Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 19e Bericht!

Sky High Creations logo


Oproep voor de 19e GroepsMeditatie op zaterdag 5 maart 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 

In Nederland zijn de meeste covid-restricties opgeheven sinds 25 februari. De mensen kunnen weer vrij ademen en uit eten gaan wanneer ze willen.De wereld houdt de adem in vanwege de oorlog in Oekraïne. Het maakt niet uit wie er gelijk heeft. Het draagt opnieuw bij aan de polariteit in de wereld. Laten we niet in die val trappen.Er is nog steeds geen zittingsdatum vastgesteld voor het proces in het Internationale Hof voor de Universele Rechten van de Mens.

Veel gestelde vragen

·       Moet ik mij aanmelden?Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
  • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren mediteren.

Het onderwerp van de 18e Meditatie

De opdracht van deze week is: “Ons Leven leiden onder de invloed van de Nieuwe Levens Impuls”. 

Dion en Nancy over het onderwerp:Dion, aangepast door Nancy: Er is iets merkwaardigs aan de hand met deze worsteling. Degenen die onderworpen zijn geweest, zijn niet verslagen in het veld, ze zijn gevallen door verraad en interne corruptie; gebrek aan moreel en gebrek aan de wens om te overwinnen.De sleutel tot hun val kan worden gevonden in de woorden: “Hij die zijn eigen leven zou willen redden, zal het verliezen, en hij die het zal verliezen ter Wille van Mij, zal het vinden”. Zij die zekerheid verkiezen boven vrijheid hebben beide verloren. We staan alleen en we zijn gelukkig. Alle somberheid is verdwenen. Er schuilt vertrouwen in de Toekomst en Trots in het Heden. De Kracht komt in ons naar boven zoals de vloed. Het binnenstromen van de Nieuwe Levens Impuls kan worden gevoeld.

Instructies 8e meditatie, zaterdag 5 maart 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

Alle Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Ons Leven leiden onder de invloed van de Nieuwe Levens Impuls”. Gebruik het Symbool van de Levensboem met het Peace-Teken erin.

Stap 3:Zorg dat je rug recht is;Doe je kin iets naar beneden;Rol je tong op tegen je gehemelte;Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra;Concentreer je op de voorzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel;Concentreer je nu op de voorzijde van het 5e of keelchakra;Concentreer je vervolgens op de voorzijde van het 4e of hartchakra;Concentreer je op de voorzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht;Concentreer je nu op de voorzijde van het 2e of sacraalchakra;Concentreer je op de voorzijde van het 1e of stuitchakra;Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 1e of stuitchakra;Concentreer je op de achterzijde van het 2e of sacraalchakra;Concentreer je op de achterzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht;Concentreer je nu op de achterzijde van het 4e of hartchakra;Concentreer je op de achterzijde van het 5e of keelchakra;Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel;Concentreer je tenslotte nogmaals op de fontanel, het 7e of kruinchakra.Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder. Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Hierbij niet vergeten de wenkbrauwen omhoog te doen en de tong op te rollen tegen het gehemelte. Langzaam weer naar het midden terugkomen. Dan langzaam naar rechts buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft.Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.Je beoefent nu voor de 5e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda in opdracht van zijn goeroe naar het Westen moest brengen, Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor de Nieuwe Levens Impuls.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Ons Leven leiden onder de invloed van de Nieuwe Levens Impuls”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

  • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

Nancy Polet