Zondag 6 oktober: Workshop “Leven in overvloed, de weg naar blijvend gelukkig zijn” deel 1, door Loura van Goch

Loura 2Loura is gespecialiseerd in holistisch en energetisch leven, wat betekent dat ze inzicht heeft ontwikkeld in de verhoudingen tussen lichaam, emoties, denken en spirit. Zij heeft hiervoor een lange weg afgelegd, vele barriëres overwonnen, uitdagende reizen en levenskeuzes gemaakt. Zij heeft een energetisch huidverzorgings instituut gehad, als expat in Qatar gewoond en na een scheiding 2 kinderen bijna alleen opgevoed. Loura is diep gegaan tot op de bodem van haar bestaan en als een phoenix uit de as herrezen, gevoed door alles, trouw aan haar overtuiging dat leven in overvloed ons bestaansrecht is. Jezelf dit toestaan is een van de belangrijkste voorwaarden hiervoor. Door de westerse en oosterse denkwijze te bestuderen, door persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie en door te werken met mensen als energetisch massage therapeut en transformatieve life coach, heeft Loura zich ontwikkeld in het bewust-aanwezig-zijn van de energie die met alles verbonden is. Ze kan jou niet gelukkig maken maar je wel de weg tonen daar naar toe.

LouraLoura is hooggevoelig, ze kan waarnemen waar emotionele blokkades en weerstanden zich vastgezet hebben en hoe je deze kunt loslaten. Ze is o.a. massagetherapeut en heeft zich verdiept in het chakra systeem, de Chinese 5 elementen leer met de bijbehorende meridianen, alsmede de werking van acupressuur en energetische reflex-zones van het lichaam in gezicht, handen, oren en voeten.

Loura kan je helpen met het overwinnen van het verleden, het leren zien van wie jij werkelijk bent, de uitdagingen die jouw leven biedt aan te gaan op een manier die liefde brengt, energie verhogend is en wezenlijke vreugde en dankbaarheid geeft. Ze kan je het inzicht geven dat nodig is om jouw leven naar een hoger niveau te brengen, dat van het All-een zijn. Dat doet zij door te motiveren, te inspireren en te transformeren. Voor meer informatie over Loura, zie de sprekerspagina.

Hamlet (Shakespeare) zei al “To be or not to be, that is the question”. In het zijn ligt het antwoord op deze vraag en Loura kent vele manieren om in het zijn te komen.

Loura 3Tijdens de workshops gaan we oefeningen doen, ontvang je manieren om anders te denken, en je verleden los te laten door te vergeven en te accepteren. Dan komt er ruimte om te veranderen wat jou tegenhoudt te leven in overvloed.

Je leert zien waar jij stagneert in het ontvangen van overvloed van liefde, geld, gezondheid en vreugde. Loura biedt je een keuze aan mogelijkheden, waar jij die dingen kunt selecteren die voor jou van toepassing zijn.

De workshop “Leven in overvloed, de weg naar blijvend gelukkig zijn” is een reeks van drie waarin elke keer een ander aspect van het leven in overvloed centraal staat.

•           Workshop 1, Zondag 6 oktober 2013: Deze eerste workshop gaat over de verbinding tussen ons lichaam en de energiestroom daarbinnen en daarbuiten; Einstein zei al “Alles is energie” en door de juiste afstemming op de energie die overal is wordt je zelf gezonder en gelukkiger en verbetert ook jouw relatie met de wereld om je heen.

•           Workshop 2, Zondag 27 oktober 2013: In de tweede workshop staat ons denken en de energetische invloed daarvan op ons leven centraal.

•           Workshop 3. Zaterdag 16 november 2013: In de derde en laatste workshop gaan we in op onze spirit en emoties. Hoe we met aandacht voor onze gevoelens en hoger-bewustzijn kunnen transformeren naar blijvend vreugdevol leven.

Voor meer informatie over de inhoud van de drie workshops, klik hier.

Programma:

13.30 uur: inloop
14.00 uur: aanvang
17.00 uur: borrel

Aanmelden en kosten:

Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van workshop Loura van Goch en de betreffende data. De kosten bedragen € 54,50 per persoon per keer of € 145,– ineens. Koffie/thee en een borrel achteraf zijn inbegrepen.

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.