Zaterdag 29 januari 2022, “Klank als poort naar de vijfde dimensie en de terugkeer van de Godin”, lezing met klankschalenconcert door Michelle Shanti (Live in Dongen)

Klank, en vooral de juiste frequenties van verschillende soorten klank, zorgen ervoor dat wij als mens meer contact kunnen maken met het Goddelijke deel in onszelf. Daarnaast heeft klank ook een positief effect op de gezondheid van ons lichaam. Omdat wij voor 70 procent uit water bestaan, en dit water direct met de harmonieuze klanken buiten ons resoneert.

Van 432 naar 440 Hz
De huidige muziekstemming van 440 Hz is in Europa in 1939 ingevoerd door de Duitse minister van Volksvoorlichting Joseph Goebels onder het bewind van Adolf Hitler. Oorspronkelijk was de muziek gestemd op 432 Hz. Na de 2de Wereldoorlog is 440 Hz wereldwijd de standaard muziekstemming geworden op radio en televisie en in de gehele muziekindustrie. Dit is niet zonder reden, de nieuwe frequentie maakt het moeilijker voor de luisteraar om in contact te komen met de Ziel en intuïtie.

Vijfde dimensie
In deze tijd van ontwaken, van de transitie van de derde naar de vijfde dimensie, is het belangrijk dat we de juiste frequenties van klank inzetten voor heling van trauma’s en voor het verhogen van onze frequentie, zodat we de transitie naar de nieuwe wereld vergemakkelijken.

De Godin
Een belangrijk aspect van de overgang naar de vijfde dimensie is de terugkeer van de Godin, waarbij de kracht van water en klank centraal staat. De overgang naar het Aquarius-tijdperk houdt in dat de oude patriarchale samenleving wordt verlaten om plaats te maken voor vrouwelijke kracht en energie. Over de hele wereld staan vrouwen op en ontdekken en activeren het Goddelijke vrouwelijke in zichzelf. Het tumult waarin we in deze tijd leven is de laatste stuiptrekking van de patriarchale samenleving.

Michelle Shanti
Michelle Shanti vertelt over de zes lagen van bewustzijn die aangeraakt worden door de juiste frequenties van klank, en hoe die ingezet kunnen worden voor heling van trauma’s en het verhogen van je eigen trillingsfrequentie. Naast het vertellen van verhalen en delen van informatie over de kracht van klank vindt Michelle ervaren heel belangrijk, en geeft ze ook een klankschalenconcert.

Michelle Shanti is uitgever, schrijfster van o.a. het boek “Godin op Hoge Hakken” en spreker. Ze begeleidt inmiddels alweer twintig jaar vrouwen in hun persoonlijke, spirituele en seksuele ontwikkeling.

Meer informatie over Michelle Shanti en haar werk vind je op https://michelleshanti.nl/

Programma (Zaterdag 29 januari 2022)
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Michelle Shanti persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Klank”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.