Zaterdag 13 december 2014, Bert Janssen: “Merlijns Magie, Graancirkels en the boy who saw true”, Tweede lezing uit de “Kapel Reeks”

myth_and_magic_the_art_of_john_howe_0

De grote tovenaar en magiër Merlijn, was in staat tussen de werelden te reizen. Naar het verleden en naar de toekomst. Maar hij was niet de enige. Na hem kwamen vele anderen die hier ook toe in staat waren.

Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal verteld door Bert Janssen, waarin hij zal laten zien dat we allemaal in staat zijn tot hetgeen Merlijn kon.

447996Een intens verhaal waarin het verleden en de toekomst samensmelten in het nu. Een verhaal over Merlijn de magiër. Over Avalon en Glastonbury. Over graancirkels, portals en doorways. Over toevalligheden en synchroniciteiten. Over wat we altijd al konden, maar ons nu pas realiseren.

14Bert Janssen

Bert houdt zich al sinds 1994 bezig met het graancirkelfenomeen. In zijn zoektocht naar de oorsprong en betekenis hiervan kwam hij in aanraking met vele verwante fenomenen. Hij vat deze fenomenen samen met de term “The Otherworld”. Volgens Bert is deze otherworld heel dichtbij en kunnen we er ook gemakkelijk bij. Alleen is de mensheid zich daar nog onvoldoende van bewust en is de kennis over hoe er te komen in de vergetelheid geraakt.

Bert Janssen geeft aan weerszijden van de Atlantische Oceaan lezingen over zijn ervaringen met The Otherworld. Daarnaast is hij trainer in de techniek van Remote Viewing en organiseert hij Magische en Mystieke reizen naar Zuid Engeland. Maar Bert is vooral avonturier. In zijn lezingen verwerkt hij zijn avonturen waardoor hij steeds een ander boeiend verhaal heeft. Deze manier van leven bracht hem op vele tot de verbeelding sprekende plaatsen zoals Sedona, Mexico City, San Francisco, Wiltshire etc. Daarnaast heeft hij in zijn omzwervingen vele bijzondere mensen ontmoet zoals Whitley Strieber, Travis Walton, dr Joe Dispenza, Erich von Däniken en vele anderen.

Zie ook zijn sprekerspagina.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Bert Janssen”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon.

Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

IMG_6417Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel en gelegenheid om Bert Janssen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

KnipselLocatie

De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.