“Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet (Live in Dongen)

Bij voldoende belangstelling (vanaf 10 deelnemers) organiseren wij deze workshop nogmaals op een nader te bepalen tijdstip.

Sekhmet in het British Museum
Nancy Polet had in de zomer van 2016 een zeer indringende en persoonlijke mystieke ervaring met de Egyptische Godin Sekhmet in het British Museum in Londen. 
Nancy voelde de drang een bezoek te brengen aan The Egyptian Hall van The British Museum. Eenmaal ter plaatse zoog een enorm beeld van de Godin Sekhmet haar naar zich toe. Nancy’s adem stokte en haar partner Roeland zag haar schrikken. Een ongrijpbaar diepe herinnering kwam boven. Nancy kende dit beeld en voelde een enorme bezitterigheid. Ze voelde duidelijk: “Ze is van mij en ik ben van Haar”. Nancy’s tranen begonnen te stromen en ze kon niet ophouden Haar in de ogen te kijken. Ze ervoer een bewustzijn en een enorm troostende liefde. Voor Nancy was dit beeld “levend” en bezield. 
In de jaren daarna kreeg Nancy veel informatie en vele downloads van Sekhmet. Begin 2020 werden de downloads Nancy te zwaar en hield ze Sekhmet op afstand. Vervolgens belandde Nancy in “De Donkere Nacht van de Ziel”. Inmiddels is Nancy als herboren uit deze periode ontwaakt en is de connectie met Sekhmet onder de voorwaarde van wederzijds respect hersteld.

Onderzoek naar Sekhmet
Naar aanleiding van deze en andere persoonlijke ervaringen heeft Nancy grondig onderzoek gedaan naar Sekhmet, gebaseerd op vele Egyptologische boeken en geschriften, spirituele boeken, channelings en overleveringen, maar ook op basis van diverse gesprekken met gelijkgestemde mensen.
Sekhmet is door Egyptologen niet uitgebreid bestudeerd, terwijl Zij de krachtigste en belangrijkste Egyptische Godin is. Op spiritueel gebied worden er steeds meer spirituele boeken over Sekhmet gepubliceerd. De schrijvers getuigen allemaal van persoonlijke spirituele ervaringen met een “levende” Sekhmet, zowel in Karnak als in diverse musea.
Daarnaast verschijnen op facebook steeds meer aan Sekhmet gewijde pagina’s waar mensen ervaringen kunnen delen.

De huidige crisis op aarde
Sekhmet is de originele kracht die de schepping bestuurt. In tijden van chaos komt Sekhmet naar de aarde om deze weer in balans te krijgen door de chaos weg te branden om plaats te maken voor nieuwe energie en hogere frequenties. Je zou kunnen zeggen dat Sekhmet in deze tijd flink aan het huishouden is.
Maar ook laat ze Haar aanbidders door een transformatie gaan. In dat geval verslindt Ze als het ware alles wat mensen in hun leven willen veranderen, waarna heling plaatsvindt, de gezondheid zich herstelt en/of men de uitdagingen van deze tijd aan kan. Nancy heeft dit proces aan den lijve ondervonden.
Sekhmet is dus zowel een vernietiger als een healer, maar staat vooral voor vrouwelijke kracht. Na duizenden jaren patriarchaat heeft de wereld dringend behoefte aan vrouwelijke kracht, zodat de huidige situatie in de wereld drastisch kan verbeteren.
Sekhmet trekt mensen aan die het nodig hebben om in hun kracht te gaan staan en hun rug recht te houden. 

Inhoud workshop 
Nancy zal haar persoonlijke ervaringen en onderzoek naar Sekhmet delen, ondersteunt door prachtige foto’s en video’s. Er zijn diverse manieren waarop je Sekhmet om hulp en kracht kunt vragen om niet in de angst te schieten gedurende de huidige crisis. De benodigde attributen om dit te beoefenen zullen hiervoor uitgereikt worden.

Lion Beings en Witte Leeuwen
In deze workshop zal ook de connectie tussen Sekhmet, de Lion Beings en de Witte Leeuwen aan de orde komen.
De Lion Beings zijn afkomstig van Sirius en maken zich aan steeds meer mensen kenbaar. De Witte Leeuwen zijn afkomstig uit Zuid-Afrika. Er bestaat een legende rond de Witte Leeuwen: De wereld zal ten onder gaan als de brul van de laatste Witte Leeuw te horen is. Witte Leeuwen worden met uitsterven bedreigd en vele bevinden zich nu in dierentuinen, waaronder Ouwehands Dierenpark the Rhenen. 

Geleide-meditatie
De lezing zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de “levende” energie van Sekhmet te ervaren.
Nancy heeft meerdere lezingen over Sekhmet gegeven in binnen- en buitenland. De ervaring leert dat vele mensen die zich aangetrokken voelen tot Sekhmet tijdens de geleide-meditatie een persoonlijke boodschap van Haar ontvangen. Dit varieert van persoonlijk relevante informatie, een spiritueel cadeautje of een aai van de poot van een leeuw over het gezicht. 
Iedere deelnemer krijgt een kopie van de geleide-meditatie mee naar huis zodat men de meditatie thuis kan herhalen.

MELD JE AAN!
Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

Programma
9.00 uur: Ontvangst in Natuurlijk Henriëtte
9.30 uur: Uitleg praktijk
9.45 uur: Sekhmet: theorie
11.45 uur: Thee- en koffiepauze
12.00 uur: Sekhmet: praktijk
12.45 uur: Vragen en opmerkingen
13.00 uur: Lunchpauze
14.00 uur: Lion Beings: theorie
14.30 uur: Witte Leeuwen: theorie
15.00 uur: Vragen en opmerkingen
15.15 uur: Thee-en koffiepauze
15.30 uur: Wie en wat is Sekhmet?
16.00 uur: Geleide meditatie
16.30 uur: Napraten
17.00 uur: Sluiting van Natuurlijk Henriëtte

Artikelen en videoregistratie
Hieronder vind je het artikel “Als Sekhmet tot je spreekt” in het maart/april nummer 2017 van Frontier Magazine en in het februari-nummer van het tijdschrift Paravisie van 2019 alsmede het artikel “De laatste brul van de Witte Leeuw” in Paravisie van december 2019. Tenslotte staat er een link naar de videoregistratie die in 2017 is gemaakt van de lezing “When Sekhmet becomes alive” door Miles Johnston van The Bases Project. Klik op de afbeelding om de artikelen te lezen of de video af te spelen.

“Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van maart/april 2017.

“Als Sekhmet tot je spreekt” in het tijdschrift Paravisie van februari 2019.

“De laatste brul van de Witte Leeuw” in het tijdschrift Paravisie van december 2019.

The Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” on Youtube:

Nancy Polet
Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop is vereist. Heb je interesse? Meld je dan snel aan; het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Stuur een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Sekhmet”. Wij nemen dan contact met je op. De kosten bedragen € 75,– per persoon. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 75,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559