Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 18e Bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 18e GroepsMeditatie op zaterdag 26 februari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 
In Nederland zijn de meeste covid-restricties per 25 februari opgeheven. Anderzijds wordt het covid-paspoort nog wel verder ontwikkeld.
Intussen laten de weersomstandigheden zien dat onze meditaties invloedrijk zijn. Zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Nederland hebben een paar ongekend harde stormen de oude energieën weggeblazen. Grote hoeveelheden water hebben ook een reinigend effect.
Onrust in de wereld is een indicatie dat een verandering gaande is. Een conflict ontvouwt zich op de grens tussen Oekraïne en Rusland. Dat lijkt doorgestoken kaart te zijn.
Wereldwijd ontstaan er steeds meer Marsen en Konvooien voor Vrijheid, maar in Ottawa, waar het eerste Konvooi voor de Vrijheid begon, loopt de druk op omdat de politie het protest krachtig probeert neer te slaan. De protestanten houden echter stand.
Een zittingsdatum is nog steeds niet vastgesteld bij het Internationale Hof voor de Universele Rechten van de Mens.
Premier Boris Johnson zegt dat “we met het virus moeten leren leven”. 

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren mediteren.

 

Het onderwerp van de 18e Meditatie

De opdracht van deze week is: “Het tegengaan van ondermijnende telepathie, door middel van de Kracht van Spirituele Discipline”. 

 

Dion en Nancy over het onderwerp:
Dion, aangepast door Nancy: Als We voor Onszelf een kanaal maken van Kosmische Wetten door de verwezenlijking van de Spirituele Aard van de Strijd die We aan het voeren zijn, worden We Zelf het kanaal voor de Manifestatie van de Kracht van Babaji, Krishna, Vishnu, Brahma. De Sterren in hun baan zullen letterlijk voor ons vechten, door de weersomstandigheden te beïnvloeden, de stormen (Eunice en Franklin), de Stilte komt precies als We die nodig hebben.
We hebben de merkwaardige wijze gezien waarop op miraculeuze wijze land na land in elkaar stort terwijl Moed en Loyaliteit de zaak hadden kunnen redden. Deze activiteiten zijn puur mentaal, psychologische methodes zijn er deel van, maar het behelst meer dan dat.
Volgens mij hebben we zeker te maken met occulte krachten die telepatisch tegen het Collectief worden ingezet. Ze vinden kanalen om zich te uiten via het onderbewustzijn van beïnvloedbare mensen die geen Spirituele Principes hebben.
Ik kan er mee leven dat We niet de enige Groep zijn die zich richt op het onderbewuste van het Collectief en dat We, net nu We hebben ontdekt dat We Spirituele Kracht kunnen inzetten. Anderen, met vergelijkbare methodes proberen Ons Moreel te ondermijnen.
Dit is een serieuze zaak en We moeten niet bang zijn die onder ogen te zien. Aan de andere kant, we hebben nu 4 maanden van standvastig werk achter Ons. We hebben iets sterks en definitiefs opgebouwd. Zij die Ons komen ontmoeten in het Licht hebben contact met het Collectief gelegd, en ik geloof dat de situatie onder controle is, zolang We onszelf niet laten bedriegen door pseudo-idealisme. Er is geen ruimte op de Aarde voor zowel dictatuur als beschaving en één van beide moet verdwijnen. Laten Wij dit altijd in gedachten houden als de Kracht duur betaald blijkt.
We hebben één zekere bescherming tegen deze ondermijnende telepathie, namelijk Spirituele Principes, Duidelijk Verwezenlijkte Idealen en Toewijding daaraan, zelfs tot de dood aan toe. Om deze telepathische ondermijning van het Collectief, dat zichzelf in zelfgenoegzame onwetendheid van het voor de hand liggende liet zien, waar We pas sinds kort van ontwaakt zijn, tegen te gaan, moeten We niet alleen Fysiek moedig zijn, maar moeten we ook een Spirituele Basis hebben voor ons Moreel dat ons boven het niveau uittilt waarop deze subversieve telepathie werkt. We moeten ons sterk maken voor onze Spirituele Waarden in het Internationale Leven, dan zal angst voor vernietiging van eigendommen of het lijden van Individuen niet veroorzaken dat we ons geboorterecht verkopen voor een waardeloos stukje papier.

 

 

Instructies 18e meditatie, zaterdag 26 februari 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

Alle Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Het tegengaan van ondermijnende telepathie, door middel van de Kracht van Spirituele Discipline”. Gebruik het Symbool van de Levensboem met het Peace-Teken erin.

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra;
Concentreer je op de voorzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 5e of keelchakra;
Concentreer je vervolgens op de voorzijde van het 4e of hartchakra;
Concentreer je op de voorzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 2e of sacraalchakra;
Concentreer je op de voorzijde van het 1e of stuitchakra;
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 1e of stuitchakra;
Concentreer je op de achterzijde van het 2e of sacraalchakra;
Concentreer je op de achterzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht;
Concentreer je nu op de achterzijde van het 4e of hartchakra;
Concentreer je op de achterzijde van het 5e of keelchakra;
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel;
Concentreer je tenslotte nogmaals op de fontanel, het 7e of kruinchakra.
Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Je beoefent nu voor de 4e keer Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda in opdracht van Babaji naar het Westen moest brengen, reguleert de ‘positief-negatief’ energiestromen in het zenuwstelsel door het magnetiseren van de ruggengraat. Dit opent het neutrale middelste kanaal (sushuma), hetgeen diepe rust geeft en waardoor goddelijk geluid, licht en vibratie zich kunnen Manifesteren (het Ontwaken van de Kundalini).


 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor de Kracht van Spirituele Discipline.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Het tegengaan van ondermijnende telepathie, door midddel van de Kracht van Spirituele Discipline”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

 

Nancy Polet