Zaterdag 4 mei 2024, “De start van graancirkelseizoen 2024, eerst even terugkijken” lezing door Roeland Beljon (Klein-Dongen)

Doorgaans tref je in april/mei de eerste graancirkels in de koolzaadvelden aan. Vanaf juni vind je vervolgens de eerste graancirkels in tarwe en gerst. Hoe ging dat de afgelopen 2 jaren? Met deze terugblik trappen we het graancirkelseizoen van 2024 af!

In deze lezing zal Roeland alle graancirkels laten zien van de seizoenen 2022 en 2023. Naar aanleiding van de avonturen die hij met zijn partner Nancy Polet heeft beleefd zal hij op een aantal graancirkels dieper ingaan. De lezing zit vol foto’s. Eén van de belangrijkste aspecten van graancirkels is namelijk het visuele element. Ze werken op het onderbewuste. Wat daar zo mooi aan is? Je wordt er vrolijk van! Een ander belangrijk aspect van graancirkels is de verbindende factor, zoals uit het verhaal zal blijken. 

Roeland Beljon
Roeland studeerde Sociologie en is al 13 jaar voorzitter van het Dutch Centre for Crop Circle Studies (DCCCS). Sinds 2010 organiseert samen met zijn partner Nancy Polet lezingen en evenementen op het gebied van spiritualiteit en grenswetenshap. Daarnaast schrijft hij artikelen en geeft lezingen over graancirkels. Sinds 1994 brengt hij elke zomer door in het Engelse Wiltshire om zich in het graancirkelfenomeen onder te dompelen. Samen organiseren Roeland en Nancy de Night of Crop Circling in het plaatse Alton Barnes, midden in het belangrijkste graancirkel gebied ter wereld, Wiltshire. Komende zomer op 31 juli alweer de 10e editie. Ook organiseren zij in opdracht van het Glastonbury Symposium sinds 2022 een jaarlijkse graancirkel dagtour. 

Programma
14.00 uur: Deur open
14.30 uur: Aanvang, lezing deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Lezing deel II
17.00 uur: Gelegenheid om Roeland persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Graancirkels”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Klein Dongen
Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


Donatie
Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.