Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zondag 4 september 2022 Verdiepingsdag “Natuurwezens: Contact met de Natuur”, workshop door Peter Toonen (Strijen)

  Verdiepingsdag n.a.v. lezing en boek Opgesloten in een piramide
  Op deze dag gaan we dieper in op de krachten die onze planeet gevangenhouden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd, en hoe wij ons hiervan kunnen bevrijden.
  Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Naast het delen van praktische tips en informatie zal er gewerkt worden met ervaringsgerichte oefeningen.

  Contact met de natuur
  Thema van deze verdiepingsdag is ‘contact met de natuur’.
  We gaan contact maken met de natuurwezens, in het bijzonder die van de planten omdat zij altijd buiten het matrixveld hebben bestaan en ons kunnen helpen hieraan te herinneren.

  Daarnaast maken we contact met de natuur in onszelf via ons (fysieke) lichaam om zo ons immuunsysteem (de natuurkracht in onszelf) te versterken en ons lichaam actief te beschermen tegen negatieve en onnatuurlijke krachten zoals die van wifi en 5G.

  Een klein deel van de dag zal zich in de buitenlucht (in de tuin van de locatie) afspelen.

  Tenslotte gaan we een tijdreis maken door onze DNA, terug naar voorouders en de geschiedenis van onze Aarde en een oefening over hoe jij je toekomst en die van onze planeet ziet/wil zien.

  Peter Toonen
  Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al dertig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.
  In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
  In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal. Momenteel geeft hij losse workshops en lezingen en heeft hij een eigen coachingpraktijk.

  In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’.
  In het afgelopen jaar is hij actief geworden bij allerlei nieuwe media (Vereniging Vrije Journalisten, Café Weltschmerz, Onafhankelijke Pers Nederland, De Andere Krant, enzovoort) en veel bezig geweest met het opzetten van lokale initiatieven tbv wat wordt genoemd ‘de parallelle samenleving’, ofwel ‘de nieuwe Aarde’.

  Zijn motto is
  “Hou het simpel”. Maar ook: “De enige werkelijke groei is die van bewustzijn”.

  Deze lezing wordt georganiseerd door Infinite Source Creations

  Programma
  9.30 uur: Inloop
  10.00 uur: Aanvang
  13.00 uur: Lunch
  17.00 uur: Borrel
  17:30 uur: Sluiting

  Aanmelden voor deze workshop kan door een mail te sturen naar fc_polet@hotmail.com onder vermelding van “Natuurwezens”. De kosten bedragen € 95,– per persoon inclusief koffie/thee en kleine versnaperingen, exclusief lunch. Je aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

  Locatie:
  Nieuwestraat 58
  3291 AS Strijen

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Zaterdag 27 augustus 2022, “De Dromen van Igor”, door Igor Eeckhaut (Dongen)

  Igor Eeckhaut (1979) is onder andere vertaler. Hij heeft Interculturele Communicatie gestudeerd alsmede Communicatie en medicinale kruiden. Sinds zijn jeugd is hij gefacineerd door de mysteriën van het leven. Al op jonge leeftijd had hij voorspellende dromen alsmede telepatische en helderziende gaven. Ook was hij gefacineerd door de natuur en buitenaards leven. Tijdens zijn studie ontdekte Igor de kunst van het ecstatisch dansen en de wereld van de psychedelica. Dat stelde hem in staat om diepgaande kennis te verwerven over realiteit en taal. Na zijn studie begon hij te reizen en tijdens zijn eerste grote reis naar Mexico en Guatemale kreeg hij een intense shamanistische inwijding van de Quiché-Maya in Palenque. Daarbij ontdekt hij de geheimen van de Galactische oplijning van ons zonnestelsel. Om zijn inzichten met de mensheid te delen schrijft hij zijn eerste boek ‘Talen van de Dageraad’ en organiseert meerdere shamanistische festivals en conferenties in België tussen 2007 en 2013.

  De Dromen van Igor
  Dit bizarre verhaal begint in de avond van 28 Juli 2010 in Alton Barnes, waar Igor en een vriend een ontmoeting hebben met drie plasma bollen die vlak voor hun ogen veranderen in mensachtige figuren. Eerder die avond hadden zij een lezing bezocht van Andrew Collins in de Coronation Hall in Alton Barnes. Ik (Roeland Beljon) was daar ook bij al hebben wij elkaar pas 12 jaar later leren kennen.
  Wat eerst een hallucinatie leek, zou al snel heel tastbaar worden in het dagelijks leven. Igor zal vertellen over de achtbaan die zijn leven sinds die dag is en welke rol graancirkels daarin spelen.
  Meer info: https://www.hallu-cygns.com/who 

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Lezing deel I
  15.30 uur: Pauze
  15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  16.45 uur: Gelegenheid om Igor Eeckhaut persoonlijk te ontmoeten
  17.00 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Igor Eeckhaur”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. Henriëtte houdt speciaal voor ons deze winkel open na afloop van de lezing!
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 24 september 2022, “De graancirkels van 2022, alles draait om Manifestatie”, lezing met harpconcert door Roeland Beljon en Fraukje Ramona Weishaupt (Overberg, bij Veenendaal)

  Zoals alles altijd in beweging is, is ook het graancirkelfenomeen aan verandering onderhevig. De aantallen graanicrkels die we nog steeds met name in de Zuid-Engelse graanvelden aantreffen nemen af. Maar het plezier dat je aan graancirkels kunt beleven is nog altijd even groot. Je moet alleen je horizon verbreden en op een andere manier met het fenomeen omgaan. Meer interactie, co-creatie, manifestatie en muziek.

  De afgelopen zomer was Manifestatie het hoofd-thema. Roeland en Fraukje vertellen elk vanuit hun eigen perspectief welke rol Manifestatie voor hen gespeeld heeft in de beleving van de graancirkels. Roeland laat alle graancirkels van 2022 de revue passeren, maar ook alle graancirkels van de afgelopen decennia waarin Manifestatie een rol heeft gespeeld. Fraukje laat zien hoe ze de reizen van haar leven heeft gemanifesteerd compleet met graancirkels, ufo’s, orbs en natuurlijk Synchroniciteiten. Tussendoor betovert ze het publiek met haar harp. Samen staat ze stil bij het fenomeen Manifestatie en hoe je dat in je eigen leven kan inzetten.

  Voorproefje: een fragment van de compositie “Evoke” van Fraukje Ramona Weishaupt

  Een verhaal over graancirkels, reizen en manifestatie gelardeerd met harpmuziek.

  Fraukje Ramona Weishaupt
  Fraukje studeerde aan het conservatorium in Amsterdam en is professioneel musicus. Ze maakt vast onderdeel uit van de formatie Jyoti Verhoeff als klarinettist. Fraukje heeft haar hele leven al een sterke hang naar Glastonbury en the Isle of Avalon. Dat zie je o.a. aan hoe ze zich kleedt en dat hoor je aan haar muziek. Ze neemt je zo mee naar The Mists of Avalon. Een van haar grote passies is harp spelen op mystieke plekken. Als je geluk hebt en je bent op de juiste plek kan je Fraukje met haar harp aantreffen als zeemeermin op een rots tussen de golven. 

  Roeland Beljon
  Roeland studeerde Sociologie en is voorzitter van het Dutch Centre for Crop Circle Studies (DCCCS). Hij organiseert samen met Nancy Polet onder de namen Sky High Creations en Infinite Source Creations lezingen en evenementen op het gebied van spiritualiteit en grenswetenshap. Daarnaast schrijft hij artikelen en geeft lezingen over graancirkels. Sinds 1994 brengt hij elke zomer door in het Engelse Wiltshire om zich in het graancirkelfenomeen onder te dompelen.

  Programma
  12.30 uur: Ontvangst
  13.00 uur: Programma deel I
  14.00 uur: Pauze
  14.30 uur: Programma deel II 
  15.30 uur: Gelegenheid om Roeland en Fraukje persoonlijk te ontmoeten
  16.00 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Manifestatie”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  Cliqfrequecy
  Dwarsweg 45-13D
  3959 AE Overberg
  Let op! Voorbij de 2e slagboom op het terrein helemaal naar achter doorrijden en naast gebouw 13D op het gras parkeren naast het schuurtje.

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Thursday October 13th 2022, “Ball Lightning, Orbs, and Coherent Matter in Paranormal Phenomena: Crop Circles, UFOs, and Cryptids”, talk by dr. Simeon Hein (Zoom)

  Simeon Hein
  Dr. Simeon Hein is a former professor of statistics and research methods. He came across the idea of remote viewing in 1996 and took a class as an open-minded skeptic. The surprisingly positive training results convinced Dr. Hein that a large area of scientific knowledge is withheld from public discussion. Subsequently, he established the non-profit Institute for Resonance, began teaching remote viewing classes in Boulder, Colorado, and continues to teach online. He also became interested in crop circles, UFOs, and extraterrestrials. 

  Paranormal phenomenaIn this talk Simeon will look at the UFO/Bigfoot connection and some fundamental characteristics common to paranormal phenomena, such as strange lights and orbs, sudden camera and battery failure, rapid temperature changes, and space-time distortions. He will show how these specific experiences relate to coherent matter and research in low-energy nuclear reaction (LENR), also known as cold fusion. Simeon will explain how witness descriptions and encounters with Bigfoot support these ideas as discussed in his new book, Dark Matter Monsters: Cryptids, Ball Lightning, and the Science of Secret Lifeforms. 

  Programme (CET, Central European Time, Amsterdam)
  7.40 pm CET: waiting room opens
  8.00 pm CET: start
  9.30 pm CET: questions and discussion
  10.00 pm CET: zoom meeting ends (approximately)
   
  Registration
  If you want to attend this on-line lecture, send us an e-mail at info@skyhighcreations.nl entitled “Paranormal Phenomena”. Transfer € 15,– pp to NL78 ABNA 0467074526 to R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). After payment we send you the link to the zoom meeting in due time. You can log on from 10 minutes before the lecture starts. If you don’t have zoom installed just yet, this link will automatically install it for you. If you have never used zoom before, install it well before the lecture and log on early. If you run into trouble call us at +31 (0) 6 54752559.
   
  Payment from outside The Netherlands
  To receive payment from abroad, we use paypal. Send an e-mail to info@skyhighcreations.nl and we will send you a Paypal invoice.
   
  Newsletter
  If you want to receive our Dutch newsletter, please subscribe here: nieuwsbrief.
  For the international newsletter, send an email to info@skyhighcreations.nl.

  Or give us a call: +31 (0) 6 54 752 559.

   

 • Geannuleerd! Zaterdag 8 oktober 2022, “Het huidige tijdsgewricht volgens de Maya kalenders en wat ons nu te doen staat”, lezing door Peter Toonen (Dongen)

  Vanwege onvoorziene omstandigheden moeten wij helaas deze lezing annuleren. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt persoonlijk bericht.

  Maya’s
  Peter Toonen laat zien dat de tijd waarin we nu leven, een tijd van grote veranderingen, al duizenden jaren geleden ‘voorspeld’ was en vastgelegd werd in verschillende kalenders van de Maya’s. Hoe kwamen de Maya’s aan hun kennis? Wat vertellen ons die kalenders over het nu? 

  Deze tijd is een uitnodiging om een eigen script te gaan schrijven vanuit onze innerlijke menselijke kracht, de kracht van het hart, en hiernaar te gaan leven.
  Er kan komende jaren een duidelijke scheiding ontstaan tussen cyborgs en vrije mensen, tussen kunstmatig en natuurlijk leven. Waar sta jij? Wat is de invloed van de buitenaardsen die de huidige matrix hebben geconstrueerd, wat zijn hun plannen en hoe kunnen wij ons hiervan bevrijden?

  Peter Toonen
  Peter (Hilvarenbeek, 1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van tien boeken en vele artikelen, aanvankelijk over de Maya kalenders. Al meer dan dertig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.

  In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.

  In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal. Hij heeft een praktijk in persoonlijke coaching en geeft regelmatig lezingen en workshops.

  In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’.

  In de afgelopen twee jaar was hij betrokken bij het op een ‘veilige’ manier organiseren van lokale en landelijke bijeenkomsten ten behoeve van de parallelle samenleving. Daarnaast is hij interviewer bij Café Weltschmerz, medeoprichter en lid van de Vereniging van Vrije Journalisten en actief lid van het team We Gaan Het Zelf Doen.  

  Ook was hij spreker op diverse grote manifestaties zoals die van Vrouwen voor Vrijheid en was hij medeoprichter van de Vereniging van Vrije Journalisten (VVJ). Hij is al dertig jaar schrijver voor diverse tijdschriften en van een tiental boeken. Tegenwoordig is Peter interviewer voor Café Weltschmerz en te zien in podcasts zoals Poppencast en Dutch Matrix.

  Peter’s laatste boek ‘Opgesloten in een piramide’ was een tijdje uitverkocht en is onlangs in een grote oplage herdrukt. Het boek zal ook verkrijgbaar zijn bij de lezing.

  Volgens Peter is de enige werkelijke groei die van bewustzijn.
  Zijn motto is Hou het simpel!

  Programma
  14.00 uur: Ontvangst
  14.30 uur: Lezing deel I
  15.30 uur: Pauze
  15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
  16.45 uur: Gelegenheid om Peter Toonen persoonlijk te ontmoeten
  17.00 uur: Sluiting

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Maya’s”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Locatie
  Natuurlijk Henriëtte
  Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. Henriëtte houdt speciaal voor ons deze winkel open na afloop van de lezing!
  Klein Dongenseweg 81
  5106 AB Dongen

  Nieuwsbrief
  Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.