Donderdag 6 april 2023 (onder voorbehoud) “Ons geestelijk instrumentarium” Deel 6 in de reeks maandelijkse interactieve zoombijeenkomsten over bewustzijnsontwikkeling met Michiel Koperdraat (Via Zoom)

Onder voorbehoud organiseert Sky High Creations op donderdag 6 april 2023  de zesde van de reeks maandelijkse  interactieve zoombijeenkomsten o.l.v. Michiel Koperdraat over wat je zal stimuleren om bewuster in het leven te staan. Een steeds groter wordende groep mensen wordt maatschappelijk bewust, gelukkig. Het aantal mensen dat wenst om tot volledig Bewust-Zijn te komen is helaas nog klein. Deze reeks zoombijeenkomsten laat je kennismaken met mogelijkheden op dit gebied. Wat betekent het om werkelijk bewúst te zijn, dus Werkelijk Wakker met hoofdletters W? Wat betekent het om het individuele bewustzijn te ontwikkelen en te verdiepen? Wat betekent het om hier echt mee aan het werk te gaan? Wat vraagt dit van je? Wat moeten we doen en wat moeten we láten?

Elk onderwerp dat aan bod komt zal leiden tot introspectie en kan aanzetten tot het praktiseren en waarmaken van belangrijke spirituele uitgangspunten. Het kan confronteren, want meer zelfreflectie leidt tot meer zelfkennis en niet alles in ons is ‘leuk’. Het is belangrijk dat we onze krachten ontdekken en vanuit een innerlijk anker steeds vaker autonoom beslissen of stelling nemen en ons niet laten leiden door welke druk van buiten- of bovenaf dan ook. Zo richten we ons meer en meer op zelfexpressie en bloei, want dat is gelukkig makend.

Michiel zal elke zoom een korte inleiding houden over het thema van die avond. Daarna kan iedereen er zijn/haar visie op geven of vragen stellen, zodat er een inhoudelijke uitwisseling ontstaat waarin alles kan worden gezegd en in z’n waarde gelaten. Het thema wordt van tevoren aangekondigd, dus je kunt je voorbereiden als je dat wilt. Van harte welkom!

Meer informatie over Michiel Koperdraat en zijn werk: www.zelfkennis.nu & www.universana.nl

Deel 6, donderdag 6 april 2023

Ons geestelijk instrumentarium
Net als ons lichaam maakt onze geest gebruik van een aantal ‘instrumenten’ (ofwel organen), die het mogelijk maken om volledig als mens te kunnen functioneren. Dit instrumentarium goed leren kennen verschaft veel duidelijkheid over onze perceptie van de wereld, over hoe we dingen ervaren. Zodra we dit instrumentarium goed begrijpen en de (helaas) vaak onzuivere werking ervan onderkennen, zullen we meer in staat zijn om met volle aandacht in Nu te verblijven, waardoor veel ‘onechtheid’ in ons oplost. Het onechte in ons, waar het in onbewustheid gecreëerde ego deel van uitmaakt, laten we dankzij dit instrumentarium liefdevol achter.

Data
De zoomsessies zijn steeds op donderdagavond. de volgende data zijn:
6 april 2023
20 april 2023
25 mei 2023
22 juni 2023 

Programma
19.45 uur: Wachtruimte open
20.00 uur: Inleiding door Michiel Koperdraat
20.30 uur: Vragen, aanvullingen van de deelnemers en discussie
21.30 uur: Samenvatting en conclusies 
22.00 uur: Einde (indicatie)

Aanmelden
Als je de lezing virtueel wilt bijwonen, dan stuur je een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met als titel “zelfkennis sessie 6”. Je maakt € 10,– pp over op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). Nadat de betaling is ontvangen sturen we je kort van tevoren een link waarmee je vanaf ongeveer 15  minuten voor aanvang aan de meeting kunt deelnemen. Als je nog geen Zoom hebt, dan installeert dat als het goed is ook automatisch met deze link. Als je nog nooit met Zoom hebt gewerkt, probeer dan ruim op tijd het programma te installeren en zorg dat je op tijd bij de meeting aanwezig bent. Je kunt ook bellen met 06 54752559.

Meerdere sessies volgen?
Het is natuurlijk het leukste en ook het meest leerzaam als je alle, of in ieder geval meerdere sessies volgt. Als je ineens intekent voor alle 9 sessies t/m juni 2023, dan wordt de prijs 7,50 per sessie. Maak in dat geval € 67,50,– over op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon. We zetten je dan op de lijst voor alle sessies t/m juni 2023. Van de sessies die al geweest zijn ontvang je de opname.

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.