Woensdag 19 januari 2022, “2044, het mysterie van de vijfde dimensie”, lezing door Robert Bridgeman (Via Zoom)

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 13 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme en woont momenteel in het transformatiecentrum Terra Nova, middenin het mysterieuze Katharenland aan de Franse Pyreneeën.

Robert is, samen met zijn vrouw Monique, de founder van de Bridgeman Foundation. Zijn zielsmissie is om de mensheid te helpen in de kwantumsprong naar de vijfde dimensie.
“Belangrijke elementen voor mij zijn witte magie, voorouderheling, reïncarnatietherapie, multi-dimensionaliteit, innerlijke alchemie, Christusbewustzijn, het Heilige Vrouwelijke, Moeder Aarde, entiteiten, demonen en lichtwezens”.

2044
Het jaar is 2044. De mensheid leeft in een matrix van onderdrukking die is ingezet in het jaar 2020. Onbewust van de krachten die de wereld in hun greep houden, werkt Simon als hooggeplaatst ambtenaar binnen het ministerie van Waarheid in Den Haag. Dan wordt hij ontvoerd door een verzetsbeweging en ontdekt de waarheid. Wat voor krachten besturen de overheid achter de schermen? Welke rol spelen buitenaardse beschavingen in de galactische oorlog waarin de mens speelbal is? Wie houden de mensheid gevangen in steden en afgescheiden van zichzelf, en bovendien van de Bron van alles? Belangrijker nog: waarom? Welke beslissingen moet Simon nemen om de mensheid te bevrijden uit het duister? 2044: een droom, of een nachtmerrie?

Lezing
In de lezing zal Robert de verbinding maken met de huidige tijd. Het proces dat de mensheid doormaakt onderweg naar de vijfde dimensie. Het Aquarius-tijdperk is net begonnen. Wat betekent dat voor ons en hoe kunnen we de huidige wereldwijde ontwikkelingen in dit kader plaatsen? Hoewel het boek 2044 fictie is, worden vele zaken beschreven waar de mensheid aan ondergevig is, zoals de krachten die onze overheden besturen, buitenaardse invloeden etc. Natuurlijk is er aandacht voor het licht aan het einde van de tunnel en de groei die we nu kunnen doormaken als we daarvoor kiezen.

Meer informatie vind je op: https://bridgeman.nl/

Programma
19.40 uur: Opening wachtkamer
20.00 uur: Aanvang lezing
21.30 uur: Discussie en vragen
22.00 uur: Einde lezing (eindtijd is indicatief)

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “2044”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Na de betaling ontvang je bijtijds de link naar de Zoom-sessie.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.