Zaterdag 24 juni 2023, “Opkomen voor de Mensheid, Opkomen voor Soevereiniteit”, lezing door Janneke Monshouwer (Dongen)

 
Mocht je twijfelen of je naar deze lezing komt omdat het komend weekend tropisch warm wordt, de zaal is voorzien van airconditioning zodat het binnen aangenaam koel is! 
 
In de huidige tijd is het belangrijker dan ooit dat wij ons bewustzijn verhogen en dat we leren de manipulatie van de grootste media en propaganda van deze tijd te doorzien.
 
Janneke Monshouwer zegt daar het volgende over:
“In de VS en de hele Westerse wereld wordt geprobeerd om Donald Trump zwart te maken en weg te werken, in 2016, 2020 – hierbij speelde Corona een grote rol – en voor 2024. 
Lukt het niet op de ene manier, dan wel via verkiezingsfraude op ongekend grote schaal. 
 
En dan gaat het niet alleen om Trump, maar om het zwart maken van alle presidenten, politici en ook individuen die opkomen voor soevereiniteit.
En het gaat natuurlijk ook om het op de knieën krijgen van Rusland en China en alle landen die Rusland en China steunen. 
 
De bron van deze manipulatie en propaganda wordt georganiseerd, gerund en gefinancierd vanuit Groot Brittannië… , 
vooral door de topbankiers uit de City of London met steun van Wall Street en hun aanhangers.
 
Zij doen er alles aan wat ze kunnen om hun eigen vertegenwoordigers in de hele wereld op sleutelposities te kunnen plaatsen om zo hun macht te versterken en hun doelen te realiseren zoals Agenda 2030, inclusief de klimaatdoelen.
 
Maar het licht wint het van het duister. De Aarde en de mensheid zijn nu ‘in de overgang’ naar een nieuwe tijd. Het is de bedoeling dat we een hogere menselijke beschaving stichten. Dan kan de macht niet meer van bovenaf opgelegd worden, dan is het werkelijk tijd voor “We the People”, zoals dit al staat beschreven in de Amerikaanse Grondwet, die hierin uniek is en een inspiratie is voor de hele wereld.”
 
Janneke Monshouwer schreef er een boek over: “Trump, Stemfraude en Waarheid” en ze is  bezig aan deel 2.  “Opkomen voor de Mensheid”.
 
Janneke Monshouwer
Uit diepe interesse heeft Janneke zich haar hele leven “gespecialiseerd” in alle mogelijke vormen van Leven in Harmonie met de Natuur en Duurzaamheid. Al met al heeft zij zo’n 35 jaar met plezier bij de TV gewerkt: bij de NOS en voor meerdere omroepen. Daarnaast deed zij spirituele opleidingen en cursussen.

Haar beroep is: filmmaakster, TV programmamaakster en onderzoeksjournalist. Janneke was jarenlang lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, maar die heb heeft ze vaarwel gezegd. Nu is ze lid van de Vereniging van Vrije Journalisten. Zie: https://vvj.nu
Naast haar vele TV werk bestudeerde Janneke Kunstzinnige Therapie, Biologisch Dynamische Landbouw & Voeding, Gezondheid en Welzijn (Fysiek, Psychisch, Energetisch, Geestelijk), Organische Architectuur (Mens- Kind en Milieu­vriendelijk/Cradle to Cradle)- het Ontzenuwen van oude gedachten- en religieuze- patronen, Opvoeding en Educatie, Nieuwe Energievormen (alles geintegreerd), Anders omgaan met Water, enz.

Allemaal kennis en skills die van zeer groot belang zijn voor het stichten van een hogere menselijke beschaving.
 
Meer informatie over Janneke Monshouwer en haar werk vind je op haar website: https://andernieuws.eu/janneke-monshouwer/
 

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Programma deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Programma deel II 
17.00 uur: Gelegenheid om Janneke Monshouwer persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Mensheid”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
De zaal is voorzien van airdonditioning waardoor het klimaat altijd aangenaam is!
Een fantastische biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.