Sjamanistische sessies met Heather Clewett 8 t/m 12 december 2014

Sky High Creations biedt je in december 2014 de gelegenheid om een één op één sessie te hebben met Heather Clewett. De afgelopen jaren is sensar sjamaan van de Inka traditie, Heather Clewett, regelmatig in Nederland geweest. Tijdens haar bezoeken heeft ze een groot aantal sjamanistische sessies gedaan.

Heather ClewettIn december 2014 is Heather weer in Nederland en komt speciaal naar Breda voor een aantal van deze bijzondere, en vaak verhelderende sessies.

Zodra je ziek bent, heb je geen ziekte. Het ontbreekt je dan slechts (deels) aan gezondheid. Althans dat is de visie van sjamanen van de Inka traditie, zoals Heather Clewett. Het gaat er hierbij niet om de ziekte te bestrijden, maar om je gezondheid terug te winnen. Om opnieuw verbonden te worden met je gezonde toestand, je toestand van gezond zijn. Het kan hier een fysieke ziekte betreffen, maar ook een psychische. Heather verwoordt het zelf als volgt:

pic4“During challenging times in and around your personal life – physical and mental health, relationships, business, financial, spiritual – there is a path back towards joy, vitality, excitement, and inspiration. The essence of Shamanic Healing is to reconnect you to your original state of balance and harmony which results in, once again, well-being within all aspects of your life.”

Van maandag 8 t/m vrijdag 12 december 2014 heeft Heather Clewett ruimte gemaakt om in de omgeving van Breda een beperkt aantal privé sessies te doen. Een unieke kans om kennis te maken met een bijzondere en uiterst effectieve benadering van “ziek” zijn.

IMG_3755De sessies duren anderhalf uur. Hiervoor vraagt ze een vergoeding van € 150,–.

Je kunt je aanmelden voor een privé sessie met Heather Clewett door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl of door even te bellen met 06 54752559. De sessies vinden plaats in de omgeving van Breda.

In het tijdschrift Paravisie verscheen november vorig jaar een artikel over Heather Clewett naar aanleiding van haar workshop Egg Clearing. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

Heather-Clewett

Bezoek de websites van Heather:

AlternativeMedicineSedona.com en InkaVisions.com

contactus