Donderdag 22 juni 2023 “Hoe nu verder?” Deel 9 in de reeks maandelijkse interactieve zoombijeenkomsten over bewustzijnsontwikkeling met Michiel Koperdraat (Via Zoom)

Op donderdag 22 juni Hoe 2023 organiseert Sky High Creations de 9e van de reeks maandelijkse  interactieve zoombijeenkomsten o.l.v. Michiel Koperdraat over wat je zal stimuleren om bewuster in het leven te staan. Een steeds groter wordende groep mensen wordt maatschappelijk bewust, gelukkig. Het aantal mensen dat wenst om tot volledig Bewust-Zijn te komen is helaas nog klein. Deze reeks zoombijeenkomsten laat je kennismaken met mogelijkheden op dit gebied. Wat betekent het om werkelijk bewúst te zijn, dus Werkelijk Wakker met hoofdletters W? Wat betekent het om het individuele bewustzijn te ontwikkelen en te verdiepen? Wat betekent het om hier echt mee aan het werk te gaan? Wat vraagt dit van je? Wat moeten we doen en wat moeten we láten?

Elk onderwerp dat aan bod komt zal leiden tot introspectie en kan aanzetten tot het praktiseren en waarmaken van belangrijke spirituele uitgangspunten. Het kan confronteren, want meer zelfreflectie leidt tot meer zelfkennis en niet alles in ons is ‘leuk’. Het is belangrijk dat we onze krachten ontdekken en vanuit een innerlijk anker steeds vaker autonoom beslissen of stelling nemen en ons niet laten leiden door welke druk van buiten- of bovenaf dan ook. Zo richten we ons meer en meer op zelfexpressie en bloei, want dat is gelukkig makend.

Michiel zal elke zoom een korte inleiding houden over het thema van die avond. Daarna kan iedereen er zijn/haar visie op geven of vragen stellen, zodat er een inhoudelijke uitwisseling ontstaat waarin alles kan worden gezegd en in z’n waarde gelaten. Het thema wordt van tevoren aangekondigd, dus je kunt je voorbereiden als je dat wilt. Van harte welkom!

Meer informatie over Michiel Koperdraat en zijn werk: www.zelfkennis.nu & www.universana.nl

Deel 9, donderdag 22 juni 2023

Hoe nu verder?

In deze laatste aflevering over bewustzijnsontwikkeling staat de vraag ‘hoe nu verder?’ centraal. In de acht eerdere afleveringen hebben we kennis kunnen maken met aspecten van onze geest die bewustzijnsontwikkeling in de weg staan, steeds weer en tegen onze zin in. Maar belangrijker: aan bod kwamen de aspecten en mogelijkheden van onze geest die juist een veel helderder bewustzijn mogelijk maken en dan ook nog eens op een vrij eenvoudige wijze. Simpele oefeningetjes, dagelijks herhaald, maken dat onze perceptie van de wereld al gauw radicáál verandert, op een manier die we eerder niet voor mogelijk hadden gehouden.
Eigenlijk is het dus een kwestie van kiezen: kiezen we voor de vele kleine dagelijkse bewuste inspanning-in-ontspanning-oefeningetjes waardoor ons leven drastisch verandert, of kiezen we ervoor ons te laten voortjakkeren door innerlijke mechanismen (ons ooit aangeleerd en die we niet afleerden) die altijd weer in al onze interacties onder de tafel meespelen. Als we eerlijk en wakker waarnemen zien we dat, zonder te kiezen, vrijwel alle mensen voor het laatste kiezen en dat dit gemeengoed is, ook in onszelf.

Data
De zoomsessies zijn steeds op donderdagavond. de volgende data zijn:
22 juni 2023 

Programma
19.55 uur: Wachtruimte open
20.00 uur: Inleiding door Michiel Koperdraat
20.30 uur: Vragen, aanvullingen van de deelnemers en discussie
21.30 uur: Samenvatting en conclusies 
22.00 uur: Einde (indicatie)

Aanmelden
Als je de lezing virtueel wilt bijwonen, dan stuur je een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met als titel “zelfkennis sessie 9”. Je maakt € 10,– pp over op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). Nadat de betaling is ontvangen sturen we je kort van tevoren een link waarmee je vanaf ongeveer 15  minuten voor aanvang aan de meeting kunt deelnemen. Als je nog geen Zoom hebt, dan installeert dat als het goed is ook automatisch met deze link. Als je nog nooit met Zoom hebt gewerkt, probeer dan ruim op tijd het programma te installeren en zorg dat je op tijd bij de meeting aanwezig bent. Je kunt ook bellen met 06 54752559.

Meerdere sessies volgen?
Het is natuurlijk het leukste en ook het meest leerzaam als je alle, of in ieder geval meerdere sessies volgt. Als je ineens intekent voor alle 9 sessies t/m juni 2023, dan wordt de prijs 7,50 per sessie. Maak in dat geval € 67,50,– over op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon. We zetten je dan op de lijst voor alle sessies t/m juni 2023. Van de sessies die al geweest zijn ontvang je de opname.

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.