Woensdag 26 februari 2014: Singer Songwriter Jasper Merle op tweede Beelden Bij Beljon Cultuuravond

logo BBB

Op woensdag 26 februari 2014 is alweer de tweede Beelden BIj Beljon Cultuuravond. Dit maal geeft Singer Songwriter Jasper Merle een optreden.

JasperWie is Jasper Merle?
Jasper Merle begon op zijn achtste met gitaarspelen en ging op les bij Kees Dullaart. Die hem wist te inspireren en motiveren . Op zn twaalfde speelde Jasper samen met gitarist Harry Saksioni in het TV programma ´Geef Nooit Op´. Saksioni inspireerde Jasper om zijn eigen muziek te gaan maken.

Na de middelbare school ging Jasper reizen. Eerst Zuid Amerika en toen Ierland. Ierland is muziekland. Hij speelde op straten, in pubs, bij mensen thuis, overal eigenlijk. Toen hij na een paar maanden thuis kwam hield hij daar niet meer mee op. Startte z´n eigen bedrijfje en trad door het hele land op. Sinds die tijd verwierf Jasperbekendheid via vele optredens, twee albums, lovende recensies, landelijke aandacht op radio en TV, etc.

Youtube

Jasper zet zijn muziek op verschillende manieren in:
– Bij teamdagen | events | workshops | lezingen
– Concerten
– Liedjes in opdracht

Bij teamdagen e.d. verzorgt hij o.a. muzikale samenvattingen. Wat er zich op zo´n dag afspeelt wordt  ter plekke vertaald in een lied. Deelnemers krijgen zo een kernachtige terugkoppeling van besproken onderwerpen en thema´s, die op dat moment een bepalende rol spelen. Verhelderend, rakend, in beweging brengend, ontroerend en vol humor.

Ook tijdens concerten laat Jasper dingen ter plekke ontstaan. Dit is erg leuk, omdat het dan voortkomt uit het moment en precies past bij dat specifieke moment. Samen zingen speelt hier ook regelmatig een belangrijke rol.

Liedjes in opdracht componeert Jasper voor bijvoorbeeld een boekpresentatie, of de release van een nieuw product, voor een bedrijf of een individu. Hij vindt het leuk om een product of een verhaal vorm te geven in een lied.

1359471995mJasper heeft opgetreden in het kleinste theatertje van NL (Parooltheater), in schouwburgen, concertzalen, pubs, woonkamers, tuinhuisjes, kerken, Paradiso en het Concertgebouw. Hij heeft  mogen werken voor o.a. TedX Amsterdam, de EFR Businessweek, het Hellinger Instituut, de Koninklijke Kentalis, Frion, Inspiration Shot Nijmegen, gemeente Venray en op 12 februari a.s. in Galerie Beelden Bij Beljon.

Meer informatie op http://www.jspr.nl/

Aanmelden
Aanmelden voor deze cultuuravond kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van cultuuravond en de datum. De kosten bedragen € 20,- per persoon persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: optreden deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: optreden deel II
22.30 uur: borrel

Locatie
Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.