Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 10e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 10e groepsmeditatie op zaterdag 1 januari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 

In Nederland is een kort geding tegen de staat gestart om onmiddellijk een einde te maken aan de huidige lockdown. De rechtbank heeft besloten om de uitspraak uit te stellen tot 4 januari 2022. Normaal gesproken wordt in dergelijke zaken direct uitspraak gedaan.
Tussen Kerst en Oud en Nieuw blijft de situatie in de wereld grofweg hetzelfde. In Engeland worden bijvoorbeeld nog geen extra maatregelen afgekondigd, maar de premier heeft wel gezegd dat nieuwe maatregelen in de nabije toekomst niet uitgesloten kunnen worden.

   

Veel gestelde vragen

·       Moet ik mij aanmelden?Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Sommige deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
  • Andere deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
  • Bij sommige deelnemers die de meditaties op een eigen moment hebben uitgevoerd, komen deze toch als zeer krachtig over.

Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 2

Op Studley College kreeg Violet een zenuwinzinking. Terug in haar kamer bleef ze 30 uur lang in een staat van half-bewustzijn. Haar ouders kwamen haar ophalen en namen haar mee naar huis. Haar aura was beschadigd en lekte vitale energie. Dit beïnvloedde enkele jaren haar denken en verzwakte haar zowel fysiek als emotioneel.Deze ervaring zette haar aan het denken over de kracht van de geest en ze ging psychologie studeren aan de Universiteit van Londen. Op haar 27e was ze de bestbetaalde psychoanalist zonder medische achtergrond in Londen. Hoewel ze zich in het begin vooral met Freud bezighield, veranderde dat al snel in Jung. Ze was het eens met zijn stelling dat mystici meer wisten over de geheimen van het leven dan wetenschappers ooit zouden weten.Toen ze een tijdje in een kliniek werkte, ging ze soms naar lezingen bij de Theosofische Vereniging in de buurt. Ze ging ook boeken lezen uit hun bibliotheek. Ze ontdekte al snel dat ze zeer telepatisch begaafd was en ze merkte dat psychologie vaak niet genoeg was om haar cliënten te helpen.In de jaren 1929/30 schreef ze een boek over deze periode in haar leven met de titel Psychic Self Defense ofwel Psycho Energetische Zelfverdediging. Met dit boek waarschuwde ze voor het misbruik van occulte krachten en gaf de lezers advies over hoe ze zichzelf zouden kunnen verdedigen. Haar beste uitspraak is dat het aura altijd van binnenuit wordt beschadigd door angstreacties of gevoelens van verlangen. Als je deze instinctieve emoties kunt beheersen, dan wordt het aura ondoordringbaar en zal de aanval zich tegen de aanvaller keren. (wordt vervolgd)

De opdracht van de 10e meditatie

De opdracht van deze week is: “Het zekerstellen van de regels van de wet die onomstotelijk zijn en waar niet aan te ontsnappen valt”. 

Nancy over het onderwerp: “In vele landen worden de grondrechten van de mens met voeten getreden. Nu we het jaar 2022 bereikt hebben, zal het tij ten goede keren en zal het recht zegevieren”.

Instructies 10e meditatie, zaterdag 1 januari  2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Het zekerstellen van de regels van de wet die onomstotelijk zijn en waar niet aan te ontsnappen valt”.  Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

Stap 3: Stel je de 6e Meester van Wijsheid of archetype voor. De 6e meester van de indigo straal (het 6e chakra, het derde oog of voorhoofdchakra) is Moeder Maria. Indigo is de kleur van de universele genezing. Het staat voor objectiviteit en vertegenwoordigt een koel en duidelijk bewustzijnsniveau. Indigo brengt ons bewustzijn op een hoger plan door het open te stellen voor wat grenzeloos en uitgebreid is. Het element is de kosmos en het zintuig is waarnemen/intuïtie.  

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Moeder Maria.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Het zekerstellen van de regels van de wet die onomstotelijk zijn en waar niet aan te ontsnappen valt”

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

Workshop over Sekhmet in december 

Bij voldoende belangstelling wordt de workshop “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet begin 2022 herhaald (Live in Dongen)

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke groeten,

 

Nancy Polet

Sky High Creations.