Waardecheques en Abonnement

In de afgelopen jaren werd ons regelmatig gevraagd of we niet konden werken met een lidmaatschap of een abonnementsvorm. De huidige omstandigheden maken dat wij creatief moeten inspelen op de ontwikkelingen. Op dit moment kunnen wij geen fysieke bijeenkomsten organiseren, maar zo snel als de Nederlandse overheid het toestaat zullen wij onze deuren weer openen en doorgaan met het brengen van lezingen en workshops op het gebied van grenswetenschap en spiritualiteit. Om zowel een handreiking te doen naar ons publiek en tegelijk  de voortgang van Sky High Creations te kunnen waarborgen bieden wij vanaf nu een twee soorten waardecheques en een abonnement aan.

Waardecheque (Cadeaucheque)
De waardecheque kun je aanschaffen voor € 17,50 per stuk. Hij vertegenwoordigt een waarde van € 20,– wat de prijs is van een normale lezing zoals wij die doorgaans op zaterdagmiddag in Breda, of donderdagavond in Oud-Beijerland organiseren. Je kunt de cheque ook cadeau geven aan iemand anders, hij is niet persoonsgebonden. De cheque kan worden ingewisseld voor al onze evenementen tenzij bij een evenement specifiek staat vermeld dat dit niet kan. Met andere woorden, de cheque kan worden gebruikt als toegang voor één persoon bij een lezing, of als korting van € 20,– op bijvoorbeeld een workshop die € 95,– kost. Je betaalt dan slechts € 75,– bij. Je kunt de waardecheques onbeperkt aanschaffen. Je ontvangt de waardecheque per e-mail. Hij is voorzien van een uniek nummer en is uiteraard slechts één keer te gebruiken.
Je gebruikt de waardecheque door je zoals gebruikelijk per e-mail aan te melden, je geeft door met welke waardecheque(s) je wilt betalen. Je ontvangt dan een bevestiging waarin staat of je voor het betreffende evenement nog iets moet bijbetalen  omdat het een workshop is of omdat je met meer personen aanmeldt dan je waardecheques inwisselt. De waardecheque is alleen geldig voor evenementen die wij in Nederland organiseren.

10 Rittenkaart
De 10 Rittenkaart is speciaal voor lezingen. De kaart kost €150,– en je kunt er 10 lezingen mee bezoeken. Hij is dus €200,– waard. Je kan de kaart cadeau geven, maar hij wordt wel op naam gesteld. Als je hem besteld, moet je daarom aangeven voor wie de kaart bestemd is. Inwisselen gaat hetzelfde als bij de waardecheques, je meldt je per e-mail aan en geeft aan dat je van je 10 Rittenkaart gebruik wilt maken. Wij houden dan bij hoeveel lezingen je nog tegoed hebt. De kaart is alleen gelding voor lezingen die wij in Nederland organiseren.

Jaarabonnement
Voor onze gasten die vrijwel alle lezingen bijwonen bieden wij vanaf nu een jaarabonnement aan. Een jaarabonnement kost € 250,–. Gemiddeld organiseren wij een stuk of 20 lezingen in een jaar, 10 in Breda en 10 in Oud-Beijerland. Het abonnement is alleen gelding voor lezingen en kan niet worden gebruikt als korting op andere evenementen zoals workshops, symposia etc. Het wordt op net als de 10 rittenkaart op naam gesteld. Je kan een abonnement cadeau doen, dan komt de naam van de ontvanger erop te staan. Normaal gesproken gaat het abonnement in op het moment dat je de bestelling doet en geldt tot precies een jaar later. Omdat er momenteel (april 2020) geen fysieke lezingen worden georganiseerd zullen de eerste abonnementen ingaan vanaf de eerste lezing die we weer kunnen organiseren en geldig zijn tot een jaar daarna. Je kunt uiteraard wel met onmiddellijke ingang een abonnement bestellen. Het abonnement is alleen geldig voor lezingen die wij in Nederland organiseren.

Bestellen
Als je één van de bovenstaande items wilt bestellen stuur je een e-mail naar info@skyhighcreations.nl. Je geeft aan welke items je wilt bestellen, hoeveel en voor wie ze bestemd zijn. Je ontvangt dan een bevestiging met de juiste betaalgegevens. Nadat de betaling is ontvangen krijg je de items per e-mail toegestuurd. Je hoeft ze niet per se af te drukken omdat de aanmeldingen ook allemaal per e-mail plaatsvinden. 

We helpen elkaar
Wij zijn je natuurlijk heel dankbaar als je ons wilt helpen door gebruik te maken van één van deze mogelijkheden. Je helpt jezelf in ieder geval aan een mooie korting die je vast wel kunt gebruiken. Zodra het mogelijk is gaan we weer volop van start. We hopen je in ieder geval dan weer te zien!