Zondag 22 november 2015, Symposium “5 jaar Sky High Creations” Het beste van Sky High Creations en meer!

11Op 17 november 2010 organiseerde Sky High Creations de eerste lezing in Galerie Beelden Bij Beljon in Oud-Beijerland. Deze was van Nancy Polet en had de naam “De Transformerende werking van Graancirkels”. In deze vijf jaar zijn talloze indrukwekkende sprekers de revue gepasseerd. Om dat te vieren presenteren wij het Symposium “5 jaar Sky High Creations” onder het motto, het beste van Sky High Creations en meer. Met vier sprekers die al eerder hun opwachting bij ons hebben gemaakt, maar die nu met een nieuw verhaal komen en twee sprekers die voor het eerst bij Sky High Creations optreden.  Allemaal sprekers die zich begeven op het snijvlak tussen wetenschap, grenswetenschap en spiritualiteit en die daar boeiend over kunnen vertellen. Zes lezingen die je zullen verrassen, verbazen en die je wereldbeeld zullen doen wankelen.

Het symposium “5 jaar Sky High Creations” wordt mede mogelijk gemaakt door Frontier World, bekend van het Frontier Symposium, Frontier Magazine en de Frontier Bookshop. 

Programma (onder voorbehoud)
09.00 uur: Inloop
09.55 uur: Inleiding door Nancy Polet en Roeland Beljon
10.00 uur: dr. Gert Schuitemaker:“Eerst voeding, dan medicijnen”
11.00 uur: ir. Klaas van Egmond:  “Een vorm van beschaving”
11264982_892578900801242_3975988522492802233_n12.00 uur: Lunchpauze
13.00 uur: mr. Nancy Polet: “Synchronicities happen!”
14.00 uur: Riet Okken: “Jezus ontsluierd”
15.00 uur: Koffiepauze
15.30 uur: dr. ir. Coen Vermeeren: “9/11”
16.30 uur: Theepauze
17.00 uur: Willem Witteveen: “Sakkara, laboratorium van de goden”
18.30 uur: Borrel
19.30 uur: Einde

De sprekers:

Dr. Gert Schuitemaker
Gert Schuitemaker is (niet praktiserend) apotheker en doctor in de Geneeskunde. Hij promoveerde op een bevolkingsonderzoek naar risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde, zoals die is gedefinieerd door tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.
Schuitemaker is auteur van vele boeken en hoofdredacteur van het orthomoleculaire vakblad ORTHOmagazine en van het consumententijdschrift Fit met Voeding. Hij is voorzitter van de stichting Ortho Institute die zich ten doel stelt informatie te verspreiden over voeding en gezondheid. Ook is Gert directeur van Ortho Communications & Science BV, een uitgeverij die tijdschriften en boeken uitgeeft en cursussen, congressen en workshops organiseert.
image002Eerst voeding, dan medicijnen
Als je het hebt over voeding, medicijnen en gezondheid, dan kan het niet anders of je komt ook bij de politiek uit. Er spelen namelijk méér factoren een rol dan alleen menselijke en wetenschappelijke. Deze bijkomende factoren blijven te vaak op de achtergrond en onbesproken, terwijl ze juist het hele onderwerp domineren. Het klinkt wellicht vreemd, maar meer begrip van hoe het allemaal in elkaar zit leidt tot een betere gezondheid voor u.
www.schuitemaker.nl en www.gezondeboeken.nl

download (1)Ir. Klaas van Egmond
Klaas van Egmond, emeritus hoogleraar Geowetenschappen en Milieukunde aan de Universiteit van Utrecht en daarvoor directeur  van het Milieu en Natuurplanbureau. In deze functie was hij adviseur van het kabinet over actuele milieu- en duurzaamheidsvraagstukken. Daarnaast beschikt Klaas ook over een enorme kennis op het gebied van spiritualiteit en grenswetenschappen. Zo heeft hij uitvoerig het werk van Rudolf Steiner bestudeerd, maar ook Blavatsky, Baily etc. Ook houdt Klaas zich bezig met het bestuderen van de samenleving en het economische stelsel. Daarbij gaat hij de gebaande paden uit de weg om totaal nieuwe oplossingsrichtingen te vinden.
Een vorm van beschaving
Klaas van Egmond heeft zijn kennis gecombineerd in de boeken “Een vorm van beschaving” (herziene editie 2013 en “Sustainable coverfiguur-e1431774193221Civilization” 2014). Hierin legt hij uit dat het mogelijk is om de crisis te overstijgen. Terugkijkend op de afgelopen 2000 jaar blijken onze samenlevingsvormen herhaaldelijk een reactie te zijn op de vorige. Deze cyclische beweging moet doorbroken worden. Hierbij zijn vereenvoudiging van onze samenleving, overbrugging van tegenstellingen en duurzaamheid sleutelbegrippen.
Maar de wereld kan niet veranderen als de mens niet verandert. De mens moet zich ervan bewust worden dat hij in een geestelijke en materiële wereld leeft. De mens moet zichzelf gaan worden.
www.klaasvanegmond.nl

Nancy-06Mr. Nancy Polet
Nancy Polet verdiept zich al ruim 30 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met haar partner Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Samen zijn zij de drijvende krachten achter Sky High Creations. Nancy is ruim 22 jaar als milieujuriste werkzaam geweest. Daarnaast schreef ze artikelen voor Frontier Magazine, Spiegelbeeld en Vamzzz. Nancy interviewde markante personen uit de Maxime and Alexgrenswetenschappen zoals Pieter Barten, Bud Hopkins, Sir Laurence Gardner, Judith Moore, Jim Marrs en Al Bielek.
Synchronicities happen!
Nancy brengt sinds 1995 ieder jaar een bezoek aan Glastonbury ofwel het magische Avalon. In 2010 had zij een mystieke ervaring in de White Spring in Glastonbury. Deze ervaring liet haar niet meer los en heeft haar leven een andere wending gegeven. Haar leven werd magischer en de synchroniciteiten stapelen zich op. In de zomer van 2015 octopusbereikte deze aaneenschakeling van synchroniciteiten een magisch hoogtepunt. Nancy deelt een bizar en persoonlijk verhaal rond octopussen en Alexandrian Witchcraft. Voldoende stof voor een spannend relaas met een belangrijke boodschap: Let op!
Klik hier voor het artikel dat Nancy schreef over haar mystieke ervaring in het blad Spiegelbeeld. Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

Riet Okkenshapeimage_1
De bevrijdende kracht van emoties is altijd het pad van Riet Okken en haar werk geweest, en nog. Het diep doorleven en uiten van alles wat van binnen in haar opwelt, heeft haar bevrijd van oud zeer en oude patronen. Begonnen als een ernstig en stil Steenbok kindje is Riet nu een vrije en blije vrouw geworden. Dankzij haar eigen Lichtpuntwerk dat een samenraapsel is van alle therapierichtingen die zij in haar leven heeft gevolgd en die werkten, van Jungiaanse therapie, Gestalt, Hypnotherapie, Postural Integration, Holotropic Ademwerk van Stan Grof, Kinesiologie tot en met de Initiatische therapie van Karlfried von Dürckheim.
35 jaar lang heeft Riet Okken ook anderen in het proces van bevrijding begeleid, eerst in Nederland en vanaf 1998 in haar centrum in de Franse Ardeche. Vanaf 2009 heeft zij haar therapeutschap aan de Franse wilgen gehangen. Het was tijd voor een nieuwe fase in haar leven. Riet schrijft nu vooral. Begin 2012 komt haar boek “Bevrijdende kracht van emoties” in Amerika uit en is daardoor wereldwijd bereikbaar. Voorwaar een hele mijlpaal.
CoverGroen1[1]Jezus ontsluierd
In het boek “Jezus ontsluierd” onderzoekt Riet Okken de oorsprong van het Christendom en ontsluierd zij op overtuigende wijze de persoon van Jezus Christus. Wie was Jezus? En hoe komt het dat er in de eerste 150 jaar na zijn leven en dood alleen in de bijbel over hem geschreven werd, maar nergens anders? Waarom werd er vanaf het begin getwijfeld aan zijn bestaan? Welke rol speelden de politiek en oorlogen in die tijd? Wat is de relatie met astronomie, astrologie, bestaande mythologieën, de Dode Zeerollen en de Nag Hammadi geschriften? Er blijkt niet veel overeen te komen met wat ons traditioneel is overgeleverd.
www.rietokken.eu

Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384Dr. ir. Coen Vermeeren
Coen Vermeeren, wetenschapper, filosoof en musicus, is luchtvaart en ruimtevaartexpert en op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. In de wereld van de grenswetenschap verwierf Coen Vermeeren vooral bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleider. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschap Award.
twintow9/11
Na de aanval op de Twin Towers in New York liet Coen al in 2006 een aantal studenten onderzoek doen naar de technische aspecten van het instorten van de drie WTC torens. Afgelopen april was Richard Gage, de voorman van Architects and Engineers for 911 Truth, te gast in Delft en sprak voor een volle zaal van 1000 man over de bewijslast voor het gebruik van explosieven (!) bij het instorten van de Twin Towers. Komend jaar is deze catastrofe die de wereld voorgoed veranderde precies 15 jaar geleden. Moeten we de officiële lezing geloven of is er een reden dat miljoenen Amerikanen niet langer geloven in de mythe van 911?
www.coenvermeeren.nl

WWBuizerdKleinWillem Witteveen
Willem Witteveen is opgeleid tot stuurman Grote Handelsvaart aan de Hogere Zeevaartschool te Amsterdam en heeft in deze hoedanigheid de wereldzeeën bevaren. Daarna heeft hij 25 jaar als registerloods in de Rotterdamse haven gewerkt. Vanwege zijn beroep en werkterrein was hij ruimschoots in de gelegenheid om wereldwijd vele oude archeologische plaatsen te bezoeken waarin hij al vroeg was geïnteresseerd. Vooral het Oude Egypte speelde een grote rol door de vele fysieke overblijfselen. Vanwege zijn opleiding in sterrenkunde en navigatie viel hem al snel op dat er verbanden bestonden tussen deze oude bouwwerken en ons universum. Verwijzingen naar sterren en planeten en exact op het noorden uitgelijnde bouwwerken, maar ook gecodeerde wiskundige en astronomische kennis. Al met al informatie en vragen waar geen enkele archeoloog of egyptoloog raad mee wist. Het belang van het koppelen van archeologie en astronomie bleek dan ook van groot belang te zijn en ook dankzij andere baanbrekende moderne auteurs besloot hij zelf onderzoek te verrichten. Het mag duidelijk zijn dat de gevestigde orde hier niet enthousiast over is en de nodige ’tegenwerking’ is hem dan ook niet vreemd. Wetenschappelijke dogma’s zijn namelijk zeer sterk verankerd in onze moderne maatschappij. Zijn onderzoek zal nooit af zijn en hij heeft al menig artikel gepubliceerd in nationale en internationale media, waaronder Frontier Magazine die de verschillende onderwerpen uit zijn boek en daarmee samenhangende Egyptische connecties verder uitdiepen en toelichten. Regelmatig reist hij naar Egypte om zijn onderzoek voort te zetten, maar ook om te proberen zijn eigen theorieën onderuit te halen. Dit laatste is tot op heden nog niet gelukt en sterkt hem alleen maar in zijn verdere onderzoek dat zich momenteel concentreert op verbanden tussen de Oude Egyptenaren en nog oudere beschavingen. Verbanden waarin de aardse elementen altijd weer een rol spelen. Verbanden die het misschien wel noodzakelijk maken om onze vroegste menselijke geschiedenis te herschrijven.
Sakkara Etten-Leur vierkant2Sakkara – laboratorium van de goden
Een verhaal over een bijzonder gebied in Egypte waar de meeste onverklaarbare artefacten zijn gevonden en waar nog steeds archeologische opgravingen plaatsvinden. Een gebied dat nog altijd veel interesse wekt bij archeologen en egyptologen vanwege de vele lagen van de Oud Egyptische cultuur die hier te vinden zijn. Het is een streng beveiligd gebied waar regelmatig archeologische vondsten door de Egyptische autoriteiten geheim worden gehouden en die dus niet hun weg vinden naar musea. En toch is er nog genoeg te ontdekken waar de reguliere wetenschapper geen weet van heeft. Sakkara was in de oudheid een belangrijke plaats waar veel werd geëxperimenteerd met geneesmethoden door middel van bijzondere fenomenen die nu pas door onze wetenschappers worden ‘herontdekt’. De grondlegger van de Egyptische geneeskunst zetelde in Sakkara. Zijn naam was Imhotep en vanwege zijn bijzondere kennis van de geneeskunst werd hij zelfs door de Egyptenaren tweeduizend jaar na zijn dood tot god verklaard en door de Grieken gelijkgesteld met de god Asklepios, de Griekse god van de geneeskunst. Dit alles maakt Sakkara tot een zeer interessante locatie die echter niet helemaal ongevaarlijk blijkt te zijn voor bezoekers. Ook de Bijbel speelt hierin een belangrijke rol. Door middel van dit verhaal zal Willem proberen een tipje van de sluier op te lichten.
www.willemwitteveen.blogspot.nl

Stands
Op de dag zullen stands aanwezig zijn met allerhande producten en informatie op het gebied van gezondheid, grenswetenschap en spiritualiteit.
Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden
Aanmelden voor dit symposium kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Symposium 5 jaar Sky High Creations”. Maak gebruik van de vroegboek prijs van € 65,– pp tot en met 21 november 2015. Op de dag zelf bedraagt de prijs € 70,– pp. Korting voor studenten en jongeren tot 20 jaar op vertoon van hun studentenkaart of identiteitsbewijs. De prijzen zijn dan respectievelijk: € 35,–  € 40,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon. Ter plekke zijn koffie, thee, kleine versnaperingen, lunch en drankjes voor een redelijke prijs verkrijgbaar. (Voor betalingen vanuit België is de BIC Code: ABNANL2A).

het-turfschip-wLocatie
Het Turfschip in Etten-Leur,
10 minuten van Breda.
Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur
www.hetturfschip.nl

11264982_892578900801242_3975988522492802233_n