Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 11e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 11e groepsmeditatie op zaterdag 8 januari 2022.
Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 
In Nederland heeft de rechtbank besloten dat de huidige lockdown gehandhaafd blijft tot 14 januari. Advocaat Bart Maes zegt vrijwel zeker beroep aan te gaan tekenen.
In Engeland komt geen lockdown, premier Boris Johnson vindt mondmaskers en afstand houden voldoende. In Oostenrijk daarentegen bestaan de lockdownmaatregelen uitsluitend voor ongevaccineerden, die alleen maar naar de supermarkt mogen. In Frankrijk is president Macron op een missie het bloed onder de nagels van ongevaccineerden vandaan te halen. Vanaf 15 januari mogen zij geen restaurant of bioscoop meer in. In Israël is momenteel de campagne voor de vierde prik gaande. Ondanks dat, bereikt het aantal besmettingen daar een recordhoogte. In Australie dreigt Novak Djokovic te worden uitgezet omdat hij een bedreiging zou vormen voor hun nul covid besmettingen politiek. Het lijkt erop dat regeringen in de war zijn over de aanpak van de crisis. De neuzen staan duidelijk niet meer allemaal dezelfde kant op.

    

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
 • Bij sommige deelnemers die de meditaties op een eigen moment hebben uitgevoerd, komen deze toch als zeer krachtig over.


Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 3

Dr. Moriarty
Er is een occult gezegde: “Als de leerling er klaar voor is, verschijnt de meester vanzelf”.
Aan het einde van de eerste Wereld Oorlog, in 1917, ontmoette Violet Dr. Theodore Moriarty, een vrijmetselaar, solo magiër en occultist, met een speciale interesse in psychologie en healing. Hij was ervan overtuigd dat lichamelijke en geestelijke ziekte alleen verklaard kon worden door vorige levens te onderzoeken.
Moriarty kon aura’s lezen, zijn astrale lichaam projecteren en voorwerpen uit het niets doen verschijnen in zijn kamer. Hij wist hoe het Universum werkte en hij kon zich vorige levens herinneren als priester in Egypte en Atlantis. Hij geloofde sterk in astrologie en wist entiteiten en gedachtenvormen te neutraliseren door hun energie in zijn aura te absorberen.
Moriarty trainde Violet totdat ze voldoende kennis had van de Westerse Mysterie Traditie.
In 1926 schreef ze een roman van korte verhalen over hem: “The Secrets of Dr. Taverner”. In dit boek veranderde ze de naam van Moriarty in Taverner, maar ze houdt vol dat de verhalen in het boek letterlijk de waarheid zijn en zelfs een beetje gematigd zijn om het geschikt te maken voor uitgave.
In de introductie van het boek schrijft ze: “Aan ‘Dr. Taverner’ heb ik het meeste te danken en zonder ‘Dr. Taverner’ zou er geen ‘Dion Fortune’ zijn”. 
(wordt vervolgd)

De opdracht van de 11e meditatie

De opdracht van deze week is: “Roep de reinigende Golven van Vernietiging aan voor alles wat overbodig, egoïstisch en inefficiënt is in ons land”. 

Nancy over het onderwerp: “Wereldwijd dient alles wat overbodig is te verdwijnen. De tijd voor een minder egoïstisch en meer efficiënt gedrag van onze overheden is aangebroken”.

Instructies 11e meditatie, zaterdag 8 januari  2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Roep de reinigende Golven van Vernietiging aan voor alles wat overbodig, egoïstisch en inefficiënt is in ons land”.  Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

Stap 3: Stel je de 7e Meester van Wijsheid of archetype voor. De 7e meester van de paarse of violette straal (het 7e of kruinchakra) is Mahavatar Babaji, de goeroe van Paramahansa Yogananda. Mahavatar Babaji (Great Avatar, Revered Father) is de onsterfelijke Yogi-Christus/Boeddha, die werkt voor de spirituele verlossing van deze tijd. Baba betekent ‘vader’ en ‘ji’ wil zeggen ‘eerbied’, dus Babaji betekent ‘Eerwaarde Vader’. Iedere keer dat je de naam Babaji met eerbied uitspreekt, word je gezegend.
Violet is de kleur van het kosmisch bewustzijn. Het staat bekend als een steriele kleur die pijn kan verzachten en spanning in het lichaam kan verlichten Violet fungeert als een schild tegen negativiteit en is een beschermende kleur voor hen die spiritualiteit zoeken. Het wordt ervaren als een kleur die het ego helpt op te lossen. Het element is de kosmos en het zintuig is gelukzaligheid.
  

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Mahavatar Babaji.

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Roep de reinigende Golven van Vernietiging aan voor alles wat overbodig, egoïstisch en inefficiënt is in ons land”.

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

Workshop over Sekhmet in december 

Bij voldoende belangstelling wordt de workshop “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet begin 2022 herhaald (Live in Dongen)

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

Hartelijke groeten,

Nancy Polet