Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 25e Bericht!

  Sky High Creations logo

  Oproep voor de 25e GroepsMeditatie op zaterdag 16 april 2022.

  Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

   

  Huidige situatie 
  Op 12 april werd het ’s avonds na 23.00 uur helemaal stil. Alleen het geluid van vogels was nog te horen naast het geluid van de flakkerende vlammen bij Shell Moerdijk. Het leek een waarschuwing en we zijn ter plekke poolshoogte gaan nemen.
  Het conflict in Oekraïne is veel gecompliceerder dan het op het eerste oog lijkt en de rol van de VS en de Navo is duister. De geschiedenis leert ons dat Westerse troepen zich voornamelijk zonder duidelijke redenen in conflicten mengen, zoals Afganistan, Libanon, voormalig Joegoslavië of onder valse voorwendselen een land binnenvallen zoals Irak. Waar waren die massavernietingswapens ook alweer?
  Op tweede Paasdag zal er weer een Mars voor Vrede en Vrijheid plaatsvinden in Amsterdam. Daar zijn we bij, maar zal Willem Engel daar ook bij kunnen zijn? Of wordt hij vlak voor Pasen voor de 3e keer opgepakt?

    

  Veel gestelde vragen

  • Moet ik mij aanmelden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
  • Wat als je verhinderd bent?
   Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
  • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
   Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

   

  Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
  • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een Meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

  Het onderwerp van de 25e Meditatie

  De opdracht van deze week is: “De Formule van de Rode Straal”. 

  Nancy over het onderwerp

  De Meester van de Rode Straal is Sekhmet, de Egyptische Leeuwengodin, het basis chakra of het Kundalini-vuur. Sekhmet is woedend vanwege de opkomende 3e WO. We moeten nu onze tanden aan de overheid laten zien, zodat ze niet aan de verleiding toegeven om deel te gaan nemen aan deze oorlog.
  Wij nodigen onze trouwe participanten uit om bij ons in de tuin fysiek deel te nemen aan de Meditatie teneinde de vibratie nog sterker neer te zetten. Participanten die verder weg wonen of in het buitenland kunnen mogelijk waarnemen dat de vibratie omhoog gaat.
  Je bent welkom van 19.00 tot 21.00 uur. De meditatie zelf is van 20.00 tot 20.15 uur. Neem zelf een yogamatje o.i.d. mee. Thee, koffie en iets lekkers staan klaar, de kosten zijn € 5,– pp. Als je ter plekke met ons mee wil mediteren, stuur dan een email naar fc_polet@hotmail.com. Dan stuurt Nancy je het adres en aanwijzingen voor het parkeren.
  De wereld heeft jullie nodig!!!

  Instructies 25e meditatie, zaterdag 16 april 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

  De Instructies zijn gewijzigd.

   

  Openen Sacred Space

  Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

   

  Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

   

  Stap 2: Denk aan het onderwerp van de Meditatie. Deze week is dat: “De Formule van de Rode Straal”. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

  Stap 3:
  Zorg dat je rug recht is;
  Doe je kin iets naar beneden;
  Rol je tong op tegen je gehemelte;
  Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
  Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
  Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
  Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

  Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
  Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
  Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. 
  Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

  Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
  Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

  Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innelijke Aum.

  Ga nu ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wekbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

  Kom nu langzaam overeind, Open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

  Start van Mahamudra
  Ga op je linkerhiel zitten, druk je rechterknie tegen de buik aan. Handen in elkaar tegen de knie aan en aandrukken tegen de buik, ellebogen omhoog. Hierbij 5 x diep in en uitademen door de mond. Niet vergeten, wenkbrauwen omhoog, tong opgerold tegen je gehemelte.

  Door de buik aan te drukken wordt de pancreas gestimuleerd en wordt diabetes tegen gegaan. 5 is het getal van Sekhmet.

  Je beoefent nu voor de 10e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda inaar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

  Het oprollen van de tong tegen het gehemelte terwijl je door je mond in en uitademt, heeft vele voordelen. Het zuivert de mond en het voedsel en is goed voor de spijsvertering. Het is de drank van de Yogi’s; zo verkrijg je meer en ander speeksel. Hierdoor krijg je na verloop van tijd meer controle over wat je eet en zegt. Je praat hierdoor ook minder, waardoor je je meer bewust wordt van je emoties. Tenslotte heb je het ook minder warm of koud; het oprollen van je tong houdt het lichaam koel. Bovendien stimuleer je zo je pijnappelklier.

  Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

   

  Stap 5: Open je geest voor de Rode Straal.

   

  Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De Formule van de Rode Straal”.

   

  Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

   

  Sluiten Sacred Space

  Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

   

  Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

   

  Volgende Meditatie

  Iedere Meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
  Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

  Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

  Veel succes en dank voor je medewerking!

   

  Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

  Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

   

  • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

   

   

  SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

   

  Hartelijke Groeten,

   

  Nancy Polet

 • Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 26e Bericht!

  Sky High Creations logo

  Oproep voor de 26e Groeps-meditatie op zaterdag 23 april 2022.

  Ik roep op om deel te nemen aan een Groeps-meditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden.

  Live Meditatie

  Vanaf zaterdag 30 april 2022 kun je ook live aan de Meditatie meedoen bij mij in de tuin. Zie het kopje “Nancy over het onderwerp” voor meer informatie.

   

  Huidige situatie

  Op 2e Paasdag was er een manifestatie voor Vrede en Vrijheid in Amsterdam. Willem Engel was aanwezig en riep op om:
  Je dossier bij de politiie op te vragen en te vernietigen.
  Backups te maken van je social-media accounts;
  Te stoppen met het gebruik van DigiD;
  Van het leven te genieten;
  Gemeenschappen te vormen en te koppelen:
  Nu op te laden en alert te blijven omdat Covid-22 eraan komt.
  In Shanghai is weer een strenge lockdown afgekondigd. Volgens De Andere Krant worden daar kinderen bij hun ouders weggehaald en huisdieren van positief geteste mensen gedood. Ook zijn er voedseltekorten wat leidt tot plunderingen.
  Intussen gaat het conflict in Oekraïne door met dagelijks beelden van bombardementen en vernietiging op TV. Wat de werkelijkheid ook is, het is niet wat ons via de TV wordt voorgespiegeld.

    

  Veel gestelde vragen

  • Moet ik mij aanmelden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
  • Wat als je verhinderd bent?
   Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
  • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
   Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn.

  Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
  • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een Meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

  Het onderwerp van de 26e Meditatie

  De opdracht van deze week is: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang“. 

  Dion, aangepast door Nancy

  We zijn dankbaar dat we kunnen zeggen dat als deze Oproep tot Actie wordt ontvangen, ons huis en onze tuin weerbestendig zijn gemaakt. We zullen het probleem hoe we alles weer schoon krijgen overpeinzen, tenzij we intussen opnieuw “gebombardeerd” worden.

  Nancy over het onderwerp

  De Meester van de Rode Straal is Sekhmet, de Egyptische Leeuwengodin, het basis chakra of het Kundalini-vuur. Sekhmet is woedend vanwege de opkomende 3e WO. We moeten nu onze tanden aan de overheid laten zien, zodat ze niet aan de verleiding toegeven om deel te gaan nemen aan deze oorlog.
  Ik nodig onze trouwe participanten uit om vanaf zaterdag 30 april 2022 bij mij in de tuin fysiek deel te nemen aan de Meditatie teneinde de vibratie nog sterker neer te zetten. Participanten die verder weg wonen of in het buitenland kunnen mogelijk waarnemen dat de vibratie omhooggaat.
  Je bent vanaf 30 april 2022 welkom van 19.00 tot 21.00 uur. De meditatie zelf is van 20.00 tot 20.15 uur. Neem zelf een yogamatje o.i.d. mee. Thee, koffie en iets lekkers staan klaar, de kosten zijn € 5,– pp. Als je ter plekke mee wil Mediteren, stuur dan een email naar fc_polet@hotmail.com. Dan ontvang je het adres en aanwijzingen voor het parkeren.
  De wereld heeft jullie nodig!!!

  Instructies 26e meditatie, zaterdag 23 april 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

  De Instructies zijn gewijzigd.

   

  Openen Sacred Space

  Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

   

  Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

   

  Stap 2: Denk aan het onderwerp van de Meditatie. Deze week is dat: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

  Stap 3:
  Zorg dat je rug recht is;
  Doe je kin iets naar beneden;
  Rol je tong op tegen je gehemelte;
  Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
  Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
  Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
  Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. 
  Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

  Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
  Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
  Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

  Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
  Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

  Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innerlijke Aum.

  Ga ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

  Kom langzaam overeind, open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

  Start van Mahamudra
  Ga op je linkerhiel zitten, druk je rechterknie tegen de buik aan. Handen in elkaar tegen de knie aan en aandrukken tegen de buik. Hierbij 5 x diep in en uitademen door de mond. Niet vergeten, wenkbrauwen omhoog, tong opgerold tegen je gehemelte.
  Adem in door de mond en hou vast. Strek het rechterbeen en zet je linkervoet ertegenaan. Met de rechterhand de tenen vastpakken van je rechtervoet en met de linkerhand het midden van de linkervoet. Adem uit en zo een tijdje strekken terwijl je je concentreert op de linkerhersenhelft.

  Door de buik aan te drukken wordt de pancreas gestimuleerd en wordt diabetes tegen gegaan. 5 is het getal van Sekhmet.
  Je beoefent nu Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda naar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

  Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief.

  Stap 5: Open je geest voor het gebruik van de Rode Straal.

  Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: Het gebruik van de Formule van de Rode Straal als een daad van dienstbaarheid aan het algemeen belang.

  Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt.

  Sluiten Sacred Space

  Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

  Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen.

  Volgende Meditatie

  Iedere Meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
  Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

  Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”.

  Veel succes en dank voor je medewerking!

  Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

  Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

   

  • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

  SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

  Hartelijke Groeten,

  Nancy Polet

 • Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 24e Bericht!

  Sky High Creations logo

  Oproep voor de 24e GroepsMeditatie op zaterdag 9 april 2022.

  Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

   

  Huidige situatie 
  In Nederland werd Willem Engel op donderdag 31 maart 2022 vrijgelaten om op 3 april 2022 weer gearresteerd te worden voor schending van de voorwaarden voor vrijlating. Hij was op weg naar de demonstratie in Nijmegen waar hij zou speechen. Hij werd al snel weer vrijgelaten omdat de beschuldiging ongegrond was.
  Uit recent vrijgegeven overheidsdocumenten (Wob verzoek) blijkt dat Hugo de Jonge liever afdrukken van zijn email en/of zijn privé emailadres gebruikte dan zijn officiële emailadres van het ministerie. Daardoor is zijn email-geschiedenis niet meer te traceren. Dat is uiteraard illegaal.
  Wereldwijd willen overheden en mainstream media ons doen geloven dat de covid-crisis voorbij is. Ze proberen ons af te leiden met berichten over het conflict in Oekraïne. Dat lijken totaal verschillende dingen, maar er zijn verbluffende overeenkomsten. Beide situaties worden omschreven als overmacht, waardoor de angst wordt aangewakkerd. Het volk gaat dan vragen om harde maatregelen waarbij grondrechten en autonomie zomaar worden opgegeven.

    

  Veel gestelde vragen

  • Moet ik mij aanmelden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
  • Wat als je verhinderd bent?
   Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
  • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
   Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

   

  Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de Meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
  • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor Spirituele Groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

  Het onderwerp van de 24e Meditatie

  De opdracht van deze week is: “De Idealen die de Archetypische Ideeën doen ontstaan en de Evolutionaire Kracht richting geven en controleren”. 

  Dion, aangepast door Nancy:
  “In onze laatste Meditatie hebben we de Meesters gevraagd om de toegewijde participanten en hun Sacred Spaces te zegenen en te beschermen. In deze Meditatie hebben we de ironische taak om onze participanten te laten weten dat we ‘eruit gebombardeerd’ zijn, maar zonder slachtoffers. Dus kunnen we volhouden dat de Invocaties op z’n minst deels succesvol waren.
  De Meditaties worden zoals gebruikelijk verricht ondanks de ‘incidenten’ en er was een prachtig gevoel van Serene Rust. ‘Geschrokken’ participanten merkten de Rustgevende Atmosfeer op.
  Iedereen is Sereen en Vrolijk en redelijk onaangeroerd door hun ervaringen. Wij denken dat best gezegd mag worden dat de Methode van Hersentraining en Gedachtenbeheersing in de Meditaties zijn nut bewezen heeft.
  Onze participanten willen misschien weten dat ondanks dat ‘alles van het altaar in het Heiligdom werd gegooid’, ‘het beeld van de opgevaren Meester’ op zijn voetstuk is blijven staan, ook al was het helemaal naar de rand geschoven.”

  Nancy over het onderwerp
  Kort geleden werd ons bevestigd dat een Sleutelfiguur in ons leven ons snel zal verlaten, maar hij bleek bedrogen te zijn.
  Daarnaast bleek vorige week een belangrijke relatie die niet goed functioneerde geen levensvatbaarheid meer te hebben. Dat betekent vrijheid voor de mensen die de relatie tegen beter weten in, in stand probeerden te houden.
  Toen Willem Engel opnieuw werd gearresteerd op weg naar de demonstratie in Nijmegen waar hij gepland had te spreken, hebben wij met extra vastbeslotenheid gemarcheerd voor de Vrijheid van Meningsuiting. Ondans de schok van het nieuws van de arrestatie was er een feest gaande in Nijmegen, waar we nog een jaar op voort kunnen.

  Instructies 24e meditatie, zaterdag 9 april 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

  De Instructies zijn gewijzigd.

   

  Openen Sacred Space

  Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

   

  Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

   

  Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De Idealen die de Archetypische Ideeën doen ontstaan ende Evolutionaire Kracht richting geven en controleren”. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

  Stap 3:
  Zorg dat je rug recht is;
  Doe je kin iets naar beneden;
  Rol je tong op tegen je gehemelte;
  Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
  Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
  Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende Meesters (zie de Meditatie 21).
  Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende Meesters.

  Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
  Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
  Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. 
  Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

   

  Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
  Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

  Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innelijke Aum.

   

  Ga nu ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wekbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

  Kom nu langzaam overeind, Open je ogen en staar met een onthechte blik in het niets. Blijf iets omhoog kijken. Vergeet niet je wenkbrauwen op te trekken, je kin iets naar beneden te doen en je tong op te rollen tegen je gehemelte.

  Je beoefent nu voor de 10e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda inaar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

  Het oprollen van de tong tegen het gehemelte terwijl je door je mond in en uitademt, heeft vele voordelen. Het zuivert de mond en het voedsel en is goed voor de spijsvertering. Het is de drank van de Yogi’s; zo verkrijg je meer en ander speeksel. Hierdoor krijg je na verloop van tijd meer controle over wat je eet en zegt. Je praat hierdoor ook minder, waardoor je je meer bewust wordt van je emoties. Tenslotte heb je het ook minder warm of koud; het oprollen van je tong houdt het lichaam koel. Bovendien stimuleer je zo je pijnappelklier.

  Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

   

  Stap 5: Open je geest voor de Idealen.

   

  Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De Idealen die de Archetypische Ideeën doen ontstaan en de Evolutionaire Kracht richting geven en controleren”.

   

  Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

   

  Sluiten Sacred Space

  Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

   

  Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

   

  Volgende Meditatie

  Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
  Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

  Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

  Veel succes en dank voor je medewerking!

   

  Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

  Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

   

  • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

   

   

  SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

   

  Hartelijke Groeten,

   

  Nancy Polet

 • Saturday December 18th 2021 “Krampus”, Lecture by Geraldine Beskin (Via Zoom)

  Krampus is scary, Krampus is old, smelly and horrible. He does nasty things – and yet, he is oh, so trendy. Explore the long history of this very European monster who has become a darling in the Folk Horror world. 

  Especially interesting for Dutch people as Krampus is the handsman of “Sinterklaas”, whom was later transformed to Santa Claus or father Christmas in most of the Western world. Sinterklaas, nowadays is only celebrated in The Netherlands and Belgium. For most of the recent history this helper of Sinterklaas was known as “Zwarte Piet”, a man in colorful clothing with a black face from climbing up and down the chimneys. There appear to be many similarities between the way Christmas and Sinterklaas are celebrated and the history of Santa Claus and his handsman Krampus. Strangely, the roots of these celebrations lie in Austria, where Santa Claus and his handsman Krampus were first described.

  Geraldine Beskin of London’s The Atlantis Bookshop enjoyed researching this small piece of folk history that shows a centuries old unbroken line of celebration. Her Talk is fully illustrated and she looks forward to hearing of any encounters you may have had with Krampus.

  Geraldine comes from a family of magicians and is one of the worlds leading experts on magic. Together with her daughter Bali she owns the worlds best bookshop on magic, The Atlantis Bookshop in London, that was founded in 1922. Her family has been running this mecca of magic for over 60 years. It is an institution in the heart of London, just a stonethrow away from The British Museum in Museumstreet.

  Geraldine has been fortunate to know many of the teachers and authors who updated the language and attitudes towards magic and took it from the Medieval and Victorian times through the Swinging Sixties and beyond. As a bookseller, Geraldine has been able to research many subjects in and around the field of magic. Geraldine has many great stories to tell.

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  8.20 pm CET: zoom meeting opens
  8.30 pm CET: start
  10.00 pm CET: questions
  10.30 pm CET: zoom meeting ends
  Registration
  If you want to attend this on-line lecture, send us an e-mail at info@skyhighcreations.nl entitled “Krampus”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time. You can log on from 10 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559.
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice.
  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.

 • “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Verkorte Workshop door mr. Nancy Polet (Oud-Beijerland)

  Sekhmet in het British Museum
  Nancy Polet had in de zomer van 2016 een zeer indringende en persoonlijke mystieke ervaring met de Egyptische Godin Sekhmet in het British Museum in Londen. 
  Nancy voelde de drang een bezoek te brengen aan The Egyptian Hall van The British Museum. Eenmaal ter plaatse zoog een enorm beeld van de Godin Sekhmet haar naar zich toe. Nancy’s adem stokte en haar partner Roeland zag haar schrikken. Een ongrijpbaar diepe herinnering kwam boven. Nancy kende dit beeld en voelde een enorme bezitterigheid. Ze voelde duidelijk: “Ze is van mij en ik ben van Haar”. Nancy’s tranen begonnen te stromen en ze kon niet ophouden Haar in de ogen te kijken. Ze ervoer een bewustzijn en een enorm troostende liefde. Voor Nancy was dit beeld “levend” en bezield. 
  In de jaren daarna kreeg Nancy veel informatie en vele downloads van Sekhmet. Begin 2020 werden de downloads haar te zwaar en hield ze Sekhmet op afstand. Vervolgens belandde ze in “De Donkere Nacht van de Ziel”. Inmiddels is Nancy als herboren uit deze periode ontwaakt en is de connectie met Sekhmet onder de voorwaarde van wederzijds respect hersteld.
  Eind 2021 ging Nancy door een Spirituele Crisis, in feite een Kundalini-Ontwaking. Door deze ervaring zijn haar zintuigen verscherpt en ervaart ze de wereld vanuit een helder weten.

  Voortdurend onderzoek naar Sekhmet
  Naar aanleiding van deze en andere persoonlijke ervaringen doet Nancy grondig onderzoek naar Sekhmet, gebaseerd op vele Egyptologische boeken en geschriften, spirituele boeken, channelings en overleveringen, maar ook op basis van diverse gesprekken met gelijkgestemde mensen.
  Sekhmet is door Egyptologen niet uitgebreid bestudeerd, terwijl Zij de krachtigste en belangrijkste Egyptische Godin is. Op spiritueel gebied worden er steeds meer spirituele boeken over Sekhmet gepubliceerd. De schrijvers getuigen allemaal van persoonlijke spirituele ervaringen met een “levende” Sekhmet, zowel in Karnak als in diverse musea, met name het British Museum.
  Daarnaast verschijnen op facebook steeds meer aan Sekhmet gewijde pagina’s waar mensen ervaringen kunnen delen.

  De huidige crisis op aarde
  Sekhmet is de originele kracht die de schepping bestuurt. Ze is het vrouwelijke deel van de Zon. In tijden van chaos komt Sekhmet naar de aarde om deze weer in balans te krijgen door de chaos weg te branden om plaats te maken voor nieuwe energie en hogere frequenties. Je zou kunnen zeggen dat Sekhmet in deze tijd flink aan het huishouden is.
  Maar ook laat ze Haar bezoekers door een transformatie gaan. In dat geval verslindt Ze als het ware alles wat mensen in hun leven willen veranderen, waarna heling plaatsvindt, de gezondheid zich herstelt en/of men de uitdagingen van deze tijd aan kan. Nancy heeft dit proces aan den lijve ondervonden.
  Sekhmet is dus zowel een vernietiger als een healer, maar staat vooral voor vrouwelijke kracht. Na duizenden jaren patriarchaat heeft de wereld dringend behoefte aan vrouwelijke kracht, zodat de huidige situatie in de wereld drastisch kan verbeteren.
  Sekhmet trekt mensen aan die het nodig hebben om in hun kracht te gaan staan en hun rug recht te houden. 

  Inhoud workshop 
  Nancy zal haar persoonlijke ervaringen en onderzoek naar Sekhmet delen, ondersteunt door prachtige foto’s en video’s. Er zijn diverse manieren waarop je Sekhmet om hulp en kracht kunt vragen om niet in de angst te schieten gedurende de huidige crisis. De benodigde attributen om dit te beoefenen zullen hiervoor uitgereikt worden.

  Geleide-meditatie
  De lezing zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de “levende” energie van Sekhmet te ervaren.
  Nancy heeft meerdere lezingen over Sekhmet gegeven in binnen- en buitenland. De ervaring leert dat vele mensen die zich aangetrokken voelen tot Sekhmet tijdens de geleide-meditatie een persoonlijke boodschap van Haar ontvangen. Dit varieert van persoonlijk relevante informatie, een spiritueel cadeautje of een aai van de poot van een leeuw over het gezicht. Sekhmet heeft een boodschap voor iedere aanwezige.
  Iedere deelnemer krijgt een kopie van de geleide-meditatie mee naar huis zodat men de meditatie thuis kan herhalen.

  Programma
  13.00 uur: Ontvangst
  13.15 uur: Sekhmet: theorie
  14.15 uur: Thee- en koffiepauze
  14.30 uur: Sekhmet: praktijk
  15.15 uur: Vragen en opmerkingen
  15.30 uur: Thee- en koffiepauze
  15.45 uur: Geleide meditatie
  16.15 uur: Napraten
  16.45 uur: Borrel
  17.00 uur: Sluiting 

  Artikelen en videoregistratie
  Hieronder vind je het artikel “Als Sekhmet tot je spreekt” in het maart/april nummer 2017 van Frontier Magazine en in het februari-nummer van het tijdschrift Paravisie van 2019 alsmede het artikel “De laatste brul van de Witte Leeuw” in Paravisie van december 2019. Tenslotte staat er een link naar de videoregistratie die in 2017 is gemaakt van de lezing “When Sekhmet becomes alive” door Miles Johnston van The Bases Project. Klik op de afbeelding om de artikelen te lezen of de video af te spelen.

  “Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van maart/april 2017.

  “Als Sekhmet tot je spreekt” in het tijdschrift Paravisie van februari 2019.

  “De laatste brul van de Witte Leeuw” in het tijdschrift Paravisie van december 2019.

  The Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” on Youtube:

  Nancy Polet
  Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze workshop is vereist. Heb je interesse? Meld je dan snel aan; het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Stuur een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Sekhmet”. De kosten bedragen € 50,– per persoon. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 50,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559