“Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Verkorte Workshop door mr. Nancy Polet (Oud-Beijerland)

Sekhmet in het British Museum
Nancy Polet had in de zomer van 2016 een zeer indringende en persoonlijke mystieke ervaring met de Egyptische Godin Sekhmet in het British Museum in Londen. 
Nancy voelde de drang een bezoek te brengen aan The Egyptian Hall van The British Museum. Eenmaal ter plaatse zoog een enorm beeld van de Godin Sekhmet haar naar zich toe. Nancy’s adem stokte en haar partner Roeland zag haar schrikken. Een ongrijpbaar diepe herinnering kwam boven. Nancy kende dit beeld en voelde een enorme bezitterigheid. Ze voelde duidelijk: “Ze is van mij en ik ben van Haar”. Nancy’s tranen begonnen te stromen en ze kon niet ophouden Haar in de ogen te kijken. Ze ervoer een bewustzijn en een enorm troostende liefde. Voor Nancy was dit beeld “levend” en bezield. 
In de jaren daarna kreeg Nancy veel informatie en vele downloads van Sekhmet. Begin 2020 werden de downloads haar te zwaar en hield ze Sekhmet op afstand. Vervolgens belandde ze in “De Donkere Nacht van de Ziel”. Inmiddels is Nancy als herboren uit deze periode ontwaakt en is de connectie met Sekhmet onder de voorwaarde van wederzijds respect hersteld.
Eind 2021 ging Nancy door een Spirituele Crisis, in feite een Kundalini-Ontwaking. Door deze ervaring zijn haar zintuigen verscherpt en ervaart ze de wereld vanuit een helder weten.

Voortdurend onderzoek naar Sekhmet
Naar aanleiding van deze en andere persoonlijke ervaringen doet Nancy grondig onderzoek naar Sekhmet, gebaseerd op vele Egyptologische boeken en geschriften, spirituele boeken, channelings en overleveringen, maar ook op basis van diverse gesprekken met gelijkgestemde mensen.
Sekhmet is door Egyptologen niet uitgebreid bestudeerd, terwijl Zij de krachtigste en belangrijkste Egyptische Godin is. Op spiritueel gebied worden er steeds meer spirituele boeken over Sekhmet gepubliceerd. De schrijvers getuigen allemaal van persoonlijke spirituele ervaringen met een “levende” Sekhmet, zowel in Karnak als in diverse musea, met name het British Museum.
Daarnaast verschijnen op facebook steeds meer aan Sekhmet gewijde pagina’s waar mensen ervaringen kunnen delen.

De huidige crisis op aarde
Sekhmet is de originele kracht die de schepping bestuurt. Ze is het vrouwelijke deel van de Zon. In tijden van chaos komt Sekhmet naar de aarde om deze weer in balans te krijgen door de chaos weg te branden om plaats te maken voor nieuwe energie en hogere frequenties. Je zou kunnen zeggen dat Sekhmet in deze tijd flink aan het huishouden is.
Maar ook laat ze Haar bezoekers door een transformatie gaan. In dat geval verslindt Ze als het ware alles wat mensen in hun leven willen veranderen, waarna heling plaatsvindt, de gezondheid zich herstelt en/of men de uitdagingen van deze tijd aan kan. Nancy heeft dit proces aan den lijve ondervonden.
Sekhmet is dus zowel een vernietiger als een healer, maar staat vooral voor vrouwelijke kracht. Na duizenden jaren patriarchaat heeft de wereld dringend behoefte aan vrouwelijke kracht, zodat de huidige situatie in de wereld drastisch kan verbeteren.
Sekhmet trekt mensen aan die het nodig hebben om in hun kracht te gaan staan en hun rug recht te houden. 

Inhoud workshop 
Nancy zal haar persoonlijke ervaringen en onderzoek naar Sekhmet delen, ondersteunt door prachtige foto’s en video’s. Er zijn diverse manieren waarop je Sekhmet om hulp en kracht kunt vragen om niet in de angst te schieten gedurende de huidige crisis. De benodigde attributen om dit te beoefenen zullen hiervoor uitgereikt worden.

Geleide-meditatie
De lezing zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de “levende” energie van Sekhmet te ervaren.
Nancy heeft meerdere lezingen over Sekhmet gegeven in binnen- en buitenland. De ervaring leert dat vele mensen die zich aangetrokken voelen tot Sekhmet tijdens de geleide-meditatie een persoonlijke boodschap van Haar ontvangen. Dit varieert van persoonlijk relevante informatie, een spiritueel cadeautje of een aai van de poot van een leeuw over het gezicht. Sekhmet heeft een boodschap voor iedere aanwezige.
Iedere deelnemer krijgt een kopie van de geleide-meditatie mee naar huis zodat men de meditatie thuis kan herhalen.

Programma
13.00 uur: Ontvangst
13.15 uur: Sekhmet: theorie
14.15 uur: Thee- en koffiepauze
14.30 uur: Sekhmet: praktijk
15.15 uur: Vragen en opmerkingen
15.30 uur: Thee- en koffiepauze
15.45 uur: Geleide meditatie
16.15 uur: Napraten
16.45 uur: Borrel
17.00 uur: Sluiting 

Artikelen en videoregistratie
Hieronder vind je het artikel “Als Sekhmet tot je spreekt” in het maart/april nummer 2017 van Frontier Magazine en in het februari-nummer van het tijdschrift Paravisie van 2019 alsmede het artikel “De laatste brul van de Witte Leeuw” in Paravisie van december 2019. Tenslotte staat er een link naar de videoregistratie die in 2017 is gemaakt van de lezing “When Sekhmet becomes alive” door Miles Johnston van The Bases Project. Klik op de afbeelding om de artikelen te lezen of de video af te spelen.

“Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van maart/april 2017.

“Als Sekhmet tot je spreekt” in het tijdschrift Paravisie van februari 2019.

“De laatste brul van de Witte Leeuw” in het tijdschrift Paravisie van december 2019.

The Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” on Youtube:

Nancy Polet
Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop is vereist. Heb je interesse? Meld je dan snel aan; het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Stuur een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Workshop Sekhmet”. De kosten bedragen € 50,– per persoon. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 50,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Locatie
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559