Zaterdag 17 mei 2014, Workshop “The Illumination Process” met Inca Sjamaan Heather Clewett

Illumination Process

q'eroHet Illuminatie proces brengt genezing op het niveau van je oorspronkelijke blauwdruk. Het verbindt je weer met je authentieke zelf en brengt je in balans en harmonie met het leven. Deze harmonie met het leven wordt Ayni genoemd. Alleen door Ayni kunnen wij onze dagelijkse beproevingen doorstaan omdat we deze dan niet als beproevingen ervaren. Zodra het Illuminatie proces is volbracht, kan Spirit je helpen om je intenties en gebeden waar te maken.

alexgreyHet Illuminatie proces heeft drie doelen. Ten eerste verbrandt het de donkere zware energie die de chakra’s blokkeert. Daardoor verbetert je immuun systeem. Ten tweede verbrandt het de giftige energie die verbonden is met je emotionele en fysieke blokkades (imprints). Deze energie is de brandstof waarmee zo’n blokkade zich manifesteert zodra deze geactiveerd wordt. Ten derde verwijdert het Illuminatie proces deze imprints uit je lichtlichaam (Luminous Energy Field of LEF)

MachuPicchuEen imprint ontstaat zodra je je compassie verliest tijdens een traumatische ervaring. Zo’n traumatische ervaring kan heel reëel zijn, maar ook alleen bestaan in je perceptie. In beide gevallen zijn de gevolgen hetzelfde. Elke imprint is verbonden met een chakra. Zodra een imprint wordt geactiveerd komt de giftige energie via dit chakra in je zenuwstelsel en verstoort je emotionele en fysieke gezondheid.

De imprint is de bron van de giftige energie, het chakra is de pijplijn en je zenuwstelsel distribueert het. Voor de Sjamaan geven de chakra’s met de daaraan verbonden imprints je totale emotionele en fysieke gezondheid weer.

HEATHERDe workshop
In de workshop leer je de chakra’s reinigen en jezelf of een ander weer te verbinden met zijn of haar authentieke zelf. Je zult oefenen met een partner. Om de oefeningen te kunnen doen neem je een eigen pendel mee, alsmede een deken of slaapzak en/of een kampeermatje. Het is aan te raden om comfortabele kleding te dragen,

Programma:
11.30 uur: inloop
12.00 uur: start workshop
18.00 uur: borrel
Tussendoor zulle diverse kleine pauzes worden gehouden waarin koffie, thee, kleine versnaperingen en een broodje beschikbaar zijn.

Docent
Docent is Inca sjamaan Heather Clewett.

Voertaal:
De voertaal van deze workshop is eenvoudig Engels. 

Kosten:
€ 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee, een broodje tussendoor en een borrel aan het eind van de dag. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 20) dus reageer snel.

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

Vragen?
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl