Maandag 21 oktober 2013: Semir Osmanagic, “Wonders of the Bosnian Pyramids”

semir_osmanagicSemir Osmanagic ontdekte de eerste piramides op het Europese continent in zijn thuisland Bosnië in 2005. Vorig jaar gaf dr. Sam (Semir) Osmanagic de eerste lezing in Groningen en dat was een zinderende avond. Honderd bezoekers luisterden 3 uur ademloos naar zijn ontdekkingsreis. Dit jaar komen ook de nieuwste ontdekkingen van 2012/2013 aan bod. 

Het opgravingsgebied in Bosnië omvat bevat 5 piramides en Piramide_van_de_Zoneen uitgebreid ondergronds tunnelsysteem waarvan al 2,5 km is blootgelegd. Semir Osmanagic is dr. in Maya Studies en heeft jarenlang oude plekken over de hele wereld bestudeerd. Zijn verhaal is wetenschappelijk, spannend, ontluisterend, inspirerend, hoopvol, intrigerend en mysterieus.

De voertaal van deze lezing is Engels.

Semir Osmanagic geeft 4 lezingen in Nederland. Meer informatie vind je hier. Meer over Semir Osmanagic vind je op de sprekerspagina.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.00 uur: ontvangst
19.30 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.15 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.