Sky High Creations terug in Oud-Beijerland

Na een afwezigheid van anderhalf jaar keert Sky High Creations terug naar Oud-Beijerland. Vanaf 14 januari 2016 zal er weer maandelijks een lezing worden georganiseerd op het gebied van grenswetenschap en/of spiritualiteit. Van november 2010 t/m juni 2014 organiseerde Sky High Creations maandelijks lezingen, themadagen en workshops in de voormalige galerie Beelden Bij Beljon. Daarna werd het programma voortgezet op andere locaties in Breda en Etten-Leur. Onlangs werd het eerste lustrum gevierd met het symposium “5 jaar Sky High Creations”.

Kerkje2_contactHet bleek dat in de omgeving Oud-Beijerland behoefte bleef bestaan aan deze avonden, waar men onder gelijkgestemden kon luisteren naar interessante lezingen en onder het genot van een hapje en drankje met elkaar van gedachten kon wisselen. Daarom werd gezocht naar een nieuwe locatie die dezelfde intieme sfeer zou kunnen bieden als de voormalige galerie. Die locatie werd gevonden in het NPB kerkje aan de Beneden Molendijk 35 in Oud-Beijerland. Op steenworp afstand van de oude locatie en met een vergelijkbare capaciteit.

De activiteiten in Breda en omgeving worden gewoon voortgezet. In die omgeving is een nieuw eigen publiek ontstaan. Het programma wijkt ook af van wat in Oud-Beijerland zal worden aangeboden. In de regel zijn de lezingen in Oud-Beijerland op de tweede donderdagavond van de maand en in Breda op de derde zaterdag van de maand. Hou de website www.skyhighcreations.nl in de gaten voor het programma.

WWBuizerdKleinDe aftrap wordt gegeven door Willem Witteveen op donderdag 14 januari met de lezing “Sakkara – laboratorium van de goden”. Willem is bekend van zijn boek “De grote piramide van Gizeh als monument van de schepping”. De auteur heeft zijn onderzoeksterrein verlegd van Gizeh naar het nabijgelegen Sakkara en kwam daar tot enkele verbijsterende ontdekkingen. Voor meer informatie over deze lezing, zie: https://www.skyhighcreations.nl/?p=5526