Woensdag 4 december 2013, Benjamin Adamah “Green Love Magic”

Green Love MagicGreen Love Magic

Dit is waarschijnlijk de eerste lezing waarin sec de magie wordt behandeld vanuit een begrijpelijk en technisch perspectief. Kabbalist, astroloog en cultuurfilosoof Benjamin Adamah, bekend van het boek “VAMACHARA”, legt de essenties uit van diverse soorten magie, het overkoepelend basisbeginsel en de benodigde training. Dit alles binnen de grenzen van de ethiek en in het kader van de actualiteit.

Green Love Magic leert je beginselen van de magie die je anders alleen na vele jaren in een loge te hebben doorgebracht zou hebben eigen gemaakt. Je leert hoe je deze beginselen kan inzetten voor een wereld die groener, zachter en natuurlijk meer liefdevol is. Voor wie “The Secret” niet begreep of nooit gewerkt heeft, maar wiens handen jeuken om de wereld mooier te maken een absolute must.

Dit zegt Benjamin er zelf over:

youtube

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.