Workshop en lezing in februari

Zondag 16 februari, Benjamin Adamah: Workshop “Green Love Magic” 

KnipselDe workshop “Green Love Magic” is het logische vervolg op de lezing “Green Love Magic” die Benjamin Adamah gaf bij Sky High Creations op 4 december jl. Leer nu zelf de praktijk van Green Love Magic en maak je technieken eigen die voorheen slechts voorbehouden waren aan de hoogste lagen van occulte loges.

Kabbalist, astroloog en cultuurfilosoof Benjamin Adamah, bekend van het boek “VAMACHARA”, brengt je de principes bij van diverse soorten magie. Hij leert je het overkoepelend basisbeginsel en geeft de benodigde training. Dit alles binnen de grenzen van de ethiek en in het kader van de actualiteit. Dat betekent dat er geen potentieel gevaarlijke magische technieken aan de orde komen, maar alleen technieken die relevant en bruikbaar zijn om de wereld een mooier, groener, zachter en liefdevoller te maken. Je leert je bewustzijn en gevoeligheid te vergroten waardoor je gevoelsmatig contact krijgt met magische activiteit.

Voor meer informatie klik hier of kijk in de agenda.

Woensdag 19 februari 2014, Johan Oldenkamp “Wholly Science en Christusbewustzijn”

03Het Zesde Gebod van God gebiedt om niet te moorden. Vreemd genoeg zijn verreweg de meeste moorden sinds mensenheugenis gepleegd in de vermeende naam van God. Hier klopt dus iets totaal niet.

Allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, auteur van 28 boeken, onderzoekt sinds zijn adolescentie alle religies en alle wetenschappelijke disciplines omdat hij de waarheid over God en al het  andere wil begrijpen. Inmiddels heeft hij deze waarheid gevonden, en  wil hij dit graag delen met zoveel mogelijk mensen.

Five Major World Religions on Arrow SignsIeder mens die deze waarheid kent en daarnaar leeft, die heeft in zichzelf het Christusbewustzijn tot leven gebracht. Daarmee is de innerlijke Christus uit de dood opgestaan. Niemand kan dit voor een ander doen. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid.

In zijn lezing op woensdagavond 19 februari a.s. in Oud-Beijerland zal Johan op een eenvoudige, logische en volledig onderbouwde manier zijn visie op de waarheid over God presenteren en uitleggen hoe het Christusbewustzijn tot leven kan worden gewekt.

Voor meer informatie klik hier of kijk in de agenda.