Zonnewende ritueel “De mantel der liefde” met Ina Custers

MantelDerLiefde2In deze tijden van maatschappelijke spanningen is het belangrijk om de verbindingen te voeden van onze sociale gemeenschap. Op maandagavond 21 december, de dag van de Winter zonnewende, nodigt Ina Custers iedereen uit om mee te komen bouwen aan de Mantel der Liefde. Tijdens een recente retraite hebben Ina en haar groep deze mantel gemaakt, die is geladen met blauwe bloemen, die allen een vorm van liefde en saamhorigheid verbeelden, voor compassie en verbinding.

Kom jij ook helpen om verder te bouwen aan deze mantel van liefde? Het wordt een heel mooi ritueel dat zal plaatsvinden bij Sundancer, Stationsweg 43, 3331 LR in Zwijndrecht.

3100-024-NL-Ina-Custers_1280Ina Custers is bekend van de Hermetic Order of the Temple of Starlight. Een moderne Hermetische tempel waar mannen en vrouwen, die zoeken naar verlichting, bevrijding en zelf-actualisatie, samenwerken in gemengde loges.

Vanaf 19.00 is de ruimte open. De avond start om 19:30. Je krijgt dan eerst kort uitleg over het ritueel, dat daarna gezamenlijk wordt opgestart. Samen met de vaste kern van de Tempel rollen we het Labyrint van het Leven uit, en bouwen we gezamenlijk verder aan de Mantel der Liefde. Daarna mag je zelf ervaren hoe het is om hier door gedragen en beschermd te worden.

De entree prijs is € 10,00 p.p, om de kosten te dekken van materialen en ruimte. Aanmelden is gewenst via: http://www.sundancer.nl/BookingRetrieve.aspx?ID=85755
Bellen kan ook: 085 7325811