Woensdag 9 oktober 2013, Richard van Rijwijk: “Kristallen Schedels: Spiegels voor de mensheid naar Eenheidsbewustzijn”

970812_651616861518776_920541083_nRichard van Rijswijk, auteur van ‘de Taal van het Licht’ en co auteur van ‘Crystal Skulls – A Journey of Experience, Wisdom and The Divine’ neemt u in de lezing op een laagdrempelige manier mee naar de boeiende wereld van Kristallen Schedels, Heilige Geometrie, Sjamanisme en Alchemie.

Uitgangspunt

Synergy_Magu_SamNieuw uitgangspunt is de verbinding tussen Kristallen Schedels, het menselijk lichaam en de Grote Piramide van Gizeh en hoe hun gemeenschappelijke deler ons kan begeleiden naar Eenheidsbewustzijn.

Achtergrond

Eenheidsbewustzijn komt tot stand waar Aarde en Hemel samensmelten. Dit wordt het ‘Heilige huwelijk’ genoemd. Voor onze voorouders was het heel gewoon om dit Heilige huwelijk te ervaren; zij stonden nog heel dicht bij de Schepper. In onze materialistische maatschappij is er een duidelijke tendens waarneembaar van mensen die weer het verlangen voelen om in deze tijd Aarde en Hemel samen te brengen, waardoor bewustzijnsgroei- en verruiming plaatsvindt en leven, Leven met een hoofdletter wordt.

296808_250879108284143_1587228865_nDit proces werd door onze verre voorouders al beschreven als het ontwaken van de Kundalini, het vinden van de Steen der Wijzen of de Heilige Graal. Voor het vinden van de Steen der Wijzen of de Heilige Graal en hoe we daar naar op zoek moeten gaan hebben onze voorouders veel ‘sleutels’ achter gelaten in hun Heilige gebouwen, beelden, symboliek en Heilige voorwerpen. Eén van die Heilige voorwerpen is een Kristallen Schedel. Kristallen Schedels zijn misschien wel de meest mysterieuze voorwerpen op Aarde die door onze voorouders gebruikt werden.

Tijdens deze lezing staan Kristallen Schedels dan ook centraal vanwege de toegevoegde waarde voor de mensheid op weg naar Eenheidsbewustzijn.

Maar, waarom is nu juist de vorm van de menselijke schedel in kristal belangrijk?

All Giza PyramidsEn is er een link tussen Kristallen Schedels, het menselijk lichaam, het ontwaken van de Kundalini, Sjamanisme, Alchemie, Heilige Geometrie, en de grote Piramide van Gizeh? Richard van Rijswijk kan alleen maar volmondig zeggen… Ja die is er!!

Het wordt een bijzondere lezing waarbij bruggen zullen worden geslagen, sleutels worden aangereikt en nieuwe verbindingen worden gelegd… op weg naar Eenheidsbewustzijn.

Zie ook de sprekerspagina van Richard van Rijswijk of zijn website detaalvanhetlicht.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.