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
  Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

  Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
  Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
  Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

  Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
  Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

  Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innerlijke Aum.

  Ga ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

  Kom langzaam overeind, open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

  Start van Mahamudra
  Ga op je linkerhiel zitten, druk je rechterknie tegen de buik aan. Handen in elkaar tegen de knie aan en aandrukken tegen de buik. Hierbij 5 x diep in en uitademen door de mond. Niet vergeten, wenkbrauwen omhoog, tong opgerold tegen je gehemelte.
  Adem in door de mond en hou vast. Strek het rechterbeen en zet je linkervoet ertegenaan. Met de rechterhand de tenen vastpakken van je rechtervoet en met de linkerhand het midden van de linkervoet. Adem uit en zo een tijdje strekken terwijl je je concentreert op de linkerhersenhelft.
  Dan voet en been met beide handen masseren. Dan armen weer naar voet strekken, inademen, adem vasthouden en nog even op de linkerhiel gaan zitten, uitademen, nog even rechterknie op dezelfde manier aandrukken en 1 keer diep in en uitademen.

  Door de buik aan te drukken wordt de pancreas gestimuleerd en wordt diabetes tegen gegaan. 5 is het getal van Sekhmet.
  Je beoefent nu Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda naar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

  Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief.

  Stap 5: Open je geest voor de Kwaliteit van de Ingewijde.

  Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De Kwaliteiten van de Ingewijde”.

  Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt.

  Sluiten Sacred Space

  Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

  Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen.

  Volgende Meditatie

  Iedere Meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
  Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

  Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”.

  Veel succes en dank voor je medewerking!

  Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

  Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

   

  • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

  SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

  Hartelijke Groeten,

  Nancy Polet

 • Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 29e Bericht!

  Sky High Creations logo

  Oproep voor de 29e Groeps-meditatie op zaterdag 14 mei 2022.

  Ik roep op om deel te nemen aan een Groeps-meditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden.


  Herhaling

  Vanwege de aanhoudende grote drukte momenteel, herhaal ik de Meditatie van vorige week. Het hoofdstuk Huidige Situatie is deze week daarom niet van toepassing, dus dat laat ik voor deze keer weg. 

    

  Veel gestelde vragen

  • Moet ik mij aanmelden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
  • Wat als je verhinderd bent?
   Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
  • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
   Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn.

   

  Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
  • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een Meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

  Het onderwerp van de 29e Meditatie

  De opdracht van deze week is: De Kwaliteiten van de Ingewijde“. 

  Dion, aangepast door Nancy

  De Ingewijde is wat hij/zij is door het bezit van bepaalde basiskwaliteiten die door training zijn geperfectioneerd. Ten eerste moet hij/zij niet egocentrisch zijn, maar een sympathieke relatie hebben met al het leven. Wie occulte Kennis zoekt om te helpen bij het oplossen van de eigen problemen is een stap dichter bij het Pad dan degenen die dat zoeken om de honger naar Kennis te stillen, en zij zijn weer een stap dichterbij dan degenen die Kennis zoeken om Macht te verkrijgen, maar ze zijn nog niet op het pad. Ze kunnen hulp krijgen als er uitzicht is op Spirituele Groei, maar het werk van degenen die trainen voor inwijding is niet om mensen te helpen, maar om hen te leren helpers te zijn. Wie zou zich nou eenmaal aanmelden als slachtoffer van een luchtaanval? Dus wie occulte Kennis zoekt om te helpen bij het oplossen van de eigen problemen zou de dosering weleens te sterk kunnen vinden. Net zoals de oude Hebreeuwse wet die Priesters voorschreef om ongeschonden en foutloos te zijn, zo moeten degenen die zichzelf aanmelden voor de hogere Inwijdingen hun eigen problemen uitgewerkt hebben en in balans zijn voordat ze naar het altaar kunnen komen.
  De Ingewijde wordt herkend aan zijn/haar sereniteit en onpersoonlijke houding ten aanzien van alle relaties in het leven. Hij/zij weet stil te zijn en de krachten die hij/zij in werking heeft gezet het Werk te laten doen. Hij/zij weet het rijpen van de Zielen af te wachten en dringt geen voortijdige groei op. De Ingewijde gaat niet zomaar goed lopen doen; hij/zij zal nooit onuitgenodigd de Spirituele privacy van een ander schenden. Hij/zij handelt bij wat IS, niet bij wat hij/zij doet. Hij/zij werkt aan zichzelf, maakt iets van zichzelf en vervolgens zullen de Krachten die uit hem/haar stralen zonder enige moeite van hem/haar Zegenen en Verlichten. Als hij/zij kalm is, kalmeert hij/zij ook de omgeving. Als hij/zij Wijsheid heeft, nemen degenen in zijn/haar omgeving onbewust dezelfde houding aan en is er geen noodzaak om ongevraagd advies aan te bieden. Omdat hij/zij weet wat Eewigheid betekent en geduldig genoeg is om de tijd haar werk te laten doen. Hij/zij wordt gekenmerkt door twee dingen: de kracht om stil te zijn en te wachten en de kracht om volledig alleen te zijn. Totdat we weten hoe we stil moeten zijn, zowel mentaal als fysiek, kunnen we de Kracht niet aan; en totdat we volledig alleen kunnen zijn in perfecte Balans en Tevredenheid, kunnen we het Werk niet doen dat in polariteit gedaan dient te worden. Tenslotte is de Ingewijde bereid om Werk te doen zonder daar resultaat van te zien en zijn/haar rol te spelen in het Grote Plan dat zich ontvouwt door de eeuwen van planetaire tijd heen.

  Instructies 29e meditatie, zaterdag 14 mei 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

  De Instructies zijn gewijzigd.

   

  Openen Sacred Space

  Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

   

  Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

   

  Stap 2: Denk aan het onderwerp van de Meditatie. Deze week is dat: De Kwaliteiten van de Ingewijde. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

  Stap 3:
  Zorg dat je rug recht is;
  Doe je kin iets naar beneden;
  Rol je tong op tegen je gehemelte;
  Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
  Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
  Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
  Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

  Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
  Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
  Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

  Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
  Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

  Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innerlijke Aum.

  Ga ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

  Kom langzaam overeind, open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

  Start van Mahamudra
  Ga op je linkerhiel zitten, druk je rechterknie tegen de buik aan. Handen in elkaar tegen de knie aan en aandrukken tegen de buik. Hierbij 5 x diep in en uitademen door de mond. Niet vergeten, wenkbrauwen omhoog, tong opgerold tegen je gehemelte.
  Adem in door de mond en hou vast. Strek het rechterbeen en zet je linkervoet ertegenaan. Met de rechterhand de tenen vastpakken van je rechtervoet en met de linkerhand het midden van de linkervoet. Adem uit en zo een tijdje strekken terwijl je je concentreert op de linkerhersenhelft.
  Dan voet en been met beide handen masseren. Dan armen weer naar voet strekken, inademen, adem vasthouden en nog even op de linkerhiel gaan zitten, uitademen, nog even rechterknie op dezelfde manier aandrukken en 1 keer diep in en uitademen.

  Door de buik aan te drukken wordt de pancreas gestimuleerd en wordt diabetes tegen gegaan. 5 is het getal van Sekhmet.
  Je beoefent nu Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda naar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

  Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief.

  Stap 5: Open je geest voor de Kwaliteiten van de Ingewijde.

  Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: De Kwaliteiten van de Ingewijde.

  Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt.

  Sluiten Sacred Space

  Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

  Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen.

  Volgende Meditatie

  Iedere Meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
  Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

  Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”.

  Veel succes en dank voor je medewerking!

  Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

  Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

   

  SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

  Hartelijke Groeten,

  mr. Nancy Polet

 • Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 27e Bericht!

  Sky High Creations logo

  Oproep voor de 27e Groeps-meditatie op zaterdag 30 april 2022.

  Ik roep op om deel te nemen aan een Groeps-meditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

   

  Live Meditatie

  Vanwege het weer zal de eerste live Meditatie in de tuin plaatsvinden op zaterdag 7 mei 2022. Zie het kopje “Nancy over het onderwerp” voor meer informatie.

   

  Herhaling

  Vanwege de grote drukte de afgelopen weken die ook nog wel even aan zal houden, herhalen wij de Meditatie van vorige week. Het hoofdstuk Huidige situatie is deze week daarom niet van toepassing, dus dat laat ik voor deze keer weg.

    

  Veel gestelde vragen

  • Moet ik mij aanmelden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
  • Wat als je verhinderd bent?
   Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
  • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
   Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn.

  Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
  • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een Meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

  Het onderwerp van de 27e Meditatie

  De opdracht van deze week is: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang“. 

  Dion, aangepast door Nancy

  We zijn dankbaar dat we kunnen zeggen dat als deze Oproep tot Actie wordt ontvangen, ons huis en onze tuin weerbestendig zijn gemaakt. We zullen het probleem hoe we alles weer schoon krijgen overpeinzen, tenzij we intussen opnieuw “gebombardeerd” worden.

  Nancy over het onderwerp

  De Meester van de Rode Straal is Sekhmet, de Egyptische Leeuwengodin, het basis chakra of het Kundalini-vuur. Sekhmet is woedend vanwege de opkomende 3e WO. We moeten nu onze tanden aan de overheid laten zien, zodat ze niet aan de verleiding toegeven om deel te gaan nemen aan deze oorlog.
  Ik nodig onze trouwe participanten uit om vanaf zaterdag 30 april 2022 bij mij in de tuin fysiek deel te nemen aan de Meditatie teneinde de vibratie nog sterker neer te zetten. Participanten die verder weg wonen of in het buitenland kunnen mogelijk waarnemen dat de vibratie omhooggaat.
  Je bent vanaf 7 mei 2022 welkom van 19.00 tot 21.00 uur. De meditatie zelf is van 20.00 tot 20.15 uur. Neem zelf een yogamatje o.i.d. mee. Thee, koffie en iets lekkers staan klaar, de kosten zijn € 5,– pp. Als je ter plekke mee wil Mediteren, stuur dan een email naar fc_polet@hotmail.com. Dan ontvang je het adres en aanwijzingen voor het parkeren.
  De wereld heeft jullie nodig!!!

  Instructies 27e meditatie, zaterdag 30 april 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

  De Instructies zijn gewijzigd.

   

  Openen Sacred Space

  Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

   

  Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

   

  Stap 2: Denk aan het onderwerp van de Meditatie. Deze week is dat: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

   

  Stap 3:
  Zorg dat je rug recht is;
  Doe je kin iets naar beneden;
  Rol je tong op tegen je gehemelte;
  Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
  Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
  Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
  Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. 
  Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

  Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
  Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
  Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

  Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
  Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

  Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innerlijke Aum.

  Ga ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

  Kom langzaam overeind, open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

  Start van Mahamudra
  Ga op je linkerhiel zitten, druk je rechterknie tegen de buik aan. Handen in elkaar tegen de knie aan en aandrukken tegen de buik. Hierbij 5 x diep in en uitademen door de mond. Niet vergeten, wenkbrauwen omhoog, tong opgerold tegen je gehemelte.
  Adem in door de mond en hou vast. Strek het rechterbeen en zet je linkervoet ertegenaan. Met de rechterhand de tenen vastpakken van je rechtervoet en met de linkerhand het midden van de linkervoet. Adem uit en zo een tijdje strekken terwijl je je concentreert op de linkerhersenhelft.

  Door de buik aan te drukken wordt de pancreas gestimuleerd en wordt diabetes tegen gegaan. 5 is het getal van Sekhmet.
  Je beoefent nu Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda naar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

  Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief.

  Stap 5: Open je geest voor het gebruik van de Rode Straal.

  Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang.

  Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt.

  Sluiten Sacred Space

  Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

  Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen.

  Volgende Meditatie

  Iedere Meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
  Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

  Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”.

  Veel succes en dank voor je medewerking!

  Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

  Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

   

  • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

  SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

  Hartelijke Groeten,

  Nancy Polet