Zondag 18 mei 2014, Workshop “Sjamanic Seeing” met Heather Clewett en Bert Janssen

banner11nl

Sjamanic Seeing of Tracking

HEATHERSjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zichtvermogen lijkt daarbij op Remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren.

Deze dag zul je leren zelf je Assemblage Point te manipuleren en leer je te zien zoals de Sjamanen zien. Daarbij komen ook de verschillende niveaus van kijken aan de orde, serpent, jaguar, hummingbird en eagle. Je  zult vele oefeningen doen. We zullen online materiaal ter beschikking stellen waarmee je zelf kunt oefenen.

Datum:
Zondag 18 mei 2014 van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:
Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

IMG_1525Docenten
Docenten zijn wederom de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

Voertaal:
Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

Kosten:
€ 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

Vragen?
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

Meer informatie:
www.metatracking.com