Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 16e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 16e groepsmeditatie op zaterdag 12 februari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 

In Nederland werd afgelopen zondag in Rotterdam een vreedzame mars gelopen met meer dan 15.000 mensen. Een dag eerder werd door politica Mona Keizer een petitie gestart met als doel onmiddellijke beëindiging van het corona-toegansbewijs. De petitie is tot nu toe ruim 800.000 keer ondertekend.
Over de hele wereld worden protestmarsen gelopen en vrijheidskonvooien georganiseerd met het Freedom Convoy in Ottawa, Canada nog steeds voorop. Na ruim twee weken van protesten heeft de burgemeester van Ottawa de noodtoestand uitgeroepen.
Dr. Reiner Fullmich is begonnen met een grootscheeps onderzoek onder de naam ‘Grand Jury, the Court of Public Opinion’. Hij hoort duizenden getuigen van over de hele wereld om criminele handelingen van overheden, farmaceutische industrie, de World Health Organization en het World Economic Forum aan te tonen. Volgens Fuellmich is het misschien nog wel belangrijker om de wereldbewolking bewust te maken van wat er gaande is, dan de daders daadwerkelijk terecht te stellen. Intussen is er nog geen zittingsdatum bekend voor het proces bij het Internationale Hof voor de Universele Rechten van de Mens in Den Haag.

    

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren mediteren.

Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 8

Fraternity of the Inner Light
In 1927 trouwde Dion met Dr. Thomas Penry Evans. Ze werd aan hem voorgesteld tijdens een van haar lezingen. Hoewel hij arts was, interesseerde hij zich ook voor psychologie en Dion’s esoterische werk. Ze herkende in hem een priester uit een vorig leven.
Op het moment dat Penry bij het genootschap kwam was hij een Natuurlijk Heiden, een soort Merlijn, vandaar dat hij al gauw Merl genoemd werd. Doordat hij bij de groep kwam, werd deze minder Christelijk en meer Keltisch en Heidens. De naam van het genootschap werd veranderd in ‘Fraternity of the Inner Light’. Het doel van de broederschap was de studie van occulte, mystieke en esoterische wetenschap. Ze werden een school voor Inwijding met serieuze resultaten.
De broederschap bestudeerde Dion’s Cosmic Doctrine, de Kabbala en voerde groepsrituelen uit met archetypen als Koning Arthur, Morgan le Fay, Merlijn en de Heilige Graal. Dion ontving vele brieven van mensen die te ver weg woonden om naar haar toe te komen en dat leidde tot een schriftelijke cursus waarmee je toegang tot de broederschap kon krijgen. Ze publiceerden een tijdschrift The Inner Light dat werd uitgegeven van 1922 tot 1940 met lezers over de hele wereld. Elke uitgave werden er 500 exemplaren op een altaar gelegd, om een soort van magnetische band tussen Dion en haar lezers te smeden.
Omdat de broederschap moest uitbreiden, kocht Loveday een groot huis op Queensborough Terrace nummer 3 in Londen dat 3QT (zie de foto hierboven) werd genoemd. Het huis had een bibliotheek, twee grote kamers voor ritueel tempelwerk en lezingen alsmede kamers voor Dion en Penry en andere leden van de broederschap.
In 1930 kochten ze ook een oude kerk uit 1830 die als koosnaampje ‘de Belfry’ kreeg. Die diende als plek voor Dion om zich terug te trekken om haar boeken te schrijven en ze gaf er lezingen aan kleine groepen.
Gedurende de jaren 1927-33 gaf Dion vele lezingen, werden veel van haar boeken vertaald en de broederschap bezat de meest actuele bibliotheek van het hele Verenigd Koninkrijk. De drie tempels in Glastonbury, 3QT en de Belfry waren volledig operationeel. Ze trok een groot en intelligent publiek dat steeds terugkwam en ze kon de prijzen verdubbelen.
(wordt vervolgd)

Het onderwerp van de 16e meditatie

De opdracht van deze week is: “Het spirituele karakter van het doel van onze strijd en de Kosmische Kracht erachter, die ervoor zorgt dat dit doel bereikt wordt”. 

Nancy over het onderwerp: “We mediteren iedere zaterdagavond (wereldwijd) en lopen de Vreedzame Mars op zondagen. Het grootste doel is het doen ontwaken van het collectief bewustzijn. Met behulp van Kosmische Kracht komt dit langzaam maar gestaag tot stand”.

Instructies 16e meditatie, zaterdag 12 februari 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: Het spirituele karakter van het doel van onze strijd en de Kosmische Kracht erachter, die ervoor zorgt dat dit doel bereikt wordt. Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je op de achterzijde van het 1e of stuitchakra. Richt je mentaal op Sekhmet, de Egyptische Leewengodin;
Concentreer je op de achterzijde van het 2e of sacraalchakra. Richt je mentaal op Maria Magdalena;
Concentreer je nu op de achterzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht. Richt je mentaal op Aartsengel Uriël;
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 4e of hartchakra. Richt je mentaal op Meester Jezus;
Concentreer je daarna op de achterzijde van het 5e of keelchakra. Richt je mentaal op Aartsengel Gabriël;
Concentreer je op de achterzijde van het 6e chakra, het derde oog ofwel het centrum van de ziel. Richt je mentaal op Moeder Maria;
Concentreer je tenslotte op het 7e of kruinchakra. Richt je mentaal op Mahavatar Babaji, de onsterfelijke Yogi-Christus/Boedda.

 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

 

Stap 5: Open je ogen voor het doel van onze strijd, het doen ontwaken van het collectief bewustzijn.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: Het spirituele karakter van het doel van onze strijd en de Kosmische Kracht erachter, die ervoor zorgt dat dit doel bereikt wordt.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke groeten,

 

Nancy Polet