Zaterdag 7 december 2013, Heather Clewett “End of the year, Ayni Despacho – Pukara ceremony”

De Ayni Despacho Pukara is een ceremonie om direct contact te maken met Spirit. Een Pukara is een soort envelopje met daarin een brief van jezelf aan Spirit. Je schrijft deze brief door je gebeden in de envelop te blazen met je adem terwijl je de gebeden in gedachten hebt.

maxresdefaultTijdens de Pukara ceremonie worden gebeden opgeroepen die gebaseerd zijn op gevoelens. Dat gebeurt als jouw emoties en gedachten goed op elkaar zijn afgestemd. Als je emoties en gedachten één worden en je kunt deze combinatie van emoties en gedachten volhouden, dan wordt er in je hart een gevoel opgewekt. Dat straalt van jouw hart naar het gemeenschappelijke veld. Zo kun je direct communiceren met Spirit waardoor je gebeden worden gemanifesteerd.

Je moet goed bedenken wat je in de Pukara stopt en je gebeden zo formuleren dat ze maar op één manier kunnen worden begrepen. Er is geen ruimte voor twijfel of besluiteloosheid. Het is een spirituele alchemistische techniek die je leven in balans en harmonie brengt op basis van jouw gebeden. Wat je vraagt zul je krijgen, je moet dus zeker weten dat wat je in de Pukara stopt, datgene is wat je ook echt wilt.

imagesOp deze middag zullen we eerst gezamenlijk een Despacho maken. Dat is een mandala waarin alle Pukara’s bij elkaar worden gebracht. Aan het eind van de middag wordt de Despacho als geheel aan Spirit gegeven door deze gezamenlijk te verbranden. Binnen twee weken zal zich een gelegenheid voordoen waarbij je de keuze hebt, alles bij het oude laten, of je leven in balans en harmonie brengen volgens de inhoud van je eigen gebeden.

Heather ClewettLeider van de ceremonie is Sjamaan in de Inca traditie Heather Clewett.

Datum:
Zaterdag 7 december 2013 van 15.00 tot 18.00 uur.

Locatie:
Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

Voertaal:
De voertaal is eenvoudig Engels. 

Kosten:
€ 44,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag.

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 44,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

Vragen?
Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

Meer informatie:
Inkavisions