Donderdag 11 februari 2016, dr. ir Coen Vermeeren, 9/11

Lady Liberty9/11, de dag dat de wereld voorgoed veranderde
De kans is groot dat je nog weet waar je was toen je hoorde dat er een vliegtuig in het WTC in New York was gevlogen. het was een bizarre dag. Bizar in de geschiedenis en een bizarre persoonlijke ervaring voor bijna iedereen. De gevolgen van de gebeurtenissen op 11 september zijn dagelijks merkbaar. Het aantal bewakingscamera’s is exponentieel toegenomen. Een nagelschaartje in je handbagage? Vergeet het maar. En vooral de constante “oorlog” tegen het terrorisme die vervolgens is ontketend. De ontwrichting van de wereld zoals wij hem voor die tijd kenden is enorm. En dan wonen wij nog in het “vrije” westen. In 2016 is het 15 jaar geleden dat deze ramp zich voltrok en de vraag is nog steeds actueel, wat is hier nou eigenlijk echt gebeurd? Vanuit onze nieuwe locatie in Oud-Beijerland laten we Coen Vermeeren zijn licht erover schijnen.

Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384

Dr. ir. Coen Vermeeren
Coen Vermeeren, wetenschapper, filosoof en musicus, is luchtvaart en ruimtevaartexpert en op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. In de wereld van de grenswetenschap verwierf Coen Vermeeren vooral bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleider. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschap Award.

twintow9/11
Na de aanval op de Twin Towers in New York liet Coen al in 2006 een aantal studenten onderzoek doen naar de technische aspecten van het instorten van de drie WTC torens. In april 2015 was Richard Gage, de voorman van Architects and Engineers for 911 Truth, te gast bij Studium Generale in Delft en sprak voor een volle zaal van 1000 man over de bewijslast voor het gebruik van explosieven (!) bij het instorten van de Twin Towers. Komend jaar is deze catastrofe die de wereld voorgoed veranderde precies 15 jaar geleden. Moeten we de officiële lezing geloven of is er een reden dat miljoenen Amerikanen niet langer geloven in de mythe van 911?
www.coenvermeeren.nl

Klik hier voor de aanmeldinfo, programma etc.