Zondag 7 december 2014, eerste workshop in de Inka Shamanic Divination Series: “Limpia – Egg Clearing” met Heather Clewett

Heather ClewettLimpia ofwel Egg Clearing is een krachtige Shamanistische techniek waarbij een ei wordt gebruikt om het lichaam te reinigen en te “lezen”.

In grote delen van de wereld gebruiken Shamanen rauwe eieren om zware donkere energie te verwijderen van en uit het lichaam van hun cliënten. Dit lijkt op een totale lichaamsscrub en wordt ook wel extractie genoemd. De Shamanen in Mexico noemen het “Limpia”.

Egg Clearing is krachtig genoeg om metaal, vuil, infecties en ontstekingen uit het lichaam te verwijderen. Veel mensen voelen zich een stuk jonger na een reiniging en ook een stuk opgeruimder.

egg-clearing-08Na het ritueel wordt het ei in een glas water gebroken. Dit geeft de Shamaan de gelegenheid om een reading te doen van de zojuist gereinigde persoon. Daar komt veel waardevolle informatie bij vrij waar de cliënt veelal nog niets van wist. Het ei liegt nooit!

De reiniging met eieren is erg krachtig, maar toch eenvoudig te leren en op anderen toe te passen. Je voelt jezelf daarna helemaal in balans. Het ritueel is ook toe te passen bij paarden, honden en katten die bijvoorbeeld een tumor hebben of reuma.

egg-clearing-06Leer nu zelf het Egg Clearing ritueel, Sacred Space te openen, de Inner Sun van de Inka Shamanen aan te roepen en meer. De workshop is onder leiding van Heather Clewett, Shamaan in de Inka traditie. De voertaal is eenvoudig Engels.

Let op: draag tijdens de workshop gemakkelijke en zachte kleding zonder harde metalen sluitingen waar het ei van kan breken. Een trainingspak of joggingpak is aan te bevelen.

Artikel
In het tijdschrift Paravisie verscheen november vorig jaar een artikel over Heather Clewett naar aanleiding van haar workshop Egg Clearing. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

Heather-Clewett

Cursusleiding en voertaal:
Cursusleider is Heather Clewett, afkomstig uit Sedona Arizona. Heather is Sensar Sjamaan in de Inka Traditie. De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven.

Datum:
Zondag 7 december 2014 van 13.30 tot 18.30 uur.

Locatie:
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Kosten:
€ 66, euro per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 66,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

Meer informatie?
http://www.inkavisions.com