Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 12e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 12e groepsmeditatie op zaterdag 15 januari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 
In Nederland werd 10 maanden na de verkiezingen een nieuwe regering gepresenteerd. Niets nieuws onder de zon, slechts een stoelendans.
Wereldwijd worden er weer nieuwe maatregelen en lockdowns etc. afgekondigd terwijl steeds meer regeringen zeggen dat we moeten leren leven met de ziekte of deze zelfs als een griep beschouwen, zoals bijvoorbeeld in Spanje. De maatregelen dienen nu vooral om de zorg te ontlasten en niet meer om de virale overdracht volledig uit te bannen.Toch zijn de verschillen in benadering van van de situatie groter dan ooit. In sommige landen of steden zoals Hong Kong zijn de maatregelen zeer ontwrichtend.

     

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
 • Bij sommige deelnemers die de meditaties op een eigen moment hebben uitgevoerd, komen deze toch als zeer krachtig over.

Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 4

De Meesters
Van 1916 tot 1919 diende Violet is de Woman’s Land Army waar ze in een laboratorium te werk werd gesteld. Daar, helemaal alleen begon ze astrale visioenen te krijgen. Ze ging weer terug naar de bibliotheek van de Theosofische Vereniging om een verklaring te vinden voor haar visioenen. Violet was het niet eens met de overtuiging van Madame Blavatsky dat Opgevaren Meesters in Tibet zouden leven of gewoon in Londen op straat zouden lopen. Maar ze kreeg een boek van Blavatsky’s assistent, Annie Besant, onder ogen. Het was geschreven in 1911 en het heette ‘The Ancient Wisdom’. Het lezen van de volgende woorden: “De Grote Witte Broederschap, die de evolutie van de mensheid begeleiden, onderwijzen nog steeds gretige leerlingen en zijn nog steeds benaderbaar voor degenen die hen zoeken”, deed bij Violet het hoger zelf plotseling ontwaken.
Violet raakte geobsedeerd door de behoefte contact te maken met de Meesters, zelfs in haar dromen drong deze behoefte zich op. Tien nachten later droomde ze dat ze in de bibliotheek van de Theosofische Vereniging was. Eén kant van de ruimte opende zich en Violet vond zichzelf op een plateau in de Himalayas, knielend voor de voeten van twee van de Meesters. Ze wist dat degene die in het wit was gekleed Meester Jezus was, de Meester van Compassie. De ander, gekleed in donker indigo-blauw kende ze niet, maar ze voelde een enorme intellectuele kracht van hem uitgaan. Violet aanbad hem en vroeg of ze hem mocht dienen.
Violet werd wakker in de zekerheid dat ze was aangenomen als de leerling van de Meester van Compassie en daar was ze helemaal niet blij mee. Uiteindelijk snapte ze waarom; haar intellectuele kant was al voldoende ontwikkeld, maar het ontbrak haar nog aan mededogen.
In de drie dagen daarna, kreeg ze steeds meer herinneringen terug van vorige levens, beginnend in Atlantis. Violet kreeg niet alleen herinneringen terug van inwijdingen en levens in tempels, maar ook de herinnering van de lessen die ze had geleerd in die levens. Ze ontving ook ideeën die ze nog nooit eerder had gehad en die zich in haar geest ontvouwden. 
(wordt vervolgd)

De opdracht van de 12e meditatie

De opdracht van deze week is: “Geef jezelf over aan het dienen van de Meesters van Wijsheid en experimenteer met de Straal Kleuren om ervaring op te doen”. 

 

Nancy over het onderwerp: “Net als Dion, wensen wij te weten teneinde de Meesters te dienen. We mediteren op de Straal Kleuren in onze 7 chakra’s en we zien dezelfde 7 Kosmische Kleuren in onze regenboog. De 7 kleuren bevinden zich dus zowel in als buiten ons lichaam”.

 

Instructies 12e meditatie, zaterdag 15 januari  2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Geef jezelf over aan het dienen van de Meesters van Wijsheid en experimenteer met de Straal Kleuren om ervaring op te doen”.  Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.Stap 3: Stel je Meester van de rode Straal voor (het 1e of stuitchakra); dit is Sekhmet, de Egyptische Leewengodin.
Stel je dan de Meester van de oranje Straal voor (het 2e of sacraalchakra); dit is Maria Magdalena.
Stel je dan de Meester van de gele Straal voor (het 3e chakra of de zonnevlecht); dit is Aartsengel Uriël.
Stel je vervolgens de Meester van de groene Straal voor (het 4e of hartchakra); dit is Meester Jezus.
Stel je dan de Meester van de turquoise Straal voor (het 5e of keelchakra); dit is Aartsengel Gabriël.
Stel je dan de meester van de indigo Straal voor (het 6e chakra of het derde oog of voorhoofdschakra); dit is Moeder Maria.
Stel je tenslotte de Meester van de paarse of violette Straal voor (het 7e of kruinchakra); dit is Mahavatar Babaji, de onsterfelijke Yogi-Christus/Boeddna. 

 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van de 7 Meesters.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Geef jezelf over aan het dienen van de Meesters van Wijsheid en experimenteer met de Straal Kleuren om ervaring op te doen”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

Workshop over Sekhmet in december 

Bij voldoende belangstelling wordt de workshop “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet begin 2022 herhaald (Live in Dongen)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke groeten,

 

Nancy Polet