Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 1 juli 2023, “Healing als visitekaartje voor de spirit” lezing door Isabelle Duchene (Dongen)

  Mocht je twijfelen of je naar deze lezing komt omdat het komend weekend tropisch warm wordt, de zaal is voorzien van airconditioning zodat het binnen aangenaam koel is! 

  Het lijkt bijna onmogelijk in de 21 ste eeuw, maar de spirituele chirurg blijkt als één van de 4 hoekstenen van het spiritisme nog steeds razend populair en vormt een brug naar bekende healers uit onze recente geschiedenis. Wat hebben healers zoals Harry Edwards, Bruno Groening, John of God, Pio en Maria en Jezus van Nazareth gemeen? En wat is healing eigenlijk?

  Healing, één van vele paranormale fenomenen, is binnen het veld van spiritualiteit een populair onderwerp. In de occulte geschiedenis van onze tijd geniet healing voorlopig als enige erkenning van de katholieke kerk, waarvoor het de hoeksteen is voor de herkenning van en mirakel. Spiritueel Medium Isabelle legt uit waar healing binnen het vak mediumschap valt, hoe het zich verhoudt tot algemene bewustwording en energie werk, en legt uit waarom dit onderwerp zo boeiend is. Dat doet ze aan de hand van een portret van enkele bekende healers en spiritueel chirurgen.

  Isabelle Duchene
  Belgisch Medium Isabelle Duchene (50) bekend van het spirituele magazine paravisie woont in Antwerpen. Ze is met een spirituele gave geboren. Sinds de leeftijd van 8 jaar zag Isabelle dingen op voorhand en nam ze mensen waar die anderen niet konden zien. In 1988 is ze begonnen met privé consulten voor vrienden en bekenden en naast haar school kwamen mensen naar haar toe. Bij elk feest, en op school wilde iedereen weten wat ze zag. Haar tante nam haar mee naar beurzen vanaf haar 12de en stilaan wist ze dat dit haar toekomst was, mensen helpen. Vergeet nooit vanwaar je komt zegt Isabelle altijd. We zijn allemaal gelijk. Naast mental en trance medium is zij is ook energetische hulpverleenster en paranormaal mental coach. Ze heeft sinds 1997 een praktijk in Antwerpen en ze reist heel de wereld door om mensen te helpen. Isabelle is recht door zee, en zegt wat ze waarneemt omdat men recht heeft op de waarheid en niks anders. Om zoveel mogelijk ervaring op te doen op de arbeidsmarkt heeft Isabelle eerst jaren in de dienstensector en in fabrieken gewerkt. Daardoor weet ze goed hoe het is om elke dag hard te werken. Mensen helpen heeft Isabelle al heel haar leven gedaan sinds ze klein was. Ze staat altijd klaar om iets te doen voor een ander. Dienstbaarheid is door haar oma erin gepompt. In haar praktijk doe ze verschillende dingen, naast het advies bij levensvragen, kan men altijd rekenen op een goede ondersteunde babbel en doet Isabelle ook aan coaching op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld rouwverwerking in combinatie met mediumschap om mensen bewust te maken dat de dood niet het einde betekent voor een mens. Dierbaren leven tenslotte verder in een andere dimensie. Isabelle levert bewijs voor het voorrtleven van ons bewustzijn na de fysieke dood van het lichaam. Haar hulp is geen vervanging voor medische zorg en Isabelle werkt zo nodig altijd samen met een arts of psycholoog.

  Isabelle is voor een no nonsense aanpak. Ze is zeer spiritueel maar staat met de beide voeten op de grond. Aan de vruchten erkent men de boom zegt ze altijd. Isabelle volgt nog steeds bijscholing in het buitenland en via de spirituele wereld want het leren stopt nooit. Ze ziet ernaar uit je te ontmoeten in de nabije toekomst.

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Programma deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Programma deel II 
  17.00 uur: Gelegenheid om Isabelle Duchene persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Healing”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  De zaal is voorzien van airdonditioning waardoor het klimaat altijd aangenaam is!
  Een fantastische biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   
 • Zaterdag 24 juni 2023, “Opkomen voor de Mensheid, Opkomen voor Soevereiniteit”, lezing door Janneke Monshouwer (Dongen)
   
  Mocht je twijfelen of je naar deze lezing komt omdat het komend weekend tropisch warm wordt, de zaal is voorzien van airconditioning zodat het binnen aangenaam koel is! 
   
  In de huidige tijd is het belangrijker dan ooit dat wij ons bewustzijn verhogen en dat we leren de manipulatie van de grootste media en propaganda van deze tijd te doorzien.
   
  Janneke Monshouwer zegt daar het volgende over:
  “In de VS en de hele Westerse wereld wordt geprobeerd om Donald Trump zwart te maken en weg te werken, in 2016, 2020 – hierbij speelde Corona een grote rol – en voor 2024. 
  Lukt het niet op de ene manier, dan wel via verkiezingsfraude op ongekend grote schaal. 
   
  En dan gaat het niet alleen om Trump, maar om het zwart maken van alle presidenten, politici en ook individuen die opkomen voor soevereiniteit.
  En het gaat natuurlijk ook om het op de knieën krijgen van Rusland en China en alle landen die Rusland en China steunen. 
   
  De bron van deze manipulatie en propaganda wordt georganiseerd, gerund en gefinancierd vanuit Groot Brittannië… , 
  vooral door de topbankiers uit de City of London met steun van Wall Street en hun aanhangers.
   
  Zij doen er alles aan wat ze kunnen om hun eigen vertegenwoordigers in de hele wereld op sleutelposities te kunnen plaatsen om zo hun macht te versterken en hun doelen te realiseren zoals Agenda 2030, inclusief de klimaatdoelen.
   
  Maar het licht wint het van het duister. De Aarde en de mensheid zijn nu ‘in de overgang’ naar een nieuwe tijd. Het is de bedoeling dat we een hogere menselijke beschaving stichten. Dan kan de macht niet meer van bovenaf opgelegd worden, dan is het werkelijk tijd voor “We the People”, zoals dit al staat beschreven in de Amerikaanse Grondwet, die hierin uniek is en een inspiratie is voor de hele wereld.”
   
  Janneke Monshouwer schreef er een boek over: “Trump, Stemfraude en Waarheid” en ze is  bezig aan deel 2.  “Opkomen voor de Mensheid”.
   
  Janneke Monshouwer
  Uit diepe interesse heeft Janneke zich haar hele leven “gespecialiseerd” in alle mogelijke vormen van Leven in Harmonie met de Natuur en Duurzaamheid. Al met al heeft zij zo’n 35 jaar met plezier bij de TV gewerkt: bij de NOS en voor meerdere omroepen. Daarnaast deed zij spirituele opleidingen en cursussen.

  Haar beroep is: filmmaakster, TV programmamaakster en onderzoeksjournalist. Janneke was jarenlang lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, maar die heb heeft ze vaarwel gezegd. Nu is ze lid van de Vereniging van Vrije Journalisten. Zie: https://vvj.nu
  Naast haar vele TV werk bestudeerde Janneke Kunstzinnige Therapie, Biologisch Dynamische Landbouw & Voeding, Gezondheid en Welzijn (Fysiek, Psychisch, Energetisch, Geestelijk), Organische Architectuur (Mens- Kind en Milieu­vriendelijk/Cradle to Cradle)- het Ontzenuwen van oude gedachten- en religieuze- patronen, Opvoeding en Educatie, Nieuwe Energievormen (alles geintegreerd), Anders omgaan met Water, enz.

  Allemaal kennis en skills die van zeer groot belang zijn voor het stichten van een hogere menselijke beschaving.
   
  Meer informatie over Janneke Monshouwer en haar werk vind je op haar website: https://andernieuws.eu/janneke-monshouwer/
   

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Programma deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Programma deel II 
  17.00 uur: Gelegenheid om Janneke Monshouwer persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Mensheid”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  De zaal is voorzien van airdonditioning waardoor het klimaat altijd aangenaam is!
  Een fantastische biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   
 • Donderdag 22 juni 2023 “Hoe nu verder?” Deel 9 in de reeks maandelijkse interactieve zoombijeenkomsten over bewustzijnsontwikkeling met Michiel Koperdraat (Via Zoom)

  Op donderdag 22 juni Hoe 2023 organiseert Sky High Creations de 9e van de reeks maandelijkse  interactieve zoombijeenkomsten o.l.v. Michiel Koperdraat over wat je zal stimuleren om bewuster in het leven te staan. Een steeds groter wordende groep mensen wordt maatschappelijk bewust, gelukkig. Het aantal mensen dat wenst om tot volledig Bewust-Zijn te komen is helaas nog klein. Deze reeks zoombijeenkomsten laat je kennismaken met mogelijkheden op dit gebied. Wat betekent het om werkelijk bewúst te zijn, dus Werkelijk Wakker met hoofdletters W? Wat betekent het om het individuele bewustzijn te ontwikkelen en te verdiepen? Wat betekent het om hier echt mee aan het werk te gaan? Wat vraagt dit van je? Wat moeten we doen en wat moeten we láten?

  Elk onderwerp dat aan bod komt zal leiden tot introspectie en kan aanzetten tot het praktiseren en waarmaken van belangrijke spirituele uitgangspunten. Het kan confronteren, want meer zelfreflectie leidt tot meer zelfkennis en niet alles in ons is ‘leuk’. Het is belangrijk dat we onze krachten ontdekken en vanuit een innerlijk anker steeds vaker autonoom beslissen of stelling nemen en ons niet laten leiden door welke druk van buiten- of bovenaf dan ook. Zo richten we ons meer en meer op zelfexpressie en bloei, want dat is gelukkig makend.

  Michiel zal elke zoom een korte inleiding houden over het thema van die avond. Daarna kan iedereen er zijn/haar visie op geven of vragen stellen, zodat er een inhoudelijke uitwisseling ontstaat waarin alles kan worden gezegd en in z’n waarde gelaten. Het thema wordt van tevoren aangekondigd, dus je kunt je voorbereiden als je dat wilt. Van harte welkom!

  Meer informatie over Michiel Koperdraat en zijn werk: www.zelfkennis.nu & www.universana.nl

  Deel 9, donderdag 22 juni 2023

  Hoe nu verder?

  In deze laatste aflevering over bewustzijnsontwikkeling staat de vraag ‘hoe nu verder?’ centraal. In de acht eerdere afleveringen hebben we kennis kunnen maken met aspecten van onze geest die bewustzijnsontwikkeling in de weg staan, steeds weer en tegen onze zin in. Maar belangrijker: aan bod kwamen de aspecten en mogelijkheden van onze geest die juist een veel helderder bewustzijn mogelijk maken en dan ook nog eens op een vrij eenvoudige wijze. Simpele oefeningetjes, dagelijks herhaald, maken dat onze perceptie van de wereld al gauw radicáál verandert, op een manier die we eerder niet voor mogelijk hadden gehouden.
  Eigenlijk is het dus een kwestie van kiezen: kiezen we voor de vele kleine dagelijkse bewuste inspanning-in-ontspanning-oefeningetjes waardoor ons leven drastisch verandert, of kiezen we ervoor ons te laten voortjakkeren door innerlijke mechanismen (ons ooit aangeleerd en die we niet afleerden) die altijd weer in al onze interacties onder de tafel meespelen. Als we eerlijk en wakker waarnemen zien we dat, zonder te kiezen, vrijwel alle mensen voor het laatste kiezen en dat dit gemeengoed is, ook in onszelf.

  Data
  De zoomsessies zijn steeds op donderdagavond. de volgende data zijn:
  22 juni 2023 

  Programma
  19.55 uur: Wachtruimte open
  20.00 uur: Inleiding door Michiel Koperdraat
  20.30 uur: Vragen, aanvullingen van de deelnemers en discussie
  21.30 uur: Samenvatting en conclusies 
  22.00 uur: Einde (indicatie)

  Aanmelden
  Als je de lezing virtueel wilt bijwonen, dan stuur je een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met als titel “zelfkennis sessie 9”. Je maakt € 10,– pp over op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). Nadat de betaling is ontvangen sturen we je kort van tevoren een link waarmee je vanaf ongeveer 15  minuten voor aanvang aan de meeting kunt deelnemen. Als je nog geen Zoom hebt, dan installeert dat als het goed is ook automatisch met deze link. Als je nog nooit met Zoom hebt gewerkt, probeer dan ruim op tijd het programma te installeren en zorg dat je op tijd bij de meeting aanwezig bent. Je kunt ook bellen met 06 54752559.

  Meerdere sessies volgen?
  Het is natuurlijk het leukste en ook het meest leerzaam als je alle, of in ieder geval meerdere sessies volgt. Als je ineens intekent voor alle 9 sessies t/m juni 2023, dan wordt de prijs 7,50 per sessie. Maak in dat geval € 67,50,– over op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon. We zetten je dan op de lijst voor alle sessies t/m juni 2023. Van de sessies die al geweest zijn ontvang je de opname.

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

   

 • Zaterdag 10 juni 2023, “Van Callanish tot Carnac, van Queen Maeve tot de talloze steencirkels bij Johannesburg”, lezing door Tjeerd Gorter (Dongen)
  Over de megalithische landschapsarchitecten
   
  Als je een nieuw gebied intrekt, richt je dat ook energetisch in door de ‘krachtplekken’ te gebruiken en te versterken door er op de goede plekken stenen te plaatsen. Aarde, kosmos, mens en aarde in balans: onze prehistorische voorouders en speciaal de bouwers van steencirkels, tombes, standing stones en ook piramides, kenden als geen ander het belang ervan. In deze lezing neemt Tjeerd Gorter je mee langs een aantal van hun bijzondere plaatsen. Hoe werken ze, wat hebben ze ons nu te zeggen en welke kennis en lessen laten ‘de ouden’ ons eigenlijk zien? We doen en passant als illustratie ook de volgende onderwerpen aan:
  * Waar kwamen deze volkeren eigenlijk vandaan, en uit welke tijd?
  * Lessen van oude wisdomkeepers, zoals de indianen en de kelten.
  * Een uitstapje langs de mytische Ierse Tuatha de Danann.
   
   
  Tjeerd Gorter
  Tjeerd Gorter is fysisch geograaf, reisleider en intuïtietrainer. Hij organiseerde sinds 2002 vele reizen naar tal van plekken. De Engelse, Ierse en Schotse gebieden hebben zijn voorkeur, maar ook is hij te vinden in het gebied rond Assisi, Malta, Sardinië, Zuid-Afrika, Denemarken en Nederland. Als er maar iets in het landschap en met de energie gebeurt. Alles draait in zijn werk om de aarde: in de milieueffectrapportage om de meetbare aarde, in zijn groepsreizen om het beleven van de aarde. In 2019 bracht hij het boek Leven Land uit. 
  Meer info over Tjeerd Gorter en zijn werk vin je op zijn website: www.splendid-life.nl 
   
   

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Programma deel I
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Programma deel II 
  17.00 uur: Gelegenheid om Tjeerd Gorter persoonlijk te ontmoeten
  17.30 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Megaliet”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Thursday, June 8th 2023, “Crop Circles – Rediscovering the Deeper Story”, talk by Andy Thomas (Zoom)

  It is easy to take the crop circle mystery for granted and to forget the fullness – and sheer strangeness – of the unique and extraordinary journey they have taken us on over the years. In this fresh re-evaluation of circular history, well-known circle and mysteries researcher Andy Thomas explores the development of the amazing designs and the many intriguing and imaginative theories put forward to explain them, whilst also seeing how public attitudes and approaches have been shaped and manipulated by the mainstream media. Yet, the fact is that these intricate shapes which continue to appear in fields each summer still defy total explanation, despite all the scepticism and debate. Overall, this thoughtful and inspiring presentation calls us back to celebrate the fascinating story of the mysterious patterns and the undeniable impact they have had on so many lives, irrespective of what the ultimate answer might be.

  ANDY THOMAS

  Andy Thoms is a leading researcher into unexplained mysteries and is the world’s most prolific writer on crop circles. His many books include the renowned crop circle guide Vital Signs, An Introduction to Crop Circles and the acclaimed The New Heretics, Conspiracies and The Truth Agenda. He also writes on folklore and history and is the author of Christmas: A Short History. Andy regularly organises events on truth and mysteries, including one of Britain’s leading alternative conferences, the Glastonbury Symposium, and he extensively writes and lectures in the UK and around the world. He has made numerous radio and TV appearances on many well-known channels in Britain, the US and abroad. Find out more about Andy’s work at www.truthagenda.org 

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: zoom meeting opens
  8.00 pm CET: start
  9.30 pm CET: questions
  10.00 pm CET: zoom meeting ends (indication)
   
  Registration
  If you want to attend this on-line lecture, send us an e-mail at info@skyhighcreations.nl entitled “The New Heretics”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time. You can log on from 10 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559.
   
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice.
   
  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.