Zaterdag 13 december 2014, Tweede workshop in de Inka Shamanic Divination Series: “Stone Throw Reading” met Heather Clewett

HEATHERInka Stone Throw Reading is één van de oude Inka Divination rituelen. Je doet dit ritueel als je meer duidelijkheid zoekt over een bepaalde vraag over, of situatie in je leven.

Het werkt als volgt: Je blaast je gebeden in dertien kleine stenen en gooit ze dan op een met de hand getekende kaart. De diverse vlakken van de kaart geven informatie over verschillende aspecten van je vraag. De stenen zelf zijn niet voorzien van archetypische afbeeldingen zoals bijvoorbeeld tarot kaarten, maar ze geven degene die de stenen gooit informatie over aspecten van zijn of haar leven. Vier readings, één voor elke windrichting, worden uitgevoerd om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over de vraag van degene die de stenen gooit.

Wat zijn de voordelen van de Inka Stone Throw Readings?
Heather-02
De stenen kunnen je informatie verschaffen over alle aspecten van het leven, liefde, werk, persoonlijke relaties, spirituele groei, gezondheid en je persoonlijke pad. Je kunt ze ook gebruiken bij het maken van belangrijke keuzes, waarbij de stenen je ook inzicht geven in mogelijkheden die je eerder nog niet had overwogen. De stenen kunnen je een inzicht geven vanuit een totaal ander perspectief. Je kunt de stenen gebruiken om door het doolhof dat het leven vaak is, te laveren.

Knuffelstenen-kristal-edelstenen-mineralen-gemstone-hugstonesWat neem je mee naar de workshop?
Elke deelnemer neemt zelf 13 kleine stenen/kristallen mee. Deze stenen moeten samen in je dichtgevouwen handen passen. Zo blaas je je gebeden erin alvorens de stenen op het papier te gooien.
Drie van de stenen moeten aan specifieke eisen voldoen:
– Eén van de stenen moet spierwit zijn (of helder kristal) als representatie van je goddelijke vonk.
– Eén van de stenen moet de vorm van een hart hebben als representatie van je hart.
– Eén van de stenen moet groter zijn dan alle andere en min of meer vierkant of rechthoekig.
De overige tien stenen kunnen alle stenen/kristallen zijn die je kunt vinden en die goed voelen in een stenen/kristal winkel of in de natuur.
Omdat je ermee gaat gooien moeten het wel stenen of kristallen zijn die niet te gemakkelijk beschadigen.
Tenslotte moet je deze stenen uitsluitend gebruiken voor dit ritueel. Je kunt geen stenen gebruiken die je al voor een ander doel of ritueel hebt gebruikt.

inkavision

 

 

 

Heather-01Cursusleiding en voertaal:
Cursusleider is Heather Clewett, afkomstig uit Sedona Arizona. Heather is Sensar Sjamaan in de Inka Traditie. De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven.

Datum:
Zaterdag 13 december 2014 van 13.30 tot 18.30 uur.

Locatie:
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Vragen?
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

Meer informatie?
http://www.inkavisions.com