Vrijdag 6 december 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 3

banner11nl

Workshop Meta Tracking Niveau 3

IMG_2424Remote Viewing is de eerste stap op weg naar MetaTracking. In deze tweede workshop werden de Remote Viewing technieken verdiept en gecombineerd met sjamanistische technieken. In de derde workshop worden beide technieken samengesmolten tot één krachtig instrument.

Aan het eind van de dag zul je in staat zijn antwoord te geven op dagelijkse vragen, bijvoorbeeld over gezondheid, IMG_1522relaties en welzijn in het algemeen. Wanneer je jezelf verder traint, o.a. met het online materiaal dat weer ter beschikking wordt gesteld, wordt je hier steeds beter in.

Datum:
Vrijdag 6 december 2013 van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:
Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

Docenten
Docenten zijn de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

Voertaal:
Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

Kosten:
€ 99,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 99,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

Vragen?
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

Meer informatie:
www.metatracking.com