Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 20e Bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 20e GroepsMeditatie op zaterdag 12 maart 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 
In Nederland heeft weer een fantastische Mars voor Vrede en Vrijheid plaatsgevonden in Den Haag, het centrum van de regering. Hoewel de maatschappij nu verregaand terug naar ‘normaal’ is moeten we op blijven letten. Intussen vindt er een conflict plaats in Oekraïne dat maar weer eens aantoont dat voor de ‘powers that be’ een mensenleven geen enkele betekenis heeft. Wie de tv aanzet wordt voortdurend gevoerd met berichten hierover waardoor de angst wordt aangewakkerd. In die zin is Oekraïne het nieuwe corona. De VS en Rusland spelen een verdeel en heers-spelletje. 
Bij het Internationale Hof voor de Universele Rechten van de Mens heeft Nancy de Ambassadeur van Oekraïne succes gewenst met het aanhangig maken van zijn zaak. Er is nog steeds geen zittingsdatum bekend voor het Neurenberg II proces omdat het hof nog op zoek is naar rechters. Pas in augustus is er weer plek in de agenda, maar de verwachting is dat de zaak van Reiner Fuellmich pas veel later van start zal gaan.
Wereldwijd worden er ook veel maatregelen versoepeld. In Oostenrijk is zelfs ‘après’ ski weer mogelijk. Wie naar Oostenrijk toe gaat moet nog wel zijn getest, gevaccineerd of genezen en de horeca in Wenen is alleen voor gevaccineerden toegankelijk. 

    

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren mediteren.

 

Het onderwerp van de 20e Meditatie

De opdracht van deze week is: “We ontvangen lessen m.b.t. Samenwerking met Onzichtbare Helpers”. 

 

Dion en Nancy over het onderwerp:
Dion, aangepast door Nancy: “Voor landen die worden aangevallen (zoals nu Oekraïne), is er slechts één weg om rustig en sereen te blijven terwijl de bommen vallen. Gedraag je zo normaal mogelijk zonder onnodige risico’s te lopen. Laten we nu bezien hoe je dat het beste doet vanuit esoterisch standpunt.
Als er werkelijk bommen vallen of het geluid van vuurwapens is alamerend dichtbij (waar dan ook ter wereld), ga in Meditatie en als het kan neem ook de Meditatiehouding aan. Als je goed voorbereid bent door eerdere Meditaties, dan is dat onverwacht eenvoudig. De stress van een luchtaanval verhoogt de paranormale waarneming, en velen zullen zien dat de sluier zich opent en dat ze in het ongeziene kunnen kijken. Onder normale omstandigheden zou het een heleboel tijd en werk kosten om dat te bereiken.
Iedereen zou voor zichzelf een kort mantra moeten ontwikkelen, of een ritmische regel van invocatie naar de Meesters om aanwezig te zijn en bescherming te geven. Dat zou men in stilte lithurgisch moeten herhalen totdat de mentale onrust gestild wordt, al is het maar voor een paar tellen. Het zal mogelijk zijn de Innerlijke Contacten op te pikken waarbij elke mogelijkheid om te zien zich opent en waarbij we het Innerlijke Werk kunnen zien gebeuren omdat de Onzichtbare Helpers in deze tijden erg dichtbij komen.
Probeer contact met Hen te maken, niet zodat ze jouzelf beschermen, maar om met hen Samen te Werken om degenen die je na aan het hart liggen te helpen. Je zult zien dat Zij klaar zijn om de baten te ontvangen van jouw Samenwerking omdat Zij er moeite mee hebben om contact te maken met de mensen die Zij willen helpen, die niet paranormaal begaafd zijn en daarom moeilijk voor Hen te beïnvloeden. Onder zulke omstandigheden wordt het duidelijk hoe belangrijk standvastige regelmatige Meditatie is, alsmede je geest te temmen en in stilte te zijn te midden van de afleidingen van het dagelijks leven die zovelen juist weerhouden van Meditatie. Dan kun je de grootse ervaring hebben de Hemelen te zien  openen terwijl de spanning van het moment juist de aanzet geeft om je bewustzijn in een hogere versnelling te zetten.
Als gevaren ons bedreigen, concentreer dan op het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin, zodat elke Onzichtbare Helper die in jouw omgeving aan het werk is weet waar hij Samenwerking kan vinden.”

 

Instructies 20e meditatie, zaterdag 12 maart 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “We ontvangen lessen m.b.t. Samenwerking met Onzichtbare Helpers”. Gebruik het Symbool van de Levensboem met het Peace-Teken erin.

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest volledige incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke hiërarchie);
Concentreer je op de voorzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel, denk met liefde aan Moeder Maria;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 5e of keelchakra, denk met liefde aan Prajnananda Yogananda;
Concentreer je vervolgens op de voorzijde van het 4e of hartchakra, denk met liefde aan Meester Jezus;
Concentreer je op de voorzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht, denk met liefde aan Paramahansa Yogananda;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 2e of sacraalchakra, denk met liefde aan Maria Magdalena;
Concentreer je op de voorzijde van het 1e of stuitchakra, denk met liefde aan Sekhmet;
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 1e of stuitchakra, denk met liefde aan Sekhmet;
Concentreer je op de achterzijde van het 2e of sacraalchakra, denk met liefde aan Maria Magdalena;
Concentreer je op de achterzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht, denk met liefde aan Paramahansa Yogananda;
Concentreer je nu op de achterzijde van het 4e of hartchakra, denk met liefde aan Meester Jezus;
Concentreer je op de achterzijde van het 5e of keelchakra, denk met liefde aan Prajnananda Yogananda;
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van het 6e chakra, het derde oog of het centrum van de ziel, denk met liefde aan Moeder Maria;
Concentreer je tenslotte nogmaals op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna.
Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Hierbij niet vergeten de wenkbrauwen omhoog te doen en de tong op te rollen tegen het gehemelte. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
Dan langzaam naar linksbuigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.
Je beoefent nu voor de 6e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda in opdracht van zijn goeroe naar het Westen moest brengen. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor de Samenwerking met Onzichbare Helpers.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “We ontvangen lessen m.b.t. Samenwerking met Onzichtbare Helpers”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

 

Nancy Polet